Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende oyle canim.inan biktim artik.esime karsi gorevimi yapmak istiyorum.onu mutlu gormek ustumden bu yuku atmak istiyorum.
Canim eşin icin mutlulugun icin sık dişini. Benimde canım yanıyo ama onun icin sıkıyorum dişimi. Bide adetten hemen önce yapma. Ben öyle yaptim çok canım yandı. Ama artık dayanıyorum o ağrıya. Eşimin gözündeki mutluluk herşeye değer. Bide dayanilmayacak gibi degil. Sadece bize yabancı olan bir agrı o kadar. Oda zaten kastiğim icin. Kasmasam olmuycak. Benden kaynaklaniyo. Yuvanin mutluluğu icin deger. 2 dk dayan.

başlarda bendede olmuştu öyle ama kuru kuru olunca oluyodu,biraz bebe yağı yada zeytinyağı deneseniz,tahriş olmuş olabilir

canım bişey sorcam sen hamileydin galiba dün öyle okumuştum hayırlısı olsun,kaçıncı denemede yada kaç ayda ham,le kaldın vajiyi tamamen atlatmışmıydın ?

canım bende yeni atlattım bu illeti,mumla deneye deneye başardım çok şükür,ben atlatmadan kmseye dememiştim sadece 1 2 arkadaşım dışında annem bile bilmiyodu,sonra gene güvendiğim bi arkadaşa dedim böyle böyle başıma geldi diye bana dediği şu oldu bildiğin tüm duaları okusaydın niye başta bana demedin,bu iş olmasın diye büyü yapanlar oluyomuş bnm hiç aklıma gelmedi bağlanmaları için büyü varmış Allah yaptılarsada başlarına çevirsin anlatmak istediğim sana bolbol felak nas süreleride oku gene egzersizinide yap ihmal etme

canım karıştırıyorum galiba dün okumuştum biri hamileydi senmiydin acaba o hamile olan,vajiyi yenmedenmi hamile kaldın sen ?

bende oyle canim.inan biktim artik.esime karsi gorevimi yapmak istiyorum.onu mutlu gormek ustumden bu yuku atmak istiyorum.
inşallah canım atlatıcaksınız bakın ben 3.5 -4 senede yenebildim ama yendim ben korkuyodum ilk yaptığımda sonralarıda dedim acaba korkum gene olcakta başa döncekmiyim diye ilkini yaptım sonrası geliyo zaten hiç ne acı ne sıkıntı oldu çok şükür,boşuna gitmiş 4 senem şimdiye kadar yapsaydım çocuğum 2-3 yaşında olurdu

minnoslar yine aklima bi soru takildi gecen burda arkadasimiz uzun uzun yazmışti bi terapi merkezini. .simdi aklima takilan su.3 gunde ne yapiyolarki su hastalığı atlatiyolar. yani biz egzersiz yapiyoruz birbirimizi motive adiyoruz.kuruluksa kullanmadigimiz jel kalmadi..bunun hikmeti nedir terapiste giden arkadaşlar orda ne farkli yapılıyor soyleyiverinde bizde yenelim

bence onlar reklam yapıyo be arkadaşım herkesin dediği aynı şey kasmamayı öğret beynine söz geçir zar zorda olsa denedikten sonra oluyo başarıyosun,ben gittim 2 seansa falan bana dediğide aynı şu oldu mum al mumla egzersiz yap,yada parmağını sok adetliyken dahi tampon koy aslında herşey sende bitiyo ben 2 kere gittim bi daha gitmedim boşuna para yani,burda yazılanlarla aynı fark yok bence kendin istemedikten sonra olmuyo

kızlar bugun ılk kez zeytınyagıyla yaptım tek parmakla zorladım bıraz ıteklerken derın nefes alıp ıkındım yıne de gırmedı nerde yanlıs yaptım sızce

Kızlar bizde dün 3.yü yaptık yine üstte aldım ve 3.yü zeytin yağı olamadan yapacam diye söz vermiştim kendime ama olmadı kuruluktan yağ sürünce cup girdi alta geçtim yok Anacım ben altta alamıyorum kontrol bende olmayınca kasılıyorum kuruyo
Bu arada A angelina 34 yine kan geldi ama azıcık iki üç damla normal sanırım o da
Ama yılmak yok her seferinde birşey öğreniyoz eşim içinde git gel yaptı
Ama yenenler alt pozisyon hakkında tavsiye verin ne olur

kızlar bugun ılk kez zeytınyagıyla yaptım tek parmakla zorladım bıraz ıteklerken derın nefes alıp ıkındım yıne de gırmedı nerde yanlıs yaptım sızce
ilk zamanlar olur öyle canım üzülme,yapa yapa açılcak genişlicek,ben gene ilk zamanlar orda deliği bile bulamıyodum düşün :) sonra atlattım geçti muma geçtim sonra oda oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…