- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.381
yok kuzum adetimi bekliyorum.adetten once agrim olur diye dusundum.bugun olurum heralde.1 hafta mola yaniNASILSIN A angelina 34 canım deneme yapabıldınmı ??????
canim bozma moralini biz zor olani basardik.zar gitti.allahin izniyle gerside gelcek.
bende oyle canim.inan biktim artik.esime karsi gorevimi yapmak istiyorum.onu mutlu gormek ustumden bu yuku atmak istiyorum.SAĞOL CANIM DESTEĞİN İÇİN İNŞALLAH TAMAMEN BITSIN ARTIK HER GUNE ENDİŞELİ VE GERGİN UYANMAK İSTEMİYORUM.
ayy en sinir olduklarimDenemelere devam ediyorum ama sonuç yine hüsran artık psikolojim bozulmaya başladıbi de şu etrafta ki meraklı eş dost yok mu sürekli bebek düşün bebek yap diyen ah ahhh bi siz eksiktiniz
bende oyle canim.inan biktim artik.esime karsi gorevimi yapmak istiyorum.onu mutlu gormek ustumden bu yuku atmak istiyorum.
Canim eşin icin mutlulugun icin sık dişini. Benimde canım yanıyo ama onun icin sıkıyorum dişimi. Bide adetten hemen önce yapma. Ben öyle yaptim çok canım yandı. Ama artık dayanıyorum o ağrıya. Eşimin gözündeki mutluluk herşeye değer. Bide dayanilmayacak gibi degil. Sadece bize yabancı olan bir agrı o kadar. Oda zaten kastiğim icin. Kasmasam olmuycak. Benden kaynaklaniyo. Yuvanin mutluluğu icin deger. 2 dk dayan.bende oyle canim.inan biktim artik.esime karsi gorevimi yapmak istiyorum.onu mutlu gormek ustumden bu yuku atmak istiyorum.
başlarda bendede olmuştu öyle ama kuru kuru olunca oluyodu,biraz bebe yağı yada zeytinyağı deneseniz,tahriş olmuş olabilirAcıdan çok yanma oluyor tuhaf bir his bende ne yapacağımı şaşırdımDün denedik mesela bir kısmı girdi ama hala yanıyor ya lavaboya gittim 2 kere bişey mi var diye yok ama işte sadece yanıyor. Sende de varsa zar kalın diye oluyor galiba bilmiyorumki kasmaktan olur diyorlar ama kasmıyorumda. Yanıncada yüzümün ifadesi değişiyor tabi eşimde yüzünü öyle görünce ileri gidemiyorum diyor. Bende şaşırdım valla
canım bişey sorcam sen hamileydin galiba dün öyle okumuştum hayırlısı olsun,kaçıncı denemede yada kaç ayda ham,le kaldın vajiyi tamamen atlatmışmıydın ?Canim eşin icin mutlulugun icin sık dişini. Benimde canım yanıyo ama onun icin sıkıyorum dişimi. Bide adetten hemen önce yapma. Ben öyle yaptim çok canım yandı. Ama artık dayanıyorum o ağrıya. Eşimin gözündeki mutluluk herşeye değer. Bide dayanilmayacak gibi degil. Sadece bize yabancı olan bir agrı o kadar. Oda zaten kastiğim icin. Kasmasam olmuycak. Benden kaynaklaniyo. Yuvanin mutluluğu icin deger. 2 dk dayan.
