Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kulak çubuğundan sonra parmağa geç baktın ki hakkaten oluru yok o zaman dr çaresine bakar. Ama ben kesinlikle başka bir dr a daha görünmeni tavsiye ederim. Hatta istanbuldaysan doktor da önerebilirim
istanbulda degılım canım ama denıcem kulak cubugunu kesınlıkle ıns yapabılırırım

istanbulda degılım canım ama denıcem kulak cubugunu kesınlıkle ıns yapabılırırım

Olur canım öncelikle inan ve beyninde bitir. İnşallah atlatacaksın. Gerçekten bir sorunda olabilir o zaman da 2. gittiğin dr da anlarsın aynı şeyi söylüyorsa küçük bir operasyonla hallediyorlar korkma.

Olur canım öncelikle inan ve beyninde bitir. İnşallah atlatacaksın. Gerçekten bir sorunda olabilir o zaman da 2. gittiğin dr da anlarsın aynı şeyi söylüyorsa küçük bir operasyonla hallediyorlar korkma.
Banada dr kalın dedi. Ve benim ertelememe sebep oldu. Baska kadin dogumcuya muayene oldum. O normal dedi. Sakın tek doktora guvenme. Sen kendini kastigin icinde cogu dr kalin diyo.

kuzum iste bendede yanma oluyor..o yanma beni bitirdi.ne yapacagimi sasirdi.

Acıdan çok yanma oluyor tuhaf bir his bende ne yapacağımı şaşırdım Dün denedik mesela bir kısmı girdi ama hala yanıyor ya lavaboya gittim 2 kere bişey mi var diye yok ama işte sadece yanıyor. Sende de varsa zar kalın diye oluyor galiba bilmiyorumki kasmaktan olur diyorlar ama kasmıyorumda. Yanıncada yüzümün ifadesi değişiyor tabi eşimde yüzünü öyle görünce ileri gidemiyorum diyor. Bende şaşırdım valla

ben adet olucam bir iki gune.sonra doktora gitcem.bi muayene olcam 2 kere kanamam oldu.insallah gitmistir zar bode yanma olayini sorcam

Canım zevk alıyomus gibi davran. Ben oyle yapiyorum. Yoksa adam duruyo

daha öncede yazmıştım. benimde asırı yanmam olmuştu. bide idrarda yanma kan gelmesi ve kasık agrısı bir anda olmuştu. doktora gıttıgımde ılk defa ılıskıye gırenlerde balayı sistiti diye birsey oluyormuş. bır cesıt enfeksiyon, mikrop olayı demişti. fitil, krem ve antibiyotik vermişti. ilişkiye giren arkadaslara da soruyorum böyle bi olay yaşayan oldumu hiç. doktor cinsel ilişkiden önce mutlaka tuvalete gidin, sonra da gidin idrarınızı yapın. o sırada gelen bir bakteri olursa dısarı atmanıza yardım eder demişti. ilk 4 denemede bir sıkıntı yoktu 5. yaparken asırı yanma oldu ve ve 15 gun yapamadım hiç birsey. sonra denedıgımde yıne yanma oldu yapamadık bıraktık. hep mikrop kapcam diye korku başladı.

Canım zevk alıyomus gibi davran. Ben oyle yapiyorum. Yoksa adam duruyo

Yapıyorum ama öyle bi yanma oluyorki farkında olmadan yüzümde belli ediyormuşum demekki

Bizede soyle o ilaci benimde cok yanmam oluyo

İlaç da şimdi aklıma geldi biliyor musun az önce arkadaş sorunca dr bana vermişti bir ilaç dedim. Ona bakacağım eve gidince bulamazsam dr u arar öğrenirim zaten. Çünkü demiştiki balayına gidince götür yanında ilişki olduktan sonra 1 hafta kullan yanman olmayacak. Tabi ben balayında yapamadım bişey ilacı da orda alırım diye düşündüm yapamayınca almadım. Reçete evdedir bakacağım yazarım buraya.

Canım hani hatırlıyor musun benim ilki de adetten 3gün önce olmuştu hatta kanama bile olmamıştı ve ikincisinde n daha esneklik vardı
Biraz araştırdım da vajina esniyomuş o dönemde daha rahat oluyo muş
Bilemedim yani doğru mu yanlış mı
Sen kendini rahatlatarak bir daha mı denesen[/QUOTE]

Canim benimde 2. Den sonra oldu o. Tatildeydim 2.yaptigimda bi iki gün sonra asiri sanci ve idrarda kan oldu. Özellikle idrarin son damlasinda ölcem saniyodum. Antibiyotik ve fitil kullandim gecti.

Canim benimde 2. Den sonra oldu o. Tatildeydim 2.yaptigimda bi iki gün sonra asiri sanci ve idrarda kan oldu. Özellikle idrarin son damlasinda ölcem saniyodum. Antibiyotik ve fitil kullandim gecti.

sonrasında bır daha böyle birsey oldumu sizde. ben deneme yapmaya korkuyorumda yıne aynısı olcak dıye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…