Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cnmm bnmde esim oyleydi bnde 7 aydir evliyim esim izin vermiyodu sonra ikna ettim iki gundur parmak egzersi yapiyorrum cok glisme kaydettim en onemliside oraya biseylerin gireceni gordum rahatim esimde umutlandi bnce hemmn baslamalisin eger esin izin vermessse o ise gidince yap bn ilkin kulak copunu bebe yagiyla yaglayip yaptim baktim oluyo uc tane kulak copunu denedim onuda basardim bu aksamda uc tane kulak copunu birlestirip peceteyle bas parmagim kadar kalinlastirip sitrecledim ve denedim yariya kdar girdi bnce hmn basla kndine guvenin artack inan bna

Selamun aleykum arkadaşlar ertelediği vajigibi bu sayfaya girmeyi bile erteledim hemde tam 5 yıldır.hepinizin yaşadığı şeyleri yaşıyorum hayat dolu bir insandim solmuş çiçeklere döndüm gitmediğim psikiyatrist .nefes terapisi ,hipnoz kalmadı emlada kullandım alkol bile hiç biri ise yaramadi ters tepti hep isyandaydım ama bana bir karı olmadığını gordum ve son 2aydir namazımi kılmaya çalışıyorum rabbime inancını kuvvetlendirmeyi çalışıyorum bizim sorunumuz teslim olamama zaten önce allaha tam teslimiyet gerekiyor buda benim sınavın diyorum uyalvarıyorum rabbime .2 parmak rahatlikla yapabiliyorum 3parmak denedim yaptığına çok şaşırdım ama bu egzersizlere devam etmediğim süreklilik arzetmedigim için bu haldeyim enjektorle eşimin siperlerini cime yolladim ve beklemedeyim ya tutarsa vajiye yabancı bir cisim girmesi beni cesaretlendirdi ve mumdan aparat yapıp derece derece bu kabusu bitiricem ilk defa bu kadar kararliyim 5yildir ilk defa ben yapamam diye diye beynim yandı .çatal korkum var bunu da yenmek için normal bir cinsel iliski şart tam normal bir kadın olmak için anne olabilmek için . yaptığım egzersizleri ve hissettiklerimi paylaşmak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum Rabbim yardımcımız olsun...

Kizceler cok mutluyummm iki gundur basladigim parmak egzersizlerinde ilerleme katettim dun aksam kulak copuyle baslamistim sonra uc kulak copunu birlestirip yattim bugunde yine uc kulak copunu birlestirip peceteyle sardim ve strecledim bas parmak kalinlina ulastirip denedim ve yariya kadar sokabildim kndime telkin verebiliyorum iki gunde bunu yaptima inanamiyorumm bna onerebilceniz seyleri yazin lutfenn

Bende beş yıl sonunda yendim yaptığım tek şey cesaretimi toplamak oldu bi. Cesaret deneme ile yendim ve Sana sonuna kadar katılıyorum benim en büyük kurtarıcım dua idi gece gündüz her duam da dileğimde bu derdin bitmesi vardı. Rabbim dualarını kıldığın namaZları kabul etsin inşallah sende kurtulursun Can'ım

İyi geceler uzun zamandir gelemiyodum yenenler olmus cokk sevindim...ben esli denemedeydim.ama cenazeler misafrler derken ne denemesi kafayi yyo insan ...hep bseyler cikiyo yaa 7cmlik mumdaym kizlar ilk defa aynasiz sokup icimde tutup beklettm. Bekletmek gerekiyomus dmi ben hic bekletmiyodum ama esli deneme icin erken sanirm...ust pozisyonda almak istiyorum ama olmuyoo

Bunu sadece tek bir denemede mi başlarsınız massallahi size .o kadar ümitsizdim ki burada yazışmalara bile katılmıyorum sorumluluk almak istemediğimi ve kendimi suçlu hissettiğim için ödevini yapmayan çocuktum öğrenciyken ve bu evlilik hayatında da aynen devam etti kendimi bu konuda hiç bu kadar cesur hissetmemistim ve ilk defa kendime gerçekten güveniyorum ama gerekli olan azim ve süreklilik eksik bende ama bu defa askıya almak yok çünkü bebeğim olsun istiyorum o cennet konuyu bende istyorm elimden geleni yapıp gerisini rabbime bırakmayı ogrenicem.çok konuşuyorum biliyorum ama yılların susmuslugu ve insanlara yalan söylemekten ileri gelen bir yılgınlık var artık ...

