- 20 Ekim 2014
- 437
- 244
- 123
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.621
Canım cım reglin biter bitmez sende devam et olur mu inşallah çok az kaldı senin yenmene deafet
aferin sana melegimmm sonunda kurtuldun darisi bize inşallah
BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ
1-)selluka
2-)mocici
3-)gullllac123
4-) M mandela
5-) C crescent2425
6-) M mariposa0734
7-)betul61
8 ) A ayseeeeee
9-)ssxxmm
10-)coknormal
11-) @serpil89
12-) R rossalinda
13-)math27
14 -)sevda0601
15 -) @meryem46
16 -)belinay91
17 -) Y yardim84
18- ) L lavinyalavinda
19-) E Em222
20-) @korkmazbahar
21-) K kardelen-89
22-) H han_i [/USER]
23-)ece ulusoy
24-)behrem izel
25-)ekim4
26-) K kronik061
27-)mutluyumki83
28) @NataHuseinli
29-)humanurr
30-) @aylllllliiiin35
31-) P Please16
32-) B bir umut 34
33-) @gltkn
34-) Y Yrnzmlztnd
35-) E elasuyum09
36-) Y Yorgun_15
37-) O oolalaa
38) U umutsuzluk umutsuzluk
39-)mavi bulut
40-)Bihter34
41-)sakinsampiyonn
42-)demettboz
43-) U uzaklim
44-)ezmagila
45-) Y Yarencik5687
46-) Y Yaseyhan
47-) E Elakader
48) D DerinSuNaz
49-) P pesimist polyana
50-) @polyanna85
51-) M MRVAN
52-) K kumsal10
53-)lovelygirl_
54-)Sabrili Kadrili
55-) O oslemlem
56) S selin_78
57-) @pmkprnses
58) D Dembu
59-)okyanuslu
60-) G Gelincik0634
61-)ZUZUKU
62-)hycnlprnss
63-)rmzy6
64-) S Sinerbes
65-)Olmazsaolmazzz
66-) D dnz54
67-)aziziyelim
Can'ım Allah ol der ve olur benim ki öyle bi andı... Hiç egzersiz yapmadan kurtuldum. Benim için gerçekten lütuftur bu derdin bitmesi. Canını hiç sıkma biraz azim cesaret ve istekle üstüne düştün mü yapamaman için hiç bir sebep yok. Ben yendikten 3 ay civarı Oray'a elimi bile götüremedim o kadar korkaktım düşün şimdi şimdi ellemeye başladım. Aklımda hep bi Bebek düşüncesi vardı benim cesaretim bundan oldu umarım sende ve herkes bu dertten kurtulur ve bizde sağlıkla bi evlat sahibi oluruz ben iki aydır uğraşıyorum henüz o müjdeli habere kavuşandım bakalım herşeyin hayırlısı Allahım hepimizin yardımcısı olsunBunu sadece tek bir denemede mi başlarsınız massallahi size .o kadar ümitsizdim ki burada yazışmalara bile katılmıyorum sorumluluk almak istemediğimi ve kendimi suçlu hissettiğim için ödevini yapmayan çocuktum öğrenciyken ve bu evlilik hayatında da aynen devam etti kendimi bu konuda hiç bu kadar cesur hissetmemistim ve ilk defa kendime gerçekten güveniyorum ama gerekli olan azim ve süreklilik eksik bende ama bu defa askıya almak yok çünkü bebeğim olsun istiyorum o cennet konuyu bende istyorm elimden geleni yapıp gerisini rabbime bırakmayı ogrenicem.çok konuşuyorum biliyorum ama yılların susmuslugu ve insanlara yalan söylemekten ileri gelen bir yılgınlık var artık ...
