Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ayy baya bi zeytin yağı sürmüştüm bide baya rahatlamıştım hatta azıcıkm çok çok azıcık zevk bile almıştım ondan mı kanamadı dersin

Benimde kalın ve etliymiş canım benimkide kanamadı bende zeytinyağı sürmüştüm.Kuru olunca tahriş oluyor ondan kanama olmuş olabilir yada her zar tipi ayrı kimi kanamıyor hiç. Yarısı girdi ama normalde kanaması gerekirdi zar o kadar geride değil demişti dr

Ayy baya bi zeytin yağı sürmüştüm bide baya rahatlamıştım hatta azıcıkm çok çok azıcık zevk bile almıştım ondan mı kanamadı dersin
olabilir kuzum.bide bisey diycem.ayip biraz ama ben esimin p.sini aparat hazırlamak icin olctum.eni 15.4 cm di. eni biraz kalınmı acaba benim esimin.tamam ordan bebek cikiyo ama bu benim kafama takılıyor

Tamam canım bu akşam deneme var bakalım neler olucak
insallah Bi an once olur ama kendni o kadar sartlama bak ben bugun olcak odie die kac gun direttim olmuo ben hala israrciyim sonra biraktim deneme koyduk adini bugun deneme yapcaz.dedik esimle ummadgm anda bi deneme gnu oldu bitti hisetmedim bile inan pskoljik bu

canim bende korkuyorum.hala yapamadim ikinciyi bahane yapip duruyom.ve bugun yarin adet olcam bilmiyorum ne olcak.
Kiz korkmaa ilkini yapmissinn onrmli olan ilki 2.cisinde acisa bile umursamiyon zevk alcam diyerek hazirla kendiniiii orasi artik acık herturluu oluuurr adet olmadan bi deneee hadi son bi cesareettt

Benimde ilkinde gelmemisti 4. Iliskide filan gelmisti kan yani hatta ben aparatla denerlen kan gelmisti aha gitti diyodym meger gitmemis asil zar biraz daha gerideymis kademe kademe oluyomus tam anlamiyla iliskiye girince geldi kan yine . Hem takma bunu ben ilk gece gelmedi diye oturup agladim ama eşimle de konustjm hastaliktan dolayi kabullenmen lazim diye o da bisi demedi . Sonra iliskide kan gelince sasirdik ikimizde:))

olabilir kuzum.bide bisey diycem.ayip biraz ama ben esimin p.sini aparat hazırlamak icin olctum.eni 15.4 cm di. eni biraz kalınmı acaba benim esimin.tamam ordan bebek cikiyo ama bu benim kafama takılıyor
Ayyy A angelina 34 güldurdum beni yaa:))oradan bebek cikiyo hic korkma yani orasi vucudumuzdaki en esnek yer ne koyarsan ona gore sekil aliyoo sen unut tum bunlari ilkinde yaptinn artik daha cok cesaretli olman lazim ole bisi olsa ben 15 gun ara verdim bana olurdu ama hicbisi olmadii hatta ayiptir solemesi o gun 3 kere girdik iliskiye:))acı sifir ki zaten sevdigine kavusuyosunn aci bile olsa o an o bile zevkli geliyo inan bana

Aklımda olduğu için sürekli ister istemez şartlamış durumdayım canım inşallah bir an önce atlatcam ben inanıyorum yapabilirim herhangi bir ürün kullanmak gerekli mi peki kayganlaştırıcı ve bebe yağı arasında fark var mı varsa eşime söyleyim de gelirken kayganlaştırıcı alsın

Maşallah size

Bu nasil bisey. Benle evlenenler hep hamile. Ben hem vajinismusum. Hem esimle aram berbat belki bosanicaz.üstelik ben tedavi gordum.tum aparatlari yapiyorum. Bir tek eş denemesi kalmıştı ama kavga yuzunden yapamadik. Onca para verdik. Buda rabbimin bir sınavı. Dayanmaya calışıyorum. Ya sabır diyorum

Dua canım İnş geçer eşini al karşına oturun konuşun dertleşin ona içini dök

Konuşmuyoki canım. Evde varlıgımdan habersiz gibi dolasiyo. Bence kafasına koydu bosanmayı o yuzden böyle yapıyo

bence mutlaka konusmaya calıs cunku konusmadıkca işler daha da büyür gider. sirinlik yap gerekirse küs kalma bu dönemde. bizde çok kavga ettik defalarca hele de yapmaya çalısıyorsun olmuyo falan. kac kez eşim evi terketmeye çalıştı. ama hiç bırakmadım. o konusmuyorsa ben onun üstüne gittim. sende öyle yap. mutlaka konuş yatağnı asla ayırma. sarıl en azında ona. hislerin gecer

Hanımlar hormo testlerini yaptrdım bu testlet hakkında bilgisi oln varmı?
Doktor yımuryalıklatın biraz zayıf gibi gözüküyo dedi ama 7 aralıkta gel progesteron diye bi tahlil varmş onu yaptrcakmışım içimi bi korku kapladı((

keske zarim ince ve
Bu kadar kolay mı ama kavga sebebi vajınismus mu ne kadar dır evlisin
ay canim benim allah yardimcin olsun.bu konu disinda anlasamadiginiz bi nokta varmiydi.sebep sadece bu mu

bizde bu yollardan gectik canım inan bana onlarda artık usanıyor zamanla ve bu işin gün gectikce olmaması dahada bunaltıyor onları..Bizde eşimle gunlerdır konusmadgımızı bilirim aglardım hep tartisma huzursuzluk olurdu. . Onunla mutlaka konus canım onsuz bunun uste sinden gelemıyecegını desteğine ihtiyacın oldugunu vurgula sarıl ona surat yapma sakın cunku inan o da zor bır durumda..dusunsene sevdigi kadına sahip olamadı henuz ve ihtıyac lari dha fazla erkeklerin. . Ondan bekleme konuş mutlaka ve butun bunlar senı dahada hırslandırsın ki sen ztn baya yol katetmişsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…