- 11 Ağustos 2015
- 488
- 520
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.401
Kesinlikle katılıyorum sana bende gittim tamam sağolsun kadın ilgilendi ama yok yani burası başka dertten anlayan yardımcı olan çok güzel insanlar var ve çok etkilibence onlar reklam yapıyo be arkadaşım herkesin dediği aynı şey kasmamayı öğret beynine söz geçir zar zorda olsa denedikten sonra oluyo başarıyosun,ben gittim 2 seansa falan bana dediğide aynı şu oldu mum al mumla egzersiz yap,yada parmağını sok adetliyken dahi tampon koy aslında herşey sende bitiyo ben 2 kere gittim bi daha gitmedim boşuna para yani,burda yazılanlarla aynı fark yok bence kendin istemedikten sonra olmuyo
canım valla bende aynıydım ilkinde üstte aldım oh dedim oldu tam oturdum üstüne ama bebiş çok istediğim için o pozisyonda bebiş olmazmış alta geçmen lazımmış,sonra 2 kere falan denedim elime aldım kendim yerleştirdim penisi ama orda önemli olan açı yani penis yukarı doğru sokulmucak elinle al penisi aşağıya doğru itele penisi kayganlık olduktan sonra o daha kolay oldu bana,bende altta kalmaktan çok korkardım şimdi alt pozisyon çok daha iyi geldiKızlar bizde dün 3.yü yaptık yine üstte aldım ve 3.yü zeytin yağı olamadan yapacam diye söz vermiştim kendime ama olmadı kuruluktan yağ sürünce cup girdialta geçtim yok Anacım ben altta alamıyorum kontrol bende olmayınca kasılıyorum kuruyo
Bu arada A angelina 34 yine kan geldi ama azıcık iki üç damla normal sanırım o da
Ama yılmak yok her seferinde birşey öğreniyoz eşim içinde git gel yaptı
Ama yenenler alt pozisyon hakkında tavsiye verin ne olur
aynen ya git git hep para ona paramı yeter asgari ücretle çalışan insanlarız aldığımızı oraya verirsek ne yiyip ne iççez taktım kafaya bende,dedim buna ne para dayanır ne bişey bu siteyi hep okudum uzaktan uzaktan denilenleri uyguladım,parmakla pek yapmadım ben mumla çok daha kolay yaptım ilk zamanlar tabi zor oldu ama sonraları alıştı kolay olduKesinlikle katılıyorum sana bende gittim tamam sağolsun kadın ilgilendi ama yok yani burası başka dertten anlayan yardımcı olan çok güzel insanlar var ve çok etkili
Herşey beyinde bitiyo kesinlikle önce beyne bunu anlatmak lazım
Canım olmuyo sanki eşim yanlış birşey yapacak hissi oluyo çokcanım valla bende aynıydım ilkinde üstte aldım oh dedim oldu tam oturdum üstüne ama bebiş çok istediğim için o pozisyonda bebiş olmazmış alta geçmen lazımmış,sonra 2 kere falan denedim elime aldım kendim yerleştirdim penisi ama orda önemli olan açı yani penis yukarı doğru sokulmucak elinle al penisi aşağıya doğru itele penisi kayganlık olduktan sonra o daha kolay oldu bana,bende altta kalmaktan çok korkardım şimdi alt pozisyon çok daha iyi geldi
ben nasıl yaptım dur anlatayım :) yer yatağında denedik ondada çok kolay oldu,belimin altına yastık koydum incelerden sonra tabi ön sevişmeden sonrayapıyoz yoksa canım yanar kuru kuru,ıslandıktan sonra diyelim eşimin penisini aldım elimle kalçaya doğru yani aşağıya doğru eğimli olarak ittirdim içine yavaş yavaş sonra girince kendim çıkardım soktum git gel yaptım sonrasında alıştım zaten kolay oldu,duruş sen sırt üstü yat eşin diz üstünde dursun yatak ucu denemedim ben hiçCanım olmuyo sanki eşim yanlış birşey yapacak hissi oluyo çok
Açıyı ayarlayamıyoz sanırım duruş falan nasıl olmalı ki sence yatak ucu pozisyonu denedik olmadı dün
ıns canım ya ben altta rahatım ama genelde de uste yenıyor herkes sanırım üst daha mı kolay oluyorilk zamanlar olur öyle canım üzülme,yapa yapa açılcak genişlicek,ben gene ilk zamanlar orda deliği bile bulamıyodum düşün :) sonra atlattım geçti muma geçtim sonra oda oldu
