- 24 Kasım 2015
- 139
- 168
- 23
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.461
Canım senin sorununa vajinismus deniyo galiba vajinismusla alakalı gruplar var oraya yaz istersem senin durumunda bir sürü insan var belki fikir alırsın, bol dua et cesaretlendir kendini doktora git bu durumu erteleme bu durumdan kaçma aksine üstüne gitKizlar slmslm araniza yeni katildim yedi aylik evliyim esimle severek evlendim ama bir turlu iliskigiremiyorum cok uzuluyorum esim ilk zamanlar anlayisliydi artik cok sinirli sitresli birine donustu pskiyatriye gittim parmak egzersizi verdi ama bn yapamiyorum aglama krizlerine giriyorum nolur bana yardim edin
Gezinirken buldum burayi henuz yeniyim k.byin vajinismus oldumu soyledi doktorum tam olarak nereye yazmam gerekiyirCanım senin sorununa vajinismus deniyo galiba vajinismusla alakalı gruplar var oraya yaz istersem senin durumunda bir sürü insan var belki fikir alırsın, bol dua et cesaretlendir kendini doktora git bu durumu erteleme bu durumdan kaçma aksine üstüne git
Gezinirken buldum burayi henuz yeniyim k.byin vajinismus oldumu soyledi doktorum tam olarak nereye yazmam gerekiyir
Bakin bn gercekten cok caresizim surekli esimle kavga ediyoruz bnde istiyorum hersey normal gidiyor fakat bn bacaklarimi acamiyorum acsam bile korkudan nefesim kesiliyor parmak egzersizlerini ypamiyorum bnada yardimci olun nolur pskolojim iyice bozuldu babami kaybettim esimmle aram cok kotu bi cikis yolu lutfentam yerindesin arkadaşım doğru yere yazmışsın
Bakin bn gercekten cok caresizim surekli esimle kavga ediyoruz bnde istiyorum hersey normal gidiyor fakat bn bacaklarimi acamiyorum acsam bile korkudan nefesim kesiliyor parmak egzersizlerini ypamiyorum bnada yardimci olun nolur pskolojim iyice bozuldu babami kaybettim esimmle aram cok kotu bi cikis yolu lutfen
Kadin doguma gittim herseyimin normal oldunu soyledi sonra pskiyatriye yonlendirdi gittik esimle uc dort ay suren bi surec oldunu ogrenince vazgecti esim simdi tekrar gittik ve parmak egzersizleri verdi cuma gunu tekrar gidicm fakat bn yapamiyorum bacaklarimi acamiyorum bacaklarimi acincada yapamiyorum orama dokunamiyorum bile strese giriyorum daha kotu stres oluyorum napcam bilmiyorum
Ben oraya asla bise sokamam yok yani biseyi yoktan var edemicemiz gibi bnde oraya parmak yada aparat sokamam
Ayy cnm ne mutlu sana ben onnu bile yapamiyorum kendimden nefret ediyorumkızlar ınanamıyorummmmmmmmmmmmm tep parmagımmm gırdııııııııııııııııııııııııııııı şoktayımmm suaannn
kızlar ınanamıyorummmmmmmmmmmmm tep parmagımmm gırdııııııııııııııııııııııııııııı şoktayımmm suaannn
?col yoruldum artik neyse kalkip deneyeyim ben en iyisi
ayy inşallahh yaaaaa :)gözün aydın canım darısı diğer parmakların başına
ayy inşallahh yaaaaa :)
Bak gördün mü canım delik var mıymışkızlar ınanamıyorummmmmmmmmmmmm tep parmagımmm gırdııııııııııııııııııııııııııııı şoktayımmm suaannn
varmışşşş ama yoktuuuuu ordaaa :))))Bak gördün mü canım delik var mıymışsüpersin artık egzersizleri rahatça yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?