Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben ılk önce uesımın kucagına normal oturım bıraz alısım bence dırek oturmak hıc de sıcak gelmıyor bana suan :)

:) prof degılım ben ddaha ogrencıyım burda :) ıns mezun olurum bnde senın gıbı profluk yaparım burda . tamam sıdı bıraz daha ıyı anladım

:) prof degılım ben ddaha ogrencıyım burda :) ıns mezun olurum bnde senın gıbı profluk yaparım burda . tamam sıdı bıraz daha ıyı anladım
aynen yaptıkça uzmanlaşıcaksın sende yenilere öğreteceksin yönleri pozisyonları ya yapa yapa alışırsın yeterki korkma acıcak yok yancak derdini bitir öyle bişey olmuyo çünkü,pozisyonuda denk getirdinmi hiçç acı yokk

zuzukuydu sahi hamile kalan,sen tamamen yenememiştin dimi canım ama ne güzel hamişsin inş bizde anne oluruz ben yendim tamamen sende bana dua edermisin :)

DUAMDASIN CANIM TAMAMEN YENDİM CANIM BEN Kİ :) rABBİM SİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞ.

Canım evleneli 2sene bitti benim çok yıprandım bu iki sene de varya keşke evliliğin ilk aylarında bu siteyi bulsaymışım gidip 5bin tl harcadım da olmadı terapiye ama burası sayesinde oldu arkadaşların dediklerini yapa yapa

aferin kuzucuk atlattin sen darisi bizim basimiza
İnşallah canım benim ya
Neleri aştık di mi kendime güvenim geldi
Hele şu kızlığın gitmesi omzundan yük kalktı
Eşim sağolsun asla sorun etmiyordu ama kanı görünce bana bir sarılışı vardı anlatamam nasıl mutlu oldu

aynen para tuzağı millet çaresizliğimizi ticarete dökmüş herşey bizde bitiyo aslında ama bilen yok yada işlerine gelmiyo,neyseki atlatmışsın ben daha beter 3.5 senede yendim boşuna korkmuşum bu kadar salak gibi şimdiye çocuğumuz olurdu beklemeseydik :)

canım bende yeni yendim eşim arkama dönük şekilde ama altta daha rahat oluyor insan şöyleki alttayken eşin p.. yarısını soksun sen kendini kasma sonra bacaklarını eşinin beline dola popo havaya kalktığı için direk ilerliyor biraz açık oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…