Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım tam anlamadım ama biraz daha ayrıntılı anlatır mısın istersen özelden yaz bana

Canım tam anlamadım ama biraz daha ayrıntılı anlatır mısın istersen özelden yaz bana

canım anlatırım tabiki bende çok sıkıntı çektim 1,5 yıl uğraştım ama sonunda yendim çok şükür şimdi ben daha öncesinde p.. yarısını alabiliyordum öyle devam ettim 5 ay ara verdim hamileliğimden dolayı normal doğum yaptım ve bunun bana çok artısı oldu sen sırt üstü yatarken önce ıslaklığın olsun bu çok önemli sonra eşin sen kendini kasmadan p.... ucu girsin orda bekletsin sen sonradan yarısı içerideyken bacaklarını eşinin beline dola popon havaya kalkıcak bu durumda sonra derin nefes al eşin o arada yavaş yavaş ilerletsin ıslaklıkta olursa zaten yolunu buluyor p... canım umarım tam anlatabilmişimdir anlayamadığın yer olursa tekrar sor canım yardımcı olurum hemde seve seve

kız o kadar açık açık anlatmış ne güzel,dahada anlamadıysan çekçez senin kulaklarını ona göre iyi kulak ver

AFF AFF İYİCE DÜZENİM BOZULDU ŞU İŞ OLMAYINCA NE İŞ DE NE DE EVDE İŞİM YOLUNDA GİDİYOR BİTKİN BEDBAHT Bİ HALDEYİMM :

Ayyy canıııııım ya süper anlattın tamam şimdi anladım ya napim ayrıntılı olunca daha iyi oluyo çünkü ben tüm tavsiyeleri dikkate alıp denemeye çalışıyorum iyice anlamak istiyorum

Ayyy canıııııım ya süper anlattın tamam şimdi anladım ya napim ayrıntılı olunca daha iyi oluyo çünkü ben tüm tavsiyeleri dikkate alıp denemeye çalışıyorum iyice anlamak istiyorum

tabiki canım her ayrıntıyı anlatmak lazım çok işe yarayan bilgiler içeriyor yardımcı olduysam ne mutlu bana

Arkadaşlar kadınlarda normal günlük iç çamasıra beyazsımsı sarımsı gibi akıntı oluyor ya bu akıntı adet bittikten 7 gün sonra yani yumurtlama dönemi civarında mı olur yoksa hergün olabilir mi yani adet bitiminden birkaç gün sonra da olur mu yoksa sadeceyumurtlama döneminde olup bu akıntıyumurtlama döneminin işareti mi oluyor

Bir de arkadaslar bu ay adet olmadan 4 gün önce bacak sancısı basladı bende adet oldum bitti su an bacak agrısıbaşlayalı 15 gün falan oldu hala sızlıyorbu neden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…