- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.941
Ayy baya bi zeytin yağı sürmüştüm bide baya rahatlamıştım hatta azıcıkm çok çok azıcık zevk bile almıştımondan mı kanamadı dersin
olabilir kuzum.bide bisey diycem.ayip biraz ama ben esimin p.sini aparat hazırlamak icin olctum.eni 15.4 cm di.Ayy baya bi zeytin yağı sürmüştüm bide baya rahatlamıştım hatta azıcıkm çok çok azıcık zevk bile almıştımondan mı kanamadı dersin
insallah Bi an once olur ama kendni o kadar sartlama bak ben bugun olcak odie die kac gun direttim olmuo ben hala israrciyim sonra biraktim deneme koyduk adini bugun deneme yapcaz.dedik esimle ummadgm anda bi deneme gnu oldu bitti hisetmedim bile inan pskoljik buTamam canım bu akşam deneme var bakalım neler olucak
Kiz korkmaa ilkini yapmissinn onrmli olan ilki 2.cisinde acisa bile umursamiyon zevk alcam diyerek hazirla kendiniiii orasi artik acık herturluu oluuurr adet olmadan bi deneee hadi son bi cesareetttcanim bende korkuyorum.hala yapamadim ikinciyi bahane yapip duruyom.ve bugun yarin adet olcam bilmiyorum ne olcak.
Kızlar bir sorum olacak dün hastalıgım bitmisti hiç gelmedi yani kan süreside normal egzersiz yapayım dedim birazda kalın aparat denedim acıdı vs ama ondan sonra herhangi bir kan görmedim lavaboya gittim vs kan yoktu fakat akşam yatarken baya bi pembe akıntı gelmiş kırmızı kan değil ama pespembe baya bi akıntı acaba adetten kalma bişey mi yoksa egzersiz sırasında bir zarar vermiş olabilirmiyim
Ayyy A angelina 34 güldurdum beni yaa:))oradan bebek cikiyo hic korkma yani orasi vucudumuzdaki en esnek yer ne koyarsan ona gore sekil aliyoo sen unut tum bunlari ilkinde yaptinn artik daha cok cesaretli olman lazim ole bisi olsa ben 15 gun ara verdim bana olurdu ama hicbisi olmadii hatta ayiptir solemesi o gun 3 kere girdik iliskiye:))acı sifir ki zaten sevdigine kavusuyosunn aci bile olsa o an o bile zevkli geliyo inan banaolabilir kuzum.bide bisey diycem.ayip biraz ama ben esimin p.sini aparat hazırlamak icin olctum.eni 15.4 cm di.eni biraz kalınmı acaba benim esimin.tamam ordan bebek cikiyo ama bu benim kafama takılıyor
Aklımda olduğu için sürekli ister istemez şartlamış durumdayım canım inşallah bir an önce atlatcam ben inanıyorum yapabilirim herhangi bir ürün kullanmak gerekli mi peki kayganlaştırıcı ve bebe yağı arasında fark var mı varsa eşime söyleyim de gelirken kayganlaştırıcı alsıninsallah Bi an once olur ama kendni o kadar sartlama bak ben bugun olcak odie die kac gun direttim olmuo ben hala israrciyim sonra biraktim deneme koyduk adini bugun deneme yapcaz.dedik esimle ummadgm anda bi deneme gnu oldu bitti hisetmedim bile inan pskoljik bu
İnşallah güzel haberler ile tekrar giriş yaparız forumabizde de deneme va
umarım başarırız ve yarın güzel haberleri veririz inşalallah
Maşallah sizeAyyy A angelina 34 güldurdum beni yaa:))oradan bebek cikiyo hic korkma yani orasi vucudumuzdaki en esnek yer ne koyarsan ona gore sekil aliyoo sen unut tum bunlari ilkinde yaptinn artik daha cok cesaretli olman lazim ole bisi olsa ben 15 gun ara verdim bana olurdu ama hicbisi olmadii hatta ayiptir solemesi o gun 3 kere girdik iliskiye:))acı sifir ki zaten sevdigine kavusuyosunn aci bile olsa o an o bile zevkli geliyo inan bana
Dua canım İnş geçer eşini al karşına oturun konuşun dertleşin ona içini dökBu nasil bisey. Benle evlenenler hep hamile. Ben hem vajinismusum. Hem esimle aram berbat belki bosanicaz.üstelik ben tedavi gordum.tum aparatlari yapiyorum. Bir tek eş denemesi kalmıştı ama kavga yuzunden yapamadik. Onca para verdik. Buda rabbimin bir sınavı. Dayanmaya calışıyorum. Ya sabır diyorum
Konuşmuyoki canım. Evde varlıgımdan habersiz gibi dolasiyo. Bence kafasına koydu bosanmayı o yuzden böyle yapıyoDua canım İnş geçer eşini al karşına oturun konuşun dertleşin ona içini dök
Bu kadar kolay mı ama kavga sebebi vajınismus mu ne kadar dır evlisinKonuşmuyoki canım. Evde varlıgımdan habersiz gibi dolasiyo. Bence kafasına koydu bosanmayı o yuzden böyle yapıyo
Konuşmuyoki canım. Evde varlıgımdan habersiz gibi dolasiyo. Bence kafasına koydu bosanmayı o yuzden böyle yapıyo
keske zarim ince veBenimde kalın ve etliymiş canım benimkide kanamadı bende zeytinyağı sürmüştüm.Kuru olunca tahriş oluyor ondan kanama olmuş olabilir yada her zar tipi ayrı kimi kanamıyor hiç. Yarısı girdi ama normalde kanaması gerekirdi zar o kadar geride değil demişti dr
ay canim benim allah yardimcin olsun.bu konu disinda anlasamadiginiz bi nokta varmiydi.sebep sadece bu muBu kadar kolay mı ama kavga sebebi vajınismus mu ne kadar dır evlisin
Canim ozelden yazabilirmisin banaDygBlue mrb...bi gelişme var mi?
bizde bu yollardan gectik canım inan bana onlarda artık usanıyor zamanla ve bu işin gün gectikce olmaması dahada bunaltıyor onları..Bizde eşimle gunlerdır konusmadgımızı bilirim aglardım hep tartisma huzursuzluk olurdu. . Onunla mutlaka konus canım onsuz bunun uste sinden gelemıyecegını desteğine ihtiyacın oldugunu vurgula sarıl ona surat yapma sakın cunku inan o da zor bır durumda..dusunsene sevdigi kadına sahip olamadı henuz ve ihtıyac lari dha fazla erkeklerin. . Ondan bekleme konuş mutlaka ve butun bunlar senı dahada hırslandırsın ki sen ztn baya yol katetmişsin :)Bu nasil bisey. Benle evlenenler hep hamile. Ben hem vajinismusum. Hem esimle aram berbat belki bosanicaz.üstelik ben tedavi gordum.tum aparatlari yapiyorum. Bir tek eş denemesi kalmıştı ama kavga yuzunden yapamadik. Onca para verdik. Buda rabbimin bir sınavı. Dayanmaya calışıyorum. Ya sabır diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?