Olmuyorrrrrr
Eter almaya karar verdim bayilcam bitsin bian once ama korkuyorum bise olurmu diye
Alamazsın esımde sordu vermıyolar yada satılmıyo yasakmısOlmuyorrrrrr
Eter almaya karar verdim bayilcam bitsin bian once ama korkuyorum bise olurmu diye
Rabbim gönlüne göre versin canim insallah en kisa zamanda müjdeli haberi verirsin burdaCan'ım Allah ol der ve olur benim ki öyle bi andı... Hiç egzersiz yapmadan kurtuldum. Benim için gerçekten lütuftur bu derdin bitmesi. Canını hiç sıkma biraz azim cesaret ve istekle üstüne düştün mü yapamaman için hiç bir sebep yok. Ben yendikten 3 ay civarı Oray'a elimi bile götüremedim o kadar korkaktım düşün şimdi şimdi ellemeye başladım. Aklımda hep bi Bebek düşüncesi vardı benim cesaretim bundan oldu umarım sende ve herkes bu dertten kurtulur ve bizde sağlıkla bi evlat sahibi oluruz ben iki aydır uğraşıyorum henüz o müjdeli habere kavuşandım bakalım herşeyin hayırlısı Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Bizim bi eczanede arkadas var o veriyo istedigimizde ama korkuyorum bisey olurmu acabaAlamazsın esımde sordu vermıyolar yada satılmıyo yasakmıs
Sen naptin cnm en son tatilde denemeler yapmistin suan durumun nasil ?Alamazsın esımde sordu vermıyolar yada satılmıyo yasakmıs
Yok yerımde sayıyorum hala esım bı rahatsızlık gecırdı bn bı rahatszlık gecrdım bn yenı yenı toparlanıyorm zaten kaldık ole malesefSen naptin cnm en son tatilde denemeler yapmistin suan durumun nasil ?
Ayy cnm sakin oyle bi hata yapma emin ol bi ise yaramiyor bnde cok denedim bunlari sadece sana zarari var sen bian once bize katil ve bi pskiyatriye git bn 7 aydir ugrasiyorum kullanmdgm ilac enestezik spreyler eterler ama olay beyinde bitiyor korkma bn asla yapamam diyenlerdenim uc gundur parmak egzersizindeyim inanirmisin bn yaptiysam herkes yapar umutsuz olma kurban olurum sana kararli olOlmuyorrrrrr
Anladim gecmis olsun... Allah yardımcımız olsun hepimizinYok yerımde sayıyorum hala esım bı rahatsızlık gecırdı bn bı rahatszlık gecrdım bn yenı yenı toparlanıyorm zaten kaldık ole malesef
Sagoll canımm allah razı olsunn amın ınss kndımı artık becerıksızın tekı gıbı hıssedıyorm bı ısı beceremıyorm cahıl ındanda deglız sehırde yetıstm cevremde evlenıp cahıl ınsanlar bıle becereıyo hamıle kalıyo hatta hayatında hıc dısarı cıkmamıs koyden bıyuk sehre gelmıs ınsanlar bıle becerıyoda bn hala yapamıyomAnladim gecmis olsun... Allah yardımcımız olsun hepimizin
Zaten bu rahatsizlik genellikle okumuş insanlarda görülürmüş bi yerde oyle okumuştum ama ne kadar dogru bilememSagoll canımm allah razı olsunn amın ınss kndımı artık becerıksızın tekı gıbı hıssedıyorm bı ısı beceremıyorm cahıl ındanda deglız sehırde yetıstm cevremde evlenıp cahıl ınsanlar bıle becereıyo hamıle kalıyo hatta hayatında hıc dısarı cıkmamıs koyden bıyuk sehre gelmıs ınsanlar bıle becerıyoda bn hala yapamıyom
Beni de ekler misinBU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ
1-)selluka
2-)mocici
3-)gullllac123
4-) M mandela
5-) C crescent2425
6-) M mariposa0734
7-)betul61
8 ) A ayseeeeee
9-)ssxxmm
10-)coknormal
11-) @serpil89
12-) R rossalinda
13-)math27
14 -)sevda0601
15 -) @meryem46
16 -)belinay91
17 -) Y yardim84
18- ) L lavinyalavinda
19-) E Em222
20-) @korkmazbahar
21-) K kardelen-89
22-) H han_i [/USER]
23-)ece ulusoy
24-)behrem izel
25-)ekim4
26-) K kronik061
27-)mutluyumki83
28) @NataHuseinli
29-)humanurr
30-) @aylllllliiiin35
31-) P Please16
32-) B bir umut 34
33-) @gltkn
34-) Y Yrnzmlztnd
35-) E elasuyum09
36-) Y Yorgun_15
37-) O oolalaa
38) U umutsuzluk umutsuzluk
39-)mavi bulut
40-)Bihter34
41-)sakinsampiyonn
42-)demettboz
43-) U uzaklim
44-)ezmagila
45-) Y Yarencik5687
46-) Y Yaseyhan
47-) E Elakader
48) D DerinSuNaz
49-) P pesimist polyana
50-) @polyanna85
51-) M MRVAN
52-) K kumsal10
53-)lovelygirl_
54-)Sabrili Kadrili
55-) O oslemlem
56) S selin_78
57-) @pmkprnses
58) D Dembu
59-)okyanuslu
60-) G Gelincik0634
61-)ZUZUKU
62-)hycnlprnss
63-)rmzy6
64-) S Sinerbes
65-)Olmazsaolmazzz
66-) D dnz54
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?