- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 103
- 45
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.641
BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ
1-)selluka
2-)mocici
3-)gullllac123
4-) M mandela
5-) C crescent2425
6-) M mariposa0734
7-)betul61
8 ) A ayseeeeee
9-)ssxxmm
10-)coknormal
11-) @serpil89
12-) R rossalinda
13-)math27
14 -)sevda0601
15 -) @meryem46
16 -)belinay91
17 -) Y yardim84
18- ) L lavinyalavinda
19-) E Em222
20-) @korkmazbahar
21-) K kardelen-89
22-) H han_i [/USER]
23-)ece ulusoy
24-)behrem izel
25-)ekim4
26-) K kronik061
27-)mutluyumki83
28) @NataHuseinli
29-)humanurr
30-) @aylllllliiiin35
31-) P Please16
32-) B bir umut 34
33-) @gltkn
34-) Y Yrnzmlztnd
35-) E elasuyum09
36-) Y Yorgun_15
37-) O oolalaa
38) U umutsuzluk umutsuzluk
39-)mavi bulut
40-)Bihter34
41-)sakinsampiyonn
42-)demettboz
43-) U uzaklim
44-)ezmagila
45-) Y Yarencik5687
46-) Y Yaseyhan
47-) E Elakader
48) D DerinSuNaz
49-) P pesimist polyana
50-) @polyanna85
51-) M MRVAN
52-) K kumsal10
53-)lovelygirl_
54-)Sabrili Kadrili
55-) O oslemlem
56) S selin_78
57-) @pmkprnses
58) D Dembu
59-)okyanuslu
60-) G Gelincik0634
61-)ZUZUKU
62-)hycnlprnss
63-)rmzy6
64-) S Sinerbes
65-)Olmazsaolmazzz
66-) D dnz54
67-)aziziyelim
inşallah yenicez sen egzersiz yapmamana rağmen süper başarı maşallah en kısa zamanda inşallah başarırsın:)))) ben egzersizlere devam parmak olayını nasıl yapıcam yaaaaaaaaa anlamıyorum kendime bir şey saplarzasına nasıl olacak onu bilemedim neyse şanslısın bence sen daha çok:))))
inşallah yenicez sen egzersiz yapmamana rağmen süper başarı maşallah en kısa zamanda inşallah başarırsın:)))) ben egzersizlere devam parmak olayını nasıl yapıcam yaaaaaaaaa anlamıyorum kendime bir şey saplarzasına nasıl olacak onu bilemedim neyse şanslısın bence sen daha çok:))))
destegin icin saol kuzum sen tamamen rahatlayinca benimde icimde bi rahatlama oldu.bende yapabilirim dedim.senle benim asamalarimiz ayniydi.sen cok sukur kurtuldun en kisa gunde hamile kalasin inşallahCanım cım reglin biter bitmez sende devam et olur mu inşallah çok az kaldı senin yenmene de
Bu arada dün gece tam giriş olduğu için sanırım ve üstteydim ya git gel yaptı eşim o yüzden yine kan geldi
Ama asla acı olmadı
Sende benim durumumdasın ya ondan söylüyorum ki bilesin alıştır kendini
Kan demek acı demek değilmiş
Kızlar ben 3 aylık evliyim cinsel ilişkiye giremedim hala doktora gittim bir sorun gözükmüyor sıkıntı filan yok dedi ama biraz girdikten sonra aşırı yanma filan oluyor eşim sorun çıkarmaya başladı yardim edin lutfen
Ne ilacı verdi arkadaşım adı nedirBende 3 aylık evliyim ve bende tam ilişki yaşayamadım henüz çok yanma oluyor bırakıyorum. Doktor bi ilaç verdi onu kullanıcam bakalım inşallah işe yarar
Canım ne verdi ilaç?? Cumartesiye tekrar randevu aldimda ben onun için sorduumBende 3 aylık evliyim ve bende tam ilişki yaşayamadım henüz çok yanma oluyor bırakıyorum. Doktor bi ilaç verdi onu kullanıcam bakalım inşallah işe yarar
Canım sonucunu mutlaka yazarmısın lütfennnnBende 3 aylık evliyim ve bende tam ilişki yaşayamadım henüz çok yanma oluyor bırakıyorum. Doktor bi ilaç verdi onu kullanıcam bakalım inşallah işe yarar
Ne ilacı verdi arkadaşım adı nedir
Canım ne verdi ilaç?? Cumartesiye tekrar randevu aldimda ben onun için sorduum
sonuçlarını bizede söylersen sevinirim canımKrem verdi canım adı nocicept dysesthesia. Daha almadım bulamadım doktorun dediği eczaneye bakacağım bulunca kullanacağım. Sanırım 1 hafta boyunca hergün kullanmak gerekiyor nasıl kullan dedi hatırlamıyorum arayacağım yarın:)
Merhaba,tam 1 aylık evliyim son bir haftadır burda vajinismus hakkında onlarca sayfa okudum en sonunda üye olmaya karar verdim. Arkadaşlar benim ilk geceye kadar cinsel ilişkiyle ilgili herhangi bir korkum yoktu. İlk gece ne olduysa oldu ve bu korku başladı ardından titreme nöbetleryle devam etti. Biliyorum herkes burda bunları yaşıyor ben ilk değilim ama benim sorunum bi noktaya kadar gelip devamını getirememek çok çaresizm
sonuçlarını bizede söylersen sevinirim canım
İki parmak egzersizi yapabiliyorum eşli denemede vajina girişi bir türlü olmuyo üst pozisyonda deneme rağmen itemiyorum kendimiNereye kadar geliyorsunuz?
Can'ım arkadaşım benim Allah razı olsun inşallahRabbim gönlüne göre versin canim insallah en kisa zamanda müjdeli haberi verirsin burda
Yok Can'ım faydası olmuyo zurna gibi sarhoş oldum da yine beynimden silemedim yapamadımKızlar ben cumartesiye randevu aldımeğer yine de olmazsa alkol almayı düsünüyorum... : ( ne dersiniz??
Yok Can'ım faydası olmuyo zurna gibi sarhoş oldum da yine beynimden silemedim yapamadım
Peki önerin var mıYok Can'ım faydası olmuyo zurna gibi sarhoş oldum da yine beynimden silemedim yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?