Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar bende ara ara yaziyorum buraya. 8 aylik evliyim hala yenemedim .s gecenlerde bi siteye denk geldim. Vajinismus icin telkin cdleri satiyor. Deneyen arkadaslar var mi ? Fikir verebilir misinizz ?

Yanma olur diyecek, aa dr bana bi ilaç vermişti ilişki gerçekleştikten sonra kullan 1 hafta dedi.Yanma olmaz demişti o reçeteyi bulsam sana da yazarım.
Yanmanın nedeni enfeksiyon olabilir bende de oldu monodoks antibiyotik alın doktor vermişti bana.1 hafta kullanımdan sonra tekrar deneyin faydasını göreceksinizdir

Yanmanın nedeni enfeksiyon olabilir bende de oldu monodoks antibiyotik alın doktor vermişti bana.1 hafta kullanımdan sonra tekrar deneyin faydasını göreceksinizdir

Yok canım ben sordum doktora ilk zamanlar normal dedi Eğer 1 hafta 10gün sonra geçmezse anormal dedi. Bir de ben tam ilişki gerçekleştiremedim hala yarısında kaldım belki ondan oluyordur bilmiyorumki

bencede adetten sonra dene. ben tam adet olucaktım denedim. kanamam ve ağrım o yüzden oldu

canım adetten sonra deneme yapayım ınanırmısın zaten hiç canım istemiyor iyice soğudum artık ilişkiden cok üzdü benı cok uğraştırdı o yüzden bende artık olduğu zamana kadar beklerim cok canımı sıktı

Denemelere devam ediyorum ama sonuç yine hüsran artık psikolojim bozulmaya başladı bi de şu etrafta ki meraklı eş dost yok mu sürekli bebek düşün bebek yap diyen ah ahhh bi siz eksiktiniz

Arkadaşlar hiç moralinizi bozmayin ben sadece başı girdiğinde hamile kalmisim gorumcem sorunları yüzünden bebeği olmadığı halde sürekli sorardi şimdi keseyi gormemize rağmen inanamiyo bebek bekledgmize kaldıramadı. İnsanlara kulak asmayin amacınız vajinusmusu yenmekse ona odaklanın çünkü bebeğin olabiliyorsa sen yendikten sonra zaten olur kayganlastirici kullanmak da hamile kalmayı etkilemiyomus canlarim mümkünse yenmeden hamile kalmaya çalışmayın çünkü benim şimdi 5 haftalık bu seferde bebeğe bsy olcak diye korkuyorum önce kendinizi düşünün sonra başkalarını bu konuda bencil olun lütfen

Kızlar 2 gün önce deneme olmuştu ama fazla yanma olduğu için devam ettiremedim.Bugün hala biraz yanma ve koyu renk akıntı var çok az ve kasıklarım ağrıyor. Normal mi acaba böyle bişey yaşayan var mı? Regl dönemime daha 2 hafta kadar var.

bende hep korkmuşumdur yenmeden hamıle kalırım dıye zor oluyor demi

MERHABA CANLAR ÖNCEDEN KIZLIK ZARI İÇİN EGZERSİZ YAPMAYA ÇALIŞIRKEN ENDİŞELENİP YAPAMIYORDUM KORKTUĞUM İÇİN AMA ŞİMDİ DENEMEMİZDE YIRTILMA OLDUĞUNDAN ARTIK RAHATCA EGZERSİZ YAPABİLİRİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM HALA İKİNCİ DENEMEMİZİ YAPAMADIK BENİM İSTEKSİZLİĞİMDEN DOLAYI HİÇ İÇİMDEN GELMİYOR ARTIK İSTEĞİMİ KAYBETTİM ŞİMDİ ÇOK ZORLA BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUM PSİKOLOJİK OLARAK ÇÖKMÜŞ DURUMDAYIM APARAT OLARAK EN YUMUŞAK VE ACI OLARAK HAFİF OLAN APARAT NEDİR

Erotik filmler izle ve kitaplar oku. Bende senin gibiydim. Hic istek yoktu. O filmlerle geldi

böyle bırakma kendini lütfen, motive et kendini. aparat olarak doğum günlerinde kullanılan ince mumlardan alabilirsin. yarım kağıt havluyla sar bantla. dışınıda streçle sar çok kalınlaştırma. onunla bir dene istersen.

DENİYCEM SAĞOL CANIM AKŞAM DENİYİM BAKIYIM FAYDASI OLUCAKMI

canim vajiliyken hamile mi kaldin.nadil oldu peki

canim bozma moralini biz zor olani basardik.zar gitti.allahin izniyle gerside gelcek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…