- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.421
ben ılk önce uesımın kucagına normal oturım bıraz alısım bence dırek oturmak hıc de sıcak gelmıyor bana suan :)kasarsan zaten hiçbir pozisyonda alamıyosun,püf noktası unut kafandakileri sil boşluğa bırak kendiini,sonra otur yavaş yavaş üstüne oturmaya çalış bende ilk zamanlar oturamadım tabi baya bi uğraştım üstüne oturunca 1 2 ay öyle yaptım en son alta geçtim,pozisyonda önemli çok
canım cok sevındım ınsallah bızımde bayramımız yakın olur bır an onceyendim canım çok şükür 29 ekimde tam :) benim bayramım oldu valla o gece tamamen bitirdim,sonrasıda devamıda geldi zaten ama ne ksatım ne korktum bitti tamamen
anlamadım tabıkıde :)yani elinle penisi tut yukarı doğru sokmaya çalışma,aşağıya doğru bastır alta alta anladınmı
başlarda bendede olmuştu öyle ama kuru kuru olunca oluyodu,biraz bebe yağı yada zeytinyağı deneseniz,tahriş olmuş olabilir
Allah seni napmasın emi :) bende anlamıyodum en başta alışınca profesor oluyon :) yani yatağa uzan ıslan iyice sonra eşinin penisini tut elinle deliği bulunca alt tarafa soktur yani yukarı doğru sokturma aşağıya doğru en alta baswtıranlamadım tabıkıde :)
sen bi sağlık ocağına görün o zaman canım belki bi çaresi vardır geçer krem falan verirKuru değildi canım bebe yağı sürmüştük ama yine de oluyor
:) prof degılım ben ddaha ogrencıyım burda :) ıns mezun olurum bnde senın gıbı profluk yaparım burda . tamam sıdı bıraz daha ıyı anladımAllah seni napmasın emi :) bende anlamıyodum en başta alışınca profesor oluyon :) yani yatağa uzan ıslan iyice sonra eşinin penisini tut elinle deliği bulunca alt tarafa soktur yani yukarı doğru sokturma aşağıya doğru en alta baswtır
zuzukuydu sahi hamile kalan,sen tamamen yenememiştin dimi canım ama ne güzel hamişsin inş bizde anne oluruz ben yendim tamamen sende bana dua edermisin :)BURALARDAYIM CANIM :) YARIN İLK MUAYENEMİZ DUA EDİN TEYZELERİ :)
aynen yaptıkça uzmanlaşıcaksın sende yenilere öğreteceksin yönleri pozisyonları:) prof degılım ben ddaha ogrencıyım burda :) ıns mezun olurum bnde senın gıbı profluk yaparım burda . tamam sıdı bıraz daha ıyı anladım
zuzukuydu sahi hamile kalan,sen tamamen yenememiştin dimi canım ama ne güzel hamişsin inş bizde anne oluruz ben yendim tamamen sende bana dua edermisin :)
hayirlisiyla saglikli sihhatli kucagina alasin kuzummBURALARDAYIM CANIM :) YARIN İLK MUAYENEMİZ DUA EDİN TEYZELERİ :)
inş canım acı yokturaynen yaptıkça uzmanlaşıcaksın sende yenilere öğreteceksin yönleri pozisyonlarıya yapa yapa alışırsın yeterki korkma acıcak yok yancak derdini bitir öyle bişey olmuyo çünkü,pozisyonuda denk getirdinmi hiçç acı yokk
amin canım inş bizlerde senın gıbı mutlu haberlerimizi yazarız burayaDUAMDASIN CANIM TAMAMEN YENDİM CANIM BEN Kİ :) rABBİM SİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞ.
Canım evleneli 2sene bitti benim çok yıprandım bu iki sene de varya keşke evliliğin ilk aylarında bu siteyi bulsaymışımtabikide maşallahın var sen kaç senelik evliydin ben çok geç kaldım hep ihmal ettim ha bugün olur ha yarın olur erteledim çok,keşke baştan üstüne düşseymişimde olsaymış bitseymişsabır tabikide ama eşinide düşün yazık adama valla tam birleşme olunca gözlerindeki o ışıltıyı sende fark edeceklsin insanın üstünden yük kalkıyo resmen stres falan kalmıyo,hep bunun yzünden sıkıntılarımız inş sende atlatıcaksın Allahın izniyle,ben ilk başlarda bebe yağı kullandım zararınıda hiç görmedim sonra ön sevişmeyi uzun tutunca zaten gerek kalmıyo ıslaklık oluyo kremlere yağlara gerek yok o anda direk alıyosun sende kullanmazsın ilerleyen zamanlarda
İnşallah canım benim yaaferin kuzucuk atlattin sen darisi bizim basimiza
aynen para tuzağı millet çaresizliğimizi ticarete dökmüş herşey bizde bitiyo aslında ama bilen yok yada işlerine gelmiyo,neyseki atlatmışsın ben daha beter 3.5 senede yendim boşuna korkmuşum bu kadar salak gibi şimdiye çocuğumuz olurdu beklemeseydik :)Canım evleneli 2sene bitti benim çok yıprandım bu iki sene de varya keşke evliliğin ilk aylarında bu siteyi bulsaymışımgidip 5bin tl harcadım da olmadı terapiye ama burası sayesinde oldu arkadaşların dediklerini yapa yapa
Kızlar bizde dün 3.yü yaptık yine üstte aldım ve 3.yü zeytin yağı olamadan yapacam diye söz vermiştim kendime ama olmadı kuruluktan yağ sürünce cup girdialta geçtim yok Anacım ben altta alamıyorum kontrol bende olmayınca kasılıyorum kuruyo
Bu arada A angelina 34 yine kan geldi ama azıcık iki üç damla normal sanırım o da
Ama yılmak yok her seferinde birşey öğreniyoz eşim içinde git gel yaptı
Ama yenenler alt pozisyon hakkında tavsiye verin ne olur
sen bi sağlık ocağına görün o zaman canım belki bi çaresi vardır geçer krem falan verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?