Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar slmslm araniza yeni katildim yedi aylik evliyim esimle severek evlendim ama bir turlu iliskigiremiyorum cok uzuluyorum esim ilk zamanlar anlayisliydi artik cok sinirli sitresli birine donustu pskiyatriye gittim parmak egzersizi verdi ama bn yapamiyorum aglama krizlerine giriyorum nolur bana yardim edin

Canım senin sorununa vajinismus deniyo galiba vajinismusla alakalı gruplar var oraya yaz istersem senin durumunda bir sürü insan var belki fikir alırsın, bol dua et cesaretlendir kendini doktora git bu durumu erteleme bu durumdan kaçma aksine üstüne git

Gezinirken buldum burayi henuz yeniyim k.byin vajinismus oldumu soyledi doktorum tam olarak nereye yazmam gerekiyir

tam yerindesin arkadaşım doğru yere yazmışsın
Bakin bn gercekten cok caresizim surekli esimle kavga ediyoruz bnde istiyorum hersey normal gidiyor fakat bn bacaklarimi acamiyorum acsam bile korkudan nefesim kesiliyor parmak egzersizlerini ypamiyorum bnada yardimci olun nolur pskolojim iyice bozuldu babami kaybettim esimmle aram cok kotu bi cikis yolu lutfen

seni çok iyi anlıyorum canım burada elimizden geldiğince tabiki yardımcı olmaya çalışırız buradaki vajinismuslu bayanların çoğu bende dahil hepimizin eşleriyle problemleri vardı ama bu hastalığın üstüne gittikçe çoğumuz yenmeyi başardık bu hastalığı çok şükür eşine gelince elbette sıkıntı yaratıcak ama önemli olan bizim birşeylere çabaladığımızı görünce sinirleri geçiyor aslında onlarda bizim yüzümüzden kendilerini eksik hissediyorlar ondan hırçınlık yapıp kalbimizi kırıyorlar parmak egzersizi yapamadığını söylemiştin hiç kadın doğumcu yada psikoloğa gittinmi?

Kadin doguma gittim herseyimin normal oldunu soyledi sonra pskiyatriye yonlendirdi gittik esimle uc dort ay suren bi surec oldunu ogrenince vazgecti esim simdi tekrar gittik ve parmak egzersizleri verdi cuma gunu tekrar gidicm fakat bn yapamiyorum bacaklarimi acamiyorum bacaklarimi acincada yapamiyorum orama dokunamiyorum bile strese giriyorum daha kotu stres oluyorum napcam bilmiyorum

canım benim bu yazdıklrını okuyunca o günlerim geldi aklıma bende aynısını yaşadım ama benim eşim allajtan daha anlayışlıydı bu konuda anatomik bir problemin yok çok şükür ama bu iş sabır işi canım ben o zmanlarda ne yaptım onu anlatıyım sana ayna karşısına geçtim nefes alıp verdim çişini yapar gibi kendimi sıkıp bıraktım ve ordaki deliğin açıldığın gördüm bu bile benim için bir mucizeydi öncelikle ayna karşısında kendini tanımanı öneririm parmak egzersizi sana itici geliyorsa kendine aparat yapabilirsin emin ol parmaktan daha rahat olucaktır

Ben oraya asla bise sokamam yok yani biseyi yoktan var edemicemiz gibi bnde oraya parmak yada aparat sokamam

bende aynı şeyleri söylüyordum ama çok şükür yendim ama canım sen kendini böyle şartlandırırsan kimse sana yardımcı olamazki öncelikle kendine ben bunu yaparım diye telkinde bulunman lazım inanki korkulacak hiçbirşey yok bunu herkez yapıyorsa bende yaparım diceksin yoksa daha çok zamanın geçer böyle kusura bakma ama doğrusu bu canım

?col yoruldum artik neyse kalkip deneyeyim ben en iyisi

canım benim bak böyle istemsiz bir şekilde yaparsan zaten olmaz istekli olucaksın hevesli olucaksınki birşeyleri yoluna koya bilesin emin olki seni çok iyi anlıyorum şu anda içinde kopan fırtınaları hissedebiliyorum ama bazı şeyler malesef azmetmeden olamıyor senin iyiliğin için bütün bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…