Adetinizin 12-16 günleri arası yumurtlama döneminden dolayı akıntı olur diğer zamanlarda olması bi rahatsızlığın belirtisidir genellikle enfeksiyondan kaynaklanır

nerdesin sen kuzum yaaa..valla ben aparatlari biraktim.cok tahris oldum.egzersizi abartinca tahris ettim.artik penisle deniycem.zaten en son 10 cm kalinligini ve 3 parmagi yapiyodum simdide âdet oldum.seni cok iyi anliyorum benimde gidenim gelenim cok allah yardimcin olsun siteyi birakma surekli girelim destek olalim birbirimize

Günaydın canlar...
Bugün günlerden mutluluk huzur ve güven.
Artık bir vajili gibi hissetmediğim an bitti diyeceğim diyordum kendi kendime...
VE BİTTİ
Arkadaşlar erteleme hastalığı olduğunu bir de benden duyun.. ACI OLMADIĞINI, BU MUYMUŞ LAFINI, KEŞKE DAHA ÖNCE YAPSAYDIM, ERTELEMESEYDİM LAFINI, DUVARIN OLMADIĞINI, UCUNDA SONSUZ MUTLULUK OLDUĞUNU, VAJİNANIN GENİŞ OLDUĞU, YENİLMEYECEK BİR HASTALIK OLMADIĞINI, YÜZDE YÜZ ÇÖZÜMÜ OLDUĞINU, BEYİNDE BİTTİĞİNİNİ HERŞEYİN, ve daha neler neler bir de benden duyun bunları benden dinleyin
Bugün tam iki yıl 1ay 13 gün oldu evleneli ağlamaktan gözlerim şişerdi ruhum daralırdı dünya kapkaranlıktı
Ama bugün aydınlık bugün gözlerim şişmedi bugün yüzümde ayrı bir güzellik vardı ruhum güzeldi
Dün gece 4.denememizi yaptık ve altta aldım pns i yapamam dediğim bir şeyi daha yaptım
Beynime hükmedebildim şükürler olsun Rabbim e
DuaDua ettim herkes için Yenemeyenler için kalpten hemde içten
Kızlar acı macı yok bu bizim beynimizin bize bir oyunu hükmedin ona inanmayın kandırıyo sizi
BU SİTEDEN, BURADA BU KONUYU AÇANDAN, BURAYA TECRÜBELERİNİ YAZANLARDAN, BANA VE DİĞER ARKADAŞLARDAN İÇTEN YARDIMLARINI ESİRGEMEYEN ARKADAŞLARDAN, DUA EDENLERDEN, RABBİM RAZI OLSUN GÖNÜLLERİNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH
bakın sayfayı sadece takip edenler yazamayanlar çekinenler bir an önce yazın derdinizi çekinmeyin yazmakla büyük bir adım atacaksınız mesajlar alacaksınız yardım mesajları iyi dinleyin ve harfi harfine yapın
Buradaki hiçbir öneri teorik değil denenmiş ve tecrübeyle sabit deneyimler
ERTELEMEYİN EGZERSİZ YAPIN VE SÖYLENENLERİ UYGULAYIN NE OLUR
KAÇMAYIN ÜSTÜNE GİDİN

Ve kim ekliyor bilemedim ama ZUZUKU sen biliyorsun sanırım beni de bu muymuş diyenler yenenler listesine ekleyin ne olur bir umut çiçeği daha açsın sayfada

Tabi canım. çok duygulandım yazdıklarına. Sabah sabah ağlattın beni. Rabbim tüm yenmek isteyen meleklerimize yaşatsın bu duyguyu :)

ÇOOK SEVİNDİM SENİN ADINA DARISI BİZLERİN BAŞINA

afet
aferin sana melegimmm sonunda kurtuldun darisi bize inşallah

canım gözün aydın çok sevindim artık tamamen korkular bitiyor alttada olunca tamamen bitti diyorsun çok çok sevindim darısı diğer meleklerin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…