- 5 Kasım 2015
- 279
- 169
- 18
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.441
inşallah şifa olur iyileşirsinDoktora gittim canım krem verdi
Canım tam anlamadım amacanım bende yeni yendim eşim arkama dönük şekilde ama altta daha rahat oluyor insan şöyleki alttayken eşin p.. yarısını soksun sen kendini kasma sonra bacaklarını eşinin beline dola popo havaya kalktığı için direk ilerliyor biraz açık oldu ama
inşallah şifa olur iyileşirsin
Canım tam anlamadım amabiraz daha ayrıntılı anlatır mısın istersen özelden yaz bana
kız o kadar açık açık anlatmış ne güzel,dahada anlamadıysan çekçez senin kulaklarını ona göre iyi kulak vercanım anlatırım tabiki bende çok sıkıntı çektim 1,5 yıl uğraştım ama sonunda yendim çok şükür şimdi ben daha öncesinde p.. yarısını alabiliyordum öyle devam ettim 5 ay ara verdim hamileliğimden dolayı normal doğum yaptım ve bunun bana çok artısı oldu sen sırt üstü yatarken önce ıslaklığın olsun bu çok önemli sonra eşin sen kendini kasmadan p.... ucu girsin orda bekletsin sen sonradan yarısı içerideyken bacaklarını eşinin beline dola popon havaya kalkıcak bu durumda sonra derin nefes al eşin o arada yavaş yavaş ilerletsin ıslaklıkta olursa zaten yolunu buluyor p... canım umarım tam anlatabilmişimdir anlayamadığın yer olursa tekrar sor canım yardımcı olurum hemde seve seve
Ayyy canıııııım ya süper anlattın tamam şimdi anladımcanım anlatırım tabiki bende çok sıkıntı çektim 1,5 yıl uğraştım ama sonunda yendim çok şükür şimdi ben daha öncesinde p.. yarısını alabiliyordum öyle devam ettim 5 ay ara verdim hamileliğimden dolayı normal doğum yaptım ve bunun bana çok artısı oldu sen sırt üstü yatarken önce ıslaklığın olsun bu çok önemli sonra eşin sen kendini kasmadan p.... ucu girsin orda bekletsin sen sonradan yarısı içerideyken bacaklarını eşinin beline dola popon havaya kalkıcak bu durumda sonra derin nefes al eşin o arada yavaş yavaş ilerletsin ıslaklıkta olursa zaten yolunu buluyor p... canım umarım tam anlatabilmişimdir anlayamadığın yer olursa tekrar sor canım yardımcı olurum hemde seve seve
kız o kadar açık açık anlatmış ne güzel,dahada anlamadıysan çekçez senin kulaklarını ona göre iyi kulak ver
Canım üzülme en doğru zaman mutlaka gelecek bırakma erteleme sadece eşin hastaysa sen kendin deneme ve egzersiz yap benceAFF AFF İYİCE DÜZENİM BOZULDU ŞU İŞ OLMAYINCA NE İŞ DE NE DE EVDE İŞİM YOLUNDA GİDİYOR BİTKİN BEDBAHT Bİ HALDEYİMM :
Ayyy canıııııım ya süper anlattın tamam şimdi anladımya napim ayrıntılı olunca daha iyi oluyo çünkü ben tüm tavsiyeleri dikkate alıp denemeye çalışıyorum iyice anlamak istiyorum
iyide parmak la egzersz yaparken hic sorun yasamiyorumenfeksiyon olmuş olabilir canım normalde ağrı acı yanma olmaz,enfeksiyon kapınca öyle olur derler
EGZERSİZ VAKTİM OLMUYOR YA DİREK OLSUN İSTİYORUM İÇİME ATA ATA HASTA OLACAKTIM BURASI OLMASAYDICanım üzülme en doğru zaman mutlaka gelecek bırakma erteleme sadece eşin hastaysa sen kendin deneme ve egzersiz yap bence
O sorun bendede var parmakla yaptigimda hicbi aci olmuyo ama penisin ucu anca giriyo sonrasinda orda agrimi deyim acimi deyim oyle bisey oluyor.iyide parmak la egzersz yaparken hic sorun yasamiyorum
Canim ben demistim acaba hamilemiyim ama galiba bugun reglim basliyocanım karıştırıyorum galiba dün okumuştum biri hamileydi senmiydin acaba o hamile olan,vajiyi yenmedenmi hamile kaldın sen ?
benimde oyle kizlar ya esimize guvenmefigimizden mi oluyorO sorun bendede var parmakla yaptigimda hicbi aci olmuyo ama penisin ucu anca giriyo sonrasinda orda agrimi deyim acimi deyim oyle bisey oluyor.
Yok canim hamile degilim. Keşke olsamcanım bişey sorcam sen hamileydin galiba dün öyle okumuştum hayırlısı olsun,kaçıncı denemede yada kaç ayda ham,le kaldın vajiyi tamamen atlatmışmıydın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?