Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anlamadigim nokta su doktor sana zarinin hepsi temizlenmis demisti.demekki bu zarla ilgili bisey degil..o zaman kastigin icin oldu ya da kurulugun vardi..demekki bende kendimi rahat hissediyodum ama kasilmisim
Zaten zarla ilgisi yok. Penis 2 defa girdi. . Zarmi kaldi. Kasmamdan kaynaklanan ağrı. Kasmasam hic acimiycak

ZUZUKU heycandan hayırlı olsun yazmayı unuttum :) rabbım saglıklı bır sekılde kucagınıza almayı nasıp etsın.. darısı başıma :)

Amiinnn Evet canım benim, hamişim. Darısı başına canımcığım. Diğer tüm meleklerin başına inşallah. :)

arkadaşlar ben eşimle her denediğimde sadece başını alıyorum gerisi gelmiyor istem dışı kendimi kasıyorum aparatlarla da deneme yapmak istemiyorum şuan hamileyim diye korkuyorum eş denemesi istiyorum ama gerisi nasıl gelecek bilmiyorum

Derin nefes alicaksin. Tüm nefesini agzindan yavasca verirken ittirecek esin

Kızlar ben 1 ve 2 parmağın 2. Bogumu na kadar alabiliyorum son bogumlarda uzun süre bekliorum, nefes egzersizi yapıyorum yine ilerlemiyor farkında olmadan kasıyorum herhalde çok sıkıldım bir an önce yenmek istiyorum bana yardımcı olun lütfen

Boğumları denerken kaslarınızı sıkıp bırakmayı öğretin

kızlar doktordan geldım sımdı muayene olamadım tabı canım cok sıkkın zarım kalınmış operasyon gerekebılır dedı

allah yardimcin olsun. hepimiz bu asamalara geliyoruz inan.esimde bana neler neler soyledi..inşallah gecer siniri
ya bakarsan onlarda haklı kendilerince ama bizimde elimizden gelen bişey yok rahatszılığınız geçicek inşallah yeterki kasmayın kendinizi ıkınma diyolar ama ben ıkınmadım hiç,bence penis yönüde önemli aşağıya doğru ittirin kolay giriyo o zaman

Ayyy maşallah ya teker teker yeniyoz bitiyor bu dert darısı diğer arkadaşlarımızın başına
Bu arada adet bitiyo ve beni heyecan sarıyo pır pır pır İkinci nasıl olcek acabaaa
kolay olcak canım sıkma yeterki kendini güzel şeyler düşün,bende korkmuştum acaba hep aynımı olcak kasılcakmıyım yapamıcakmıyım diye sonra 1 kere tamamen oldu ya ondan sonrasını hiç anlamadım ne ağrı ne acı değişik bi duygu :)

tebrik ederim canım çoook sevindim aynen bende öyle düşünüyorum yenmediğimiz zaman üstümüzde bi yüktü oldu bitti anlamadım bile bende üstümden yük gitti resmen darısı diğer arkadaşların başına,inşallah onlarda kolayca yenerler

aynende öyle dediğin gibi acı yok hiç,sadece penis yönünü bulmak önemli,benim eşimde bilemiyo yukarı yukarı zorluyo ben elimle alıp aşağıya doğru ittirince oluyo yönü bulsa arkası gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…