Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bide bolbol felak nas okuyun,bi arkadaş demişti bana size bağlama büyüsü yapmışlardır benim ilk zamanlar aklıma gelmemişti büyü falan gerçi çeyiz sermede sabun falan bulmuştuk oladabilirdi yani ama şimdi şimdi aklıma geliyo Allah böyle düşünenlere fırsat vermesin ben 3 sene çektim çok şükür geçirdim bu rahatsızlığı sende oku bolbol

kızlar doktordan geldım sımdı muayene olamadım tabı canım cok sıkkın zarım kalınmış operasyon gerekebılır dedı

Bana da bir doktor neler demişti psikolojimi bozmuştu. Sonra başka dr a gittim alınmasına gerek yok açıklık var ilişki gerçekleşebilir dedi. Bozma moralini bir dr a daha görünmeni tavsiye ederim.

Bana da bir doktor neler demişti psikolojimi bozmuştu. Sonra başka dr a gittim alınmasına gerek yok açıklık var ilişki gerçekleşebilir dedi. Bozma moralini bir dr a daha görünmeni tavsiye ederim.
canım ben kendım de acıklık goremedım ama yınede baska doktora da gtsemmıkı sureklıde doktora gıtmek ıstemıyorum zaten korkuyorum

canım ben kendım de acıklık goremedım ama yınede baska doktora da gtsemmıkı sureklıde doktora gıtmek ıstemıyorum zaten korkuyorum

Bence bir dr a daha git canım. Bende kapalı sanıyordum ama dr söylediklerime güldü. Genelde operasyon derler maddi düşünürler gerek yok sana dedi gerçekten de yarısına kadar girdi sadece çok yanma oluyor bende. Benimki etli ve kalınmış belki yanma o yüzden çok oluyor. Sen hiç denedin mi? Açıklık olmasa regl olamazdın canım. Korkma gerilme bir dr a daha git derim ben.

Arkadaslar öncelikle sakin olur çözümü olan bi durum bu..ben bi buçuk yıl çektim sizi cok iyi anlıyorum..Bu site sayesinde yendim suan 4 aylık hamleyim ben evde kendim aparat yaparak yendim bence ıkınmanın da çok faydası var inşallah kisa sürede kurtulursunuz

canim nasil muayene olamadin.ee nasil o zaman doktor zarini gördü. bana da aynini demislerdi

bana da oyle dedı zaten kapalı operasyonla alabılırız dedı canım sıkıldı ıyıce korktum eve geldım aglayarak ya penısı denemedık cunku o an kastım kendımı yapamadık. acıklık ıllakı vardır ama cok yetersız sanırım kapalı cunku cok net belli

canim nasil muayene olamadin.ee nasil o zaman doktor zarini gördü. bana da aynini demislerdi

Ben muayne oldum canım olmadım demedimki. Açıklık var operasyona gerek yok dedi. İlişki olur dedi. Kalın ve etli ama engel değil dedi. Çok yanma oldu deneme sırasında kalın diye sanırım bilmiyorum.

Bende 1 ay denemedim sonra 2 kere denedim 3 aylık evliyim ama artık bu işi halledeceğim korkunun faydası yok. Korkma canım ağlama bir doktora daha görün. Egzersizin çok faydası varmış ben yapamıyorum keşke yapabilsem. Yapabilirsen daha kolay atlatırsın

ben yapmaya calısıyorum ama orasını kapalı gorunce ıcerı sokamıyorum oyle

ben yapmaya calısıyorum ama orasını kapalı gorunce ıcerı sokamıyorum oyle

Kulak çubuğuyla başla canım içeri bişey girdiğini görürsen cesaretlenirsin. Bana ilk gittiğim dr neler dedi ölmeden mezara soktu beni resmen :)) Her dr bir olmuyor. Bak ben yarısına kadar aldım dediklerinin hiç biride olmadı 2. gittiğim dr haklıydı. Bir dr a daha gitmenin zararı yok. İlla alınması gerekiyorsa gerçekten çok kapalıysa o zaman operasyonla halledersin yaptıran arkadaşlar var

iki hayat canim demekki benimkide senin gibi.bendede ikincide asiri bi yanma oldu.ve ikisindede kanamam oldu.sen ne zamandir yendin

canim bi parmagin girecegi kadarda mi aciklik yok

tamam canım kulak cubugunu deneyım olmazsa artık baska bı caresıne bakarım

iki hayat canim demekki benimkide senin gibi.bendede ikincide asiri bi yanma oldu.ve ikisindede kanamam oldu.sen ne zamandir yendin

Canım ben yenemedim daha yarısına kadar girdi pns ben egzersiz yapamadım hiç yapamıyorum Ama pnsle denedim işte çok yanma oldu bir de deneme sırasında benim ittirmemden dolayı olsa gerek eşimde ereksiyon sorunu oldu pns yumuşadı ve itemedi tabi. Sonrada denemedim daha işte dün gece deneyelim dedik yine çok yanma oldu bıraktım. Bu yanma ne olacak böyle bilmiyorum Yarısı girdiğinde kanama olmadı bende ama. Dr demiştiki kalın diye illa kanayacak diye birşey yok kanamaya da bilir seninki kanamaz gibi geliyor dedi hakkatende kanamadı tamamı girince ne olur bilmiyorum. zar o kadar geride değil zedelenmiş dedi dr. Üstte hiç denemedim üstte deneyeceğim bu hafta bakalım o zaman ne olacak

tamam canım kulak cubugunu deneyım olmazsa artık baska bı caresıne bakarım

Kulak çubuğundan sonra parmağa geç baktın ki hakkaten oluru yok o zaman dr çaresine bakar. Ama ben kesinlikle başka bir dr a daha görünmeni tavsiye ederim. Hatta istanbuldaysan doktor da önerebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…