Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

afet

aferin sana melegimmm sonunda kurtuldun darisi bize inşallah
Canım cım reglin biter bitmez sende devam et olur mu inşallah çok az kaldı senin yenmene de
Bu arada dün gece tam giriş olduğu için sanırım ve üstteydim ya git gel yaptı eşim o yüzden yine kan geldi
Ama asla acı olmadı
Sende benim durumumdasın ya ondan söylüyorum ki bilesin alıştır kendini
Kan demek acı demek değilmiş

Can'ım Allah ol der ve olur benim ki öyle bi andı... Hiç egzersiz yapmadan kurtuldum. Benim için gerçekten lütuftur bu derdin bitmesi. Canını hiç sıkma biraz azim cesaret ve istekle üstüne düştün mü yapamaman için hiç bir sebep yok. Ben yendikten 3 ay civarı Oray'a elimi bile götüremedim o kadar korkaktım düşün şimdi şimdi ellemeye başladım. Aklımda hep bi Bebek düşüncesi vardı benim cesaretim bundan oldu umarım sende ve herkes bu dertten kurtulur ve bizde sağlıkla bi evlat sahibi oluruz ben iki aydır uğraşıyorum henüz o müjdeli habere kavuşandım bakalım herşeyin hayırlısı Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Olmuyorrrrrr
Eter almaya karar verdim bayilcam bitsin bian once ama korkuyorum bise olurmu diye

olurmu canım hiç öyle şeylerle uğraşmayı zararlı olursa birde sanada zararı dokunur bu iş tamamen kafada bitiyor emin ol canım bende senin gibi düşünmüştüm hatta eşim sormaya bile gitmişti en son bir doktor var dediler vajinaya iğne yapıp uyuşturuyormuş sonra hissetmediğin için rahat ilişkiye giriyormuşsun gibi çok uğraştık doktorun kapısına kadar gittim ama o cesreti bulamadım ve eve geri döndüm olucak canım ama Rabbim ol derse olur biliyorsun herşeyin bir vakti ve zamanı var umutsuzluğa kapılarak elimizden hiç birşey gelmiyor ben denedim gerçekten

Ama ben ne yapicam bilmiyorum artik 4 ay oldu denemeye bile cesaret edemiyorum
Egzersiz falan diyeceksiniz ama onlarida yapamiyorum, en son aklima Eter geldi korkuyorum bisey olur diye ama son caremmis gibi geliyor.

Kızlar ben 3 aylık evliyim cinsel ilişkiye giremedim hala doktora gittim bir sorun gözükmüyor sıkıntı filan yok dedi ama biraz girdikten sonra aşırı yanma filan oluyor eşim sorun çıkarmaya başladı yardim edin lutfen

Rabbim gönlüne göre versin canim insallah en kisa zamanda müjdeli haberi verirsin burda

Olmuyorrrrrr
Eter almaya karar verdim bayilcam bitsin bian once ama korkuyorum bise olurmu diye
Ayy cnm sakin oyle bi hata yapma emin ol bi ise yaramiyor bnde cok denedim bunlari sadece sana zarari var sen bian once bize katil ve bi pskiyatriye git bn 7 aydir ugrasiyorum kullanmdgm ilac enestezik spreyler eterler ama olay beyinde bitiyor korkma bn asla yapamam diyenlerdenim uc gundur parmak egzersizindeyim inanirmisin bn yaptiysam herkes yapar umutsuz olma kurban olurum sana kararli ol

Anladim gecmis olsun... Allah yardımcımız olsun hepimizin
Sagoll canımm allah razı olsunn amın ınss kndımı artık becerıksızın tekı gıbı hıssedıyorm bı ısı beceremıyorm cahıl ındanda deglız sehırde yetıstm cevremde evlenıp cahıl ınsanlar bıle becereıyo hamıle kalıyo hatta hayatında hıc dısarı cıkmamıs koyden bıyuk sehre gelmıs ınsanlar bıle becerıyoda bn hala yapamıyom

Zaten bu rahatsizlik genellikle okumuş insanlarda görülürmüş bi yerde oyle okumuştum ama ne kadar dogru bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…