Artık bu kadar olduysa gün gelecek onları da yapacam canım inşallah biraz sabır lazım di miben nasıl yaptım dur anlatayım :) yer yatağında denedik ondada çok kolay oldu,belimin altına yastık koydum incelerden sonra tabi ön sevişmeden sonrayapıyoz yoksa canım yanar kuru kuru,ıslandıktan sonra diyelim eşimin penisini aldım elimle kalçaya doğru yani aşağıya doğru eğimli olarak ittirdim içine yavaş yavaş sonra girince kendim çıkardım soktum git gel yaptım sonrasında alıştım zaten kolay oldu,duruş sen sırt üstü yat eşin diz üstünde dursun yatak ucu denemedim ben hiç
tabikide maşallahın var sen kaç senelik evliydin ben çok geç kaldım hep ihmal ettim ha bugün olur ha yarın olur erteledim çok,keşke baştan üstüne düşseymişimde olsaymış bitseymişArtık bu kadar olduysa gün gelecek onları da yapacam canım inşallah biraz sabır lazım di mi
Yağsız kayganlaştırıcı sız inşallah yakındır yapmam
aferin kuzucuk atlattin sen darisi bizim basimizaKızlar bizde dün 3.yü yaptık yine üstte aldım ve 3.yü zeytin yağı olamadan yapacam diye söz vermiştim kendime ama olmadı kuruluktan yağ sürünce cup girdialta geçtim yok Anacım ben altta alamıyorum kontrol bende olmayınca kasılıyorum kuruyo
Bu arada A angelina 34 yine kan geldi ama azıcık iki üç damla normal sanırım o da
Ama yılmak yok her seferinde birşey öğreniyoz eşim içinde git gel yaptı
Ama yenenler alt pozisyon hakkında tavsiye verin ne olur
alt popoya eğimli olacak canım. tam tarifi buCanım olmuyo sanki eşim yanlış birşey yapacak hissi oluyo çok
Açıyı ayarlayamıyoz sanırım duruş falan nasıl olmalı ki sence yatak ucu pozisyonu denedik olmadı dün
kişiden kişiye değişiyo heralde,bende ilk üstte aldım yendim sonra alta geçtim şimdi alt daha kolay geldi bana ben yatar vaziyette eş uğraşıyo daha kolayıma geldi o pozisyon :)ıns canım ya ben altta rahatım ama genelde de uste yenıyor herkes sanırım üst daha mı kolay oluyor
yavaş yavaş azaltarak alıştırabilirsin canım kendini.Artık bu kadar olduysa gün gelecek onları da yapacam canım inşallah biraz sabır lazım di mi
o gunlerı gorebılcekmıyız kızlar yaaaaaaaaaaArtık bu kadar olduysa gün gelecek onları da yapacam canım inşallah biraz sabır lazım di mi
ustte kendımı suan hıc dusunemıyorum ya. daha dokunmadan kasarım sıkıkarım kendımı benkişiden kişiye değişiyo heralde,bende ilk üstte aldım yendim sonra alta geçtim şimdi alt daha kolay geldi bana ben yatar vaziyette eş uğraşıyo daha kolayıma geldi o pozisyon :)
canım nasıl yanı popoya egımlı olcak derkenalt popoya eğimli olacak canım. tam tarifi bu
görürsünüz bak ben bile gördüysem siz hayli hayli görürsünüz :)o gunlerı gorebılcekmıyız kızlar yaaaaaaaaaa
of ıns canım ınsallh sen tamamen yendın dimigörürsünüz bak ben bile gördüysem siz hayli hayli görürsünüz :)
kasarsan zaten hiçbir pozisyonda alamıyosun,püf noktası unut kafandakileri sil boşluğa bırak kendiini,sonra otur yavaş yavaş üstüne oturmaya çalış bende ilk zamanlar oturamadım tabi baya bi uğraştım üstüne oturunca 1 2 ay öyle yaptım en son alta geçtim,pozisyonda önemli çokustte kendımı suan hıc dusunemıyorum ya. daha dokunmadan kasarım sıkıkarım kendımı ben
yendim canım çok şükür 29 ekimde tam :) benim bayramım oldu valla o gece tamamen bitirdim,sonrasıda devamıda geldi zaten ama ne ksatım ne korktum bitti tamamenof ıns canım ınsallh sen tamamen yendın dimi
yani elinle penisi tut yukarı doğru sokmaya çalışma,aşağıya doğru bastır alta alta anladınmıcanım nasıl yanı popoya egımlı olcak derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?