- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.321
istanbulda degılım canım ama denıcem kulak cubugunu kesınlıkle ıns yapabılırırımKulak çubuğundan sonra parmağa geç baktın ki hakkaten oluru yok o zaman dr çaresine bakar. Ama ben kesinlikle başka bir dr a daha görünmeni tavsiye ederim. Hatta istanbuldaysan doktor da önerebilirim
istanbulda degılım canım ama denıcem kulak cubugunu kesınlıkle ıns yapabılırırım
tamm canım ıns 2. doktora gerek kalmazOlur canım öncelikle inan ve beyninde bitir. İnşallah atlatacaksın. Gerçekten bir sorunda olabilir o zaman da 2. gittiğin dr da anlarsın aynı şeyi söylüyorsa küçük bir operasyonla hallediyorlar korkma.
Banada dr kalın dedi. Ve benim ertelememe sebep oldu. Baska kadin dogumcuya muayene oldum. O normal dedi. Sakın tek doktora guvenme. Sen kendini kastigin icinde cogu dr kalin diyo.Olur canım öncelikle inan ve beyninde bitir. İnşallah atlatacaksın. Gerçekten bir sorunda olabilir o zaman da 2. gittiğin dr da anlarsın aynı şeyi söylüyorsa küçük bir operasyonla hallediyorlar korkma.
kuzum iste bendede yanma oluyor..o yanma beni bitirdi.ne yapacagimi sasirdi.Canım ben yenemedim daha yarısına kadar girdi pns ben egzersiz yapamadım hiç yapamıyorumAma pnsle denedim işte çok yanma oldu bir de deneme sırasında benim ittirmemden dolayı olsa gerek eşimde ereksiyon sorunu oldu pns yumuşadı ve itemedi tabi. Sonrada denemedim daha işte dün gece deneyelim dedik yine çok yanma oldu bıraktım. Bu yanma ne olacak böyle bilmiyorum Yarısı girdiğinde kanama olmadı bende ama. Dr demiştiki kalın diye illa kanayacak diye birşey yok kanamaya da bilir seninki kanamaz gibi geliyor dedi hakkatende kanamadı tamamı girince ne olur bilmiyorum. zar o kadar geride değil zedelenmiş dedi dr. Üstte hiç denemedim üstte deneyeceğim bu hafta bakalım o zaman ne olacak
kuzum iste bendede yanma oluyor..o yanma beni bitirdi.ne yapacagimi sasirdi.
ben adet olucam bir iki gune.sonra doktora gitcem.bi muayene olcam 2 kere kanamam oldu.insallah gitmistir zar bode yanma olayini sorcamAcıdan çok yanma oluyor tuhaf bir his bende ne yapacağımı şaşırdımDün denedik mesela bir kısmı girdi ama hala yanıyor ya lavaboya gittim 2 kere bişey mi var diye yok ama işte sadece yanıyor. Sende de varsa zar kalın diye oluyor galiba bilmiyorumki kasmaktan olur diyorlar ama kasmıyorumda. Yanıncada yüzümün ifadesi değişiyor tabi eşimde yüzünü öyle görünce ileri gidemiyorum diyor. Bende şaşırdım valla
ben adet olucam bir iki gune.sonra doktora gitcem.bi muayene olcam 2 kere kanamam oldu.insallah gitmistir zar bode yanma olayini sorcam
cok iyi olur kuzumYanma olur diyecek, aa dr bana bi ilaç vermişti ilişki gerçekleştikten sonra kullan 1 hafta dedi.Yanma olmaz demişti o reçeteyi bulsam sana da yazarım.
cok iyi olur kuzum
Canım zevk alıyomus gibi davran. Ben oyle yapiyorum. Yoksa adam duruyoAcıdan çok yanma oluyor tuhaf bir his bende ne yapacağımı şaşırdımDün denedik mesela bir kısmı girdi ama hala yanıyor ya lavaboya gittim 2 kere bişey mi var diye yok ama işte sadece yanıyor. Sende de varsa zar kalın diye oluyor galiba bilmiyorumki kasmaktan olur diyorlar ama kasmıyorumda. Yanıncada yüzümün ifadesi değişiyor tabi eşimde yüzünü öyle görünce ileri gidemiyorum diyor. Bende şaşırdım valla
Bizede soyle o ilaci benimde cok yanmam oluyoYanma olur diyecek, aa dr bana bi ilaç vermişti ilişki gerçekleştikten sonra kullan 1 hafta dedi.Yanma olmaz demişti o reçeteyi bulsam sana da yazarım.
Canım zevk alıyomus gibi davran. Ben oyle yapiyorum. Yoksa adam duruyo
Bizede soyle o ilaci benimde cok yanmam oluyo
Canım hani hatırlıyor musun benim ilki de adetten 3gün önce olmuştu hatta kanama bile olmamıştı ve ikincisinde n daha esneklik vardıkuzum iste bendede yanma oluyor..o yanma beni bitirdi.ne yapacagimi sasirdi.
Canim benimde 2. Den sonra oldu o. Tatildeydim 2.yaptigimda bi iki gün sonra asiri sanci ve idrarda kan oldu. Özellikle idrarin son damlasinda ölcem saniyodum. Antibiyotik ve fitil kullandim gecti.daha öncede yazmıştım. benimde asırı yanmam olmuştu. bide idrarda yanma kan gelmesi ve kasık agrısı bir anda olmuştu. doktora gıttıgımde ılk defa ılıskıye gırenlerde balayı sistiti diye birsey oluyormuş. bır cesıt enfeksiyon, mikrop olayı demişti. fitil, krem ve antibiyotik vermişti. ilişkiye giren arkadaslara da soruyorum böyle bi olay yaşayan oldumu hiç. doktor cinsel ilişkiden önce mutlaka tuvalete gidin, sonra da gidin idrarınızı yapın. o sırada gelen bir bakteri olursa dısarı atmanıza yardım eder demişti. ilk 4 denemede bir sıkıntı yoktu 5. yaparken asırı yanma oldu ve ve 15 gun yapamadım hiç birsey. sonra denedıgımde yıne yanma oldu yapamadık bıraktık. hep mikrop kapcam diye korku başladı.
Deneme yapmak için en uygun zaman reglinız bittikten sonra kızlar o bölge ıslak ve kaygan oluyor tavsiye ederim..
Canim benimde 2. Den sonra oldu o. Tatildeydim 2.yaptigimda bi iki gün sonra asiri sanci ve idrarda kan oldu. Özellikle idrarin son damlasinda ölcem saniyodum. Antibiyotik ve fitil kullandim gecti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?