Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benıim ismim de yok bende adımı görmek isterim orda 8 yıldan sonra özellikle

destegin icin saol kuzum sen tamamen rahatlayinca benimde icimde bi rahatlama oldu.bende yapabilirim dedim.senle benim asamalarimiz ayniydi.sen cok sukur kurtuldun en kisa gunde hamile kalasin inşallah

Bende 3 aylık evliyim ve bende tam ilişki yaşayamadım henüz çok yanma oluyor bırakıyorum. Doktor bi ilaç verdi onu kullanıcam bakalım inşallah işe yarar

Merhaba,tam 1 aylık evliyim son bir haftadır burda vajinismus hakkında onlarca sayfa okudum en sonunda üye olmaya karar verdim. Arkadaşlar benim ilk geceye kadar cinsel ilişkiyle ilgili herhangi bir korkum yoktu. İlk gece ne olduysa oldu ve bu korku başladı ardından titreme nöbetleryle devam etti. Biliyorum herkes burda bunları yaşıyor ben ilk değilim ama benim sorunum bi noktaya kadar gelip devamını getirememek çok çaresizm

Ne ilacı verdi arkadaşım adı nedir

Canım ne verdi ilaç?? Cumartesiye tekrar randevu aldimda ben onun için sorduum

Krem verdi canım adı nocicept dysesthesia. Daha almadım bulamadım doktorun dediği eczaneye bakacağım bulunca kullanacağım. Sanırım 1 hafta boyunca hergün kullanmak gerekiyor nasıl kullan dedi hatırlamıyorum arayacağım yarın:)

sonuçlarını bizede söylersen sevinirim canım

Nereye kadar geliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…