canım bende yeni atlattım bu illeti,mumla deneye deneye başardım çok şükür,ben atlatmadan kmseye dememiştim sadece 1 2 arkadaşım dışında annem bile bilmiyodu,sonra gene güvendiğim bi arkadaşa dedim böyle böyle başıma geldi diye bana dediği şu oldu bildiğin tüm duaları okusaydın niye başta bana demedin,bu iş olmasın diye büyü yapanlar oluyomuş bnm hiç aklıma gelmedi bağlanmaları için büyü varmış Allah yaptılarsada başlarına çevirsin anlatmak istediğim sana bolbol felak nas süreleride oku gene egzersizinide yap ihmal etmeHepsini yapıyorum kasıp bırakıyorum nefes alıp veriyorum hatta ikisini beraber yapıyorum ama ilerleyemiyorum bir türlü iki 3 aydır aynı durumdayım daha son bogumlari alamadım hizlanmam lazım bide hizlanamiyorum son bogumlarda girmediği için((
enfeksiyon olmuş olabilir canım normalde ağrı acı yanma olmaz,enfeksiyon kapınca öyle olur derleryendim diye sevindim derken smdi bi gun oluyosa ikinci gun agridan oluyorum nedir b u arkadas biktim yaa hala orda et parcasi gbi bisi goruyorum ben
canım karıştırıyorum galiba dün okumuştum biri hamileydi senmiydin acaba o hamile olan,vajiyi yenmedenmi hamile kaldın sen ?canım adetten sonra deneme yapayım ınanırmısın zaten hiç canım istemiyor iyice soğudum artık ilişkiden cok üzdü benı cok uğraştırdı o yüzden bende artık olduğu zamana kadar beklerim cok canımı sıktı
canım karıştırıyorum galiba dün okumuştum biri hamileydi senmiydin acaba o hamile olan,vajiyi yenmedenmi hamile kaldın sen ?
inşallah canım atlatıcaksınız bakın ben 3.5 -4 senede yenebildim ama yendim ben korkuyodum ilk yaptığımda sonralarıda dedim acaba korkum gene olcakta başa döncekmiyim diye ilkini yaptım sonrası geliyo zaten hiç ne acı ne sıkıntı oldu çok şükür,boşuna gitmiş 4 senem şimdiye kadar yapsaydım çocuğum 2-3 yaşında olurdubende oyle canim.inan biktim artik.esime karsi gorevimi yapmak istiyorum.onu mutlu gormek ustumden bu yuku atmak istiyorum.
İnşallah be canım bende yeni atlatanlardanım inş hamiş kalırız çok beklemedenYOK CANIM BEN DEĞİLİM AMA ALLAHMI SÖYLETTİRDİ İNŞALLAH BANADA NASIP OLUR
aminnn keskeYOK CANIM BEN DEĞİLİM AMA ALLAHMI SÖYLETTİRDİ İNŞALLAH BANADA NASIP OLUR
bence onlar reklam yapıyo be arkadaşım herkesin dediği aynı şey kasmamayı öğret beynine söz geçir zar zorda olsa denedikten sonra oluyo başarıyosun,ben gittim 2 seansa falan bana dediğide aynı şu oldu mum al mumla egzersiz yap,yada parmağını sok adetliyken dahi tampon koy aslında herşey sende bitiyo ben 2 kere gittim bi daha gitmedim boşuna para yani,burda yazılanlarla aynı fark yok bence kendin istemedikten sonra olmuyominnoslar yine aklima bi soru takildi gecen burda arkadasimiz uzun uzun yazmışti bi terapi merkezini. .simdi aklima takilan su.3 gunde ne yapiyolarki su hastalığı atlatiyolar. yani biz egzersiz yapiyoruz birbirimizi motive adiyoruz.kuruluksa kullanmadigimiz jel kalmadi..bunun hikmeti nedir terapiste giden arkadaşlar orda ne farkli yapılıyorsoyleyiverinde bizde yenelim
ilk zamanlar olur öyle canım üzülme,yapa yapa açılcak genişlicek,ben gene ilk zamanlar orda deliği bile bulamıyodum düşün :) sonra atlattım geçti muma geçtim sonra oda oldukızlar bugun ılk kez zeytınyagıyla yaptım tek parmakla zorladım bıraz ıteklerken derın nefes alıp ıkındım yıne de gırmedı nerde yanlıs yaptım sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?