- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.281
kızzzz neeee hamılemısın sen
Zaten zarla ilgisi yok. Penis 2 defa girdi. . Zarmi kaldi. Kasmamdan kaynaklanan ağrı. Kasmasam hic acimiycakanlamadigim nokta su doktor sana zarinin hepsi temizlenmis demisti.demekki bu zarla ilgili bisey degil..o zaman kastigin icin oldu ya da kurulugun vardi..demekki bende kendimi rahat hissediyodum ama kasilmisim
ZUZUKU heycandan hayırlı olsun yazmayı unuttum :) rabbım saglıklı bır sekılde kucagınıza almayı nasıp etsın.. darısı başıma :)
Derin nefes alicaksin. Tüm nefesini agzindan yavasca verirken ittirecek esinarkadaşlar ben eşimle her denediğimde sadece başını alıyorum gerisi gelmiyor istem dışı kendimi kasıyorum aparatlarla da deneme yapmak istemiyorum şuan hamileyim diye korkuyorum eş denemesi istiyorum ama gerisi nasıl gelecek bilmiyorum
Aynen bende o durumdayım canım üçüncüyü yapacaz ve bu sefer altta olmak istiyorum bakalım nasıl olacakYa cok ilginc. Bu aksam 3.denemeyi yapicaz. Ama ben korkuyorum. Neden korkuyorumki? Ya başa dönersem
açıkçası onu denedim ama derin nefes alırken bacaklarım kilitleniyorDerin nefes alicaksin. Tüm nefesini agzindan yavasca verirken ittirecek esin
Derin nefesi karnindan alicaksinaçıkçası onu denedim ama derin nefes alırken bacaklarım kilitleniyor
Bende altta deniycem. Cunku bebek şansı o zaman fazla oluyomuş. Sonucta üst pozisyonda spermler dökülüyoAynen bende o durumdayım canım üçüncüyü yapacaz ve bu sefer altta olmak istiyorum bakalım nasıl olacak
Boğumları denerken kaslarınızı sıkıp bırakmayı öğretinKızlar ben 1 ve 2 parmağın 2. Bogumu na kadar alabiliyorum son bogumlarda uzun süre bekliorum, nefes egzersizi yapıyorum yine ilerlemiyor farkında olmadan kasıyorum herhalde çok sıkıldım bir an önce yenmek istiyorum bana yardımcı olun lütfen
ya bakarsan onlarda haklı kendilerince ama bizimde elimizden gelen bişey yok rahatszılığınız geçicek inşallah yeterki kasmayın kendinizi ıkınma diyolar ama ben ıkınmadım hiç,bence penis yönüde önemli aşağıya doğru ittirin kolay giriyo o zamanallah yardimcin olsun. hepimiz bu asamalara geliyoruz inan.esimde bana neler neler soyledi..inşallah gecer siniri
çözdüm çok şükür 29 ekimde tamamen aldım,sonrada devamı geldi zaten hep korkuyodum gene kasılırsam alamazsam diye yaptıkça alıştı baya baya oluyo yai :) 5.deneme falan oldu darısı sizlereAllah yardımcımız olsun. sen çözdün mü sorununu
kolay olcak canım sıkma yeterki kendini güzel şeyler düşün,bende korkmuştum acaba hep aynımı olcak kasılcakmıyım yapamıcakmıyım diye sonra 1 kere tamamen oldu ya ondan sonrasını hiç anlamadım ne ağrı ne acı değişik bi duygu :)Ayyy maşallah ya teker teker yeniyoz bitiyor bu dert darısı diğer arkadaşlarımızın başına
Bu arada adet bitiyo ve beni heyecan sarıyo pır pır pırİkinci nasıl olcek acabaaa
tebrik ederim canım çoook sevindim aynen bende öyle düşünüyorum yenmediğimiz zaman üstümüzde bi yüktü oldu bitti anlamadım bile bende üstümden yük gitti resmen darısı diğer arkadaşların başına,inşallah onlarda kolayca yenerlerArkadaşlarım gerçekten başaran meleklerimizin dediği kadar var sinek isiriği gibi bir acı hissettim gerçekten bumuymuş 6 ayımı neler yaşayarak geçirdim bir bilseniz sizlerden başka desteğim yoktu hepinizin duacısıyım rabbim yar ve yardımcınız olsun.
aynende öyle dediğin gibi acı yok hiç,sadece penis yönünü bulmak önemli,benim eşimde bilemiyo yukarı yukarı zorluyo ben elimle alıp aşağıya doğru ittirince oluyo yönü bulsa arkası gelirOlmayabilirsin Canim bende de korku vardi sadece bi bucuk aylik evliyken oldu bizimde cok zaman kaybetmedik cok sukr yok yok ozel mi var burda yardimci olmak icin hic prblem degil anlatirim ne ogrenmek istersen cekinmene gerek yok hic bende o takildgi yerden sonra rayanilmaz bi aci kanama falan olcak saniyodum hic ilerlemyodum ben yapmyodum yoksa olmcak bisey degilmis ben ikina ikina aldim yariya kadar pnsi sonra o sekilde elimle icimden cikarmadan pnsi dogruldum oturur gbi yapcaktim elimle bi yandan tuttum bi yandan kalcamu sag sol cevirir gbi yaptim.baktim girmis esime dedim sen bak girdimi hisetmedim bile ayakalrini iki yana ac elinle tutyerini bul sag sol yap ama dimdik oturur pozisyonda olcaksin o zaman tam yinu okuyo ve o yarim alirken hisettigini bile hisetmyosun aci olark aci die bsey yok zten emin ol bak korkmada bana dicrksin bumuymus die eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?