- 11 Ağustos 2015
- 488
- 520
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.261
Benim annem öğrendi 1 ay sonra yendim. Ama annemden Allah razı olsun hiçbir zaman beni üzecek bşy söylemedi.ona niye bu kadar geç söylediğim için kızdı sadece. Çok dua etti sanırım Anacım 1 ay sonra yendim. :)Aaah ah bende alacağım cevapları biliyordum ve üzerime geleceklerinden adım gibi emindim bu yüzden hiçkimseye söylemedim bir ben bir eşim bir de terapist biliyordu A angelina 34minikmino
İyi ki de söylememişim kayınvalidem hemen el atardı duruma allah muhafaza
benimde anneme teşekkür etmem lazim bana o kadar kizdiki haftasina iliskiye girdim keske daha once soyleseymisim esimden cekinmem annemden cekindigim kadarBenim annem öğrendi 1 ay sonra yendim. Ama annemden Allah razı olsun hiçbir zaman beni üzecek bşy söylemedi.ona niye bu kadar geç söylediğim için kızdı sadece. Çok dua etti sanırım Anacım 1 ay sonra yendim. :)
Ayy ilahi canımbenimde anneme teşekkür etmem lazim bana o kadar kizdiki haftasina iliskiye girdim keske daha once soyleseymisim esimden cekinmem annemden cekindigim kadar
Ayy kıyamam ben anneme söyleseydim kahrolurdu benden çok üzülürdü birazda ondan söylemedim annemeBenim annem öğrendi 1 ay sonra yendim. Ama annemden Allah razı olsun hiçbir zaman beni üzecek bşy söylemedi.ona niye bu kadar geç söylediğim için kızdı sadece. Çok dua etti sanırım Anacım 1 ay sonra yendim. :)
Öyle oldu zaten üzüldü ama çözümsüz olmadığı için rahattı sanırım :) birde anne gibi bir faktör varken yenmemek imkansız :) keşke daha önce söyleseydim diyorum şimdi.. Yendiğim gece ilk annemi aradım karşılıklı ağlaştık hatta hiç unutamıyorum o geceyi :)Ayy kıyamam ben anneme söyleseydim kahrolurdu benden çok üzülürdü birazda ondan söylemedim anneme
Anneler ya Allâh onları başımızdan eksik etmesinÖyle oldu zaten üzüldü ama çözümsüz olmadığı için rahattı sanırım :) birde anne gibi bir faktör varken yenmemek imkansız :) keşke daha önce söyleseydim diyorum şimdi.. Yendiğim gece ilk annemi aradım karşılıklı ağlaştık hatta hiç unutamıyorum o geceyi :)
amin canım :)Anneler ya Allâh onları başımızdan eksik etmesin
Aminnnn :)Anneler ya Allâh onları başımızdan eksik etmesin
Kesinlikle öyle olurdu cnm :) ama her şerde bir hayır vardır napalım :)Ben de anneme hic soyleyemedim. O da hic merak edip sormadi ilk gece bile kizim naptiniz diye :) ne ilk gecesi 1.5 yil ilk gecem olmadi benim duysa sok olur smdi. Ama keske anlatsaymisim. Benim annem hizli aksiyon alan bi kadindir hemen sorunlara bi cozum bulur. Eminim onunla cok daha rahat atlatirdm bu sorunu
Eşinizin anlayışlı olmasıda sizin bu kadar süre ertelemenize neden olmuş sanırım.fizyolojik bir sorununuz yok anladığım kadarıyla ,bu işte isim yapmış doktorlara gidip sonuç alamamanızada hiç takılmayın.önemli olan bu çaresi olan bir hastalık umudunuzu kaybetmeyin yıllarınıza üzülmeyide bırakın şuanı yaşıyoruz neticede kendinize güvenin buraya yazmış olmanızda büyük bir adım peşini bırakmayın size yardımcı olmak isterim özeldende mesaj atabilirsiniz.dünyada vajinusmusu yenememiş hiç bir kadın yok yeter ki isteyin siz vajinusmus değil ertleme hastalığına yakalanmışsınız bu yükle yaşamayı bırakın yenilmiyecek bi hastalık değil yeterki isteyinilk olarak süleyman beye gittim. allah ondan razı olsun. bana baktı 3 gün uğraştı ve sen psikolojik destek almalısın dedi ve aldığı parayı geri verdi. daha sonraki tedavim murat ulusoyda oldu. 5000 tl verdik ,aparatlarla beni zorladı, otele gittik. eşimle ilişkiye girdim ve oğlum oldu. haram olsun diyeceğim, olmayacak, şimdi diyeceksiniz şanslısınız. EWET. oğlum olduğu için şanslıyım. giden paraya üzülmez olduk. her ödevi yaptım, ayna, parmak, emla krem...saygın ve elif hanım....herkes kendince elinden geleni yaptı, ama olmadı. diyeceksinz , sen mi yapmadın? ben yıllardır kendimi sorgulamaktan, eşime karşı suçluluğumdan,ne söyleyeyim ki, boğazım düğümleniyor. her şeyi yaptım. sadece tek şey kaldı ama ona da para kalmadı. durumumuzu gerçekten bildiğim için eşime de söyleyemiyorum. HİPNOZ. çünkü ben çok ama çok stresli olduğum için maddi olarak da sıkıntı olunca ,devamlı tartışıyorum elimde olmadan. eşim en son dayanamadı: ne yapmamı istiyorsun, robot oldum, okula git gel, borç öde, eeee. acaba beni yıldırıp boşanmayı mı düşünüyorsun, dedi. abartısız 12 yıldır aynı evde asker arkadaşından beter yaşıyoruz. eşim beni , ben de onu deli gibi seviyoruz. ne evliyiz ne de bekar. şaşıyorum niye bu kadar tahammüllü diye. ben bile kendimden nefret ediyorum, ama o seviyor. bu beni hastalığımdan daha çok üzüyor. bana; bu dünyada da bu eksik olsun ne yapalım, diyor.
canim bisey sorcam 2.denemende agrin oldumu.benimki cok yandi.acaba kastigimdan mi yoksa mantar falan olabilirmiYa cok ilginc. Bu aksam 3.denemeyi yapicaz. Ama ben korkuyorum. Neden korkuyorumki? Ya başa dönersem
dönmezsin canım korkma :) artık daha kolay olur.Ya cok ilginc. Bu aksam 3.denemeyi yapicaz. Ama ben korkuyorum. Neden korkuyorumki? Ya başa dönersem
Oldu tabi. Cunku ben cok kastımcanim bisey sorcam 2.denemende agrin oldumu.benimki cok yandi.acaba kastigimdan mi yoksa mantar falan olabilirmi
anlamadigim nokta su doktor sana zarinin hepsi temizlenmis demisti.demekki bu zarla ilgili bisey degil..o zaman kastigin icin oldu ya da kurulugun vardi..demekki bende kendimi rahat hissediyodum ama kasilmisimOldu tabi. Cunku ben cok kastım
Ama yinede vazgecmedim. Eşim icin dişimi sıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?