- 21 Nisan 2015
- 361
- 55
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.341
Aynen cnm bde olmazda döver diyehamle yapar diye mi korkuyosun ?
canım bende polikistik hastayım şu anda egzersz aşamasındayım ama aynı zamanda bebek için de kürler uyguluyorum. önce soğan kürü yaptım. 2 defa daha soğan kürü yapıp sonra incir ve havuç kürüne geçecem. tavsiye ederim denemelisin benceBenim gibi egzersiz yapamayan ne yapcagini bilmeyen var mı kimseye soyleyemiyorum bebek istiyorum polikistik over hastasiyim olcak mı onu bile bilmiyorum 29 yaşındayım daha ne kadar beklicem psikolojim alt üst oldu
Kürleri acik acik tarif edermisinz canmcanım bende polikistik hastayım şu anda egzersz aşamasındayım ama aynı zamanda bebek için de kürler uyguluyorum. önce soğan kürü yaptım. 2 defa daha soğan kürü yapıp sonra incir ve havuç kürüne geçecem. tavsiye ederim denemelisin bence
Aynen bende hem kpss ile hem de bu illetle ugrasiyorum tabi ikisinede konsantre olamiyorum iyice bunaldimAtanamamiş bir ogretmen olarak kpssye calismak yerine vajinismusla ugrasiyorum Allah daha büyük dert vermesin
Canım eşin daha önce yaptı mı böyle bir şey dövmek ne demek yaAynen cnm bde olmazda döver diye
Canım aslında egzersizlere tam kararlılıkla bir başlasan bir bilemedin iki haftada yenersin ve inan bana kendine güvenin de gelir ve kpss ye daha iyi çalışırsın... Yapıyor musunuz egzersizAynen bende hem kpss ile hem de bu illetle ugrasiyorum tabi ikisinede konsantre olamiyorum iyice bunaldim
Canım aslında egzersizlere tam kararlılıkla bir başlasan bir bilemedin iki haftada yenersin ve inan bana kendine güvenin de gelir ve kpss ye daha iyi çalışırsın... Yapıyor musunuz egzersiz[/QUOTE
Yapiyorum ama calistigim için sadece aksamlari yapmaya çalışıyorum o da cok düzenli olmuyo muma geçtim onu rahat aliyorum mumu biraz kalinlastirdim hic alamadim eşli deneme yaptik ucu bile girmedi iyice moralim bozuldu 3 yil oldu artık bıktım
Bende çalışıyorum canım hemde tam gün okul da acayip yorgun geliyordum eve hep birazda bu yüzden erteledik yaYapiyorum ama calistigim için sadece aksamlari yapmaya çalışıyorum o da cok düzenli olmuyo muma geçtim onu rahat aliyorum mumu biraz kalinlastirdim hic alamadim eşli deneme
Ben gecen pazar aksami esimle parmak denemesi yaparken cift parmakta zarim gitti baya bi kan geldi bildigin kırmızı kan ve ertesi gunler de az az devam etti surekli pecete koyup degistirdim rengi koyu dan açığa dogru gittikce azaldi simdi gecmis gibi cok acik kahverengi geliyo biraz yarina gecer o da herhlade adedime iki uc gun var araya bi de adet donemi girsin istemiyorum tekrar cesaretim kırılır ertelemeye baslarim diye yarin insallah başarabilirsem iliski denemesi düşünüyorum sizce denemeliyim erken mi yoksa yarin 5 gün olacak yani zar gittikten sonra tekrar denemek icin 5 günlük ara yeterli midir acaba ?Bende çalışıyorum canım hemde tam gün okul da acayip yorgun geliyordum eve hep birazda bu yüzden erteledik ya
Ama bunun için çok değil yatmadan önce 1 saatinizi ayırırsanız süper olur ki zaten sen mum alabiliyorsan artık eşli deneme yapabilirsin eşinle günlük çalışın penisi mum gibi düşün ve o şekilde almaya çalış pozisyonunu ayarlayarak.
Haklisin günlük denemek lazim, ama pozisyonu ayarlayamiyorum sanki üste olunca yerini bulamiyorum altta oluncada eşim ani hareket yapacak diye kasiyorum kendimi ama eskiden bu kadar bile degildim artik bebek istiyoruz kesinlikle yapmam lazim diyorumBende çalışıyorum canım hemde tam gün okul da acayip yorgun geliyordum eve hep birazda bu yüzden erteledik ya
Ama bunun için çok değil yatmadan önce 1 saatinizi ayırırsanız süper olur ki zaten sen mum alabiliyorsan artık eşli deneme yapabilirsin eşinle günlük çalışın penisi mum gibi düşün ve o şekilde almaya çalış pozisyonunu ayarlayarak.
Canım aynı şekilde onlar bende de olduBen gecen pazar aksami esimle parmak denemesi yaparken cift parmakta zarim gitti baya bi kan geldi bildigin kırmızı kan ve ertesi gunler de az az devam etti surekli pecete koyup degistirdim rengi koyu dan açığa dogru gittikce azaldi simdi gecmis gibi cok acik kahverengi geliyo biraz yarina gecer o da herhlade adedime iki uc gun var araya bi de adet donemi girsin istemiyorum tekrar cesaretim kırılır ertelemeye baslarim diye yarin insallah başarabilirsem iliski denemesi düşünüyorum sizce denemeliyim erken mi yoksa yarin 5 gün olacak yani zar gittikten sonra tekrar denemek icin 5 günlük ara yeterli midir acaba ?
Özelden mesaj attım sana canım pozisyon konusunda da anlattımHaklisin günlük denemek lazim, ama pozisyonu ayarlayamiyorum sanki üste olunca yerini bulamiyorum altta oluncada eşim ani hareket yapacak diye kasiyorum kendimi ama eskiden bu kadar bile degildim artik bebek istiyoruz kesinlikle yapmam lazim diyorum
Anladim cnm o zaman yarin deneyeyim insallah ya bende iliski olmadi esimin cift parmagi girdiginde gitti ya eskiye gore kafam tabi ki cok rahatlad oranin bosluk oldugunu hissettim esim deneyince ilk girerken sıkıntı yasadim sonra bosluga düştü zarim da gitti bunlar olunca rahatladim biraz insallah iliski denemesinde de başarılı bolurum zar gittigi icin orasi acilmistir artik biraz demi inanin cesaret edip ne durumda görünüyor diye aynayla incelemedim bileCanım aynı şekilde onlar bende de oldu
Buraya yazmıştım ve bir arkadaş sağolsun uyarmıştı iki gün bekle hemen tekrar ilişki olmasın diye 3 gün bekledim 4. Gün tekrar ilişki oldu ve hiçbir sıkıntım olmadı çok şükür
Yani sende istersen bugün yarın ilişki olabilir bir sıkıntı olmaz yani
Aynen Pns de de öyle olacak biraz zorlandığın kısmı geçince bir boşluk olacak ve Pns içinde mi anlamayacaksın bile yeAnladim cnm o zaman yarin deneyeyim insallah ya bende iliski olmadi esimin cift parmagi girdiginde gitti ya eskiye gore kafam tabi ki cok rahatlad oranin bosluk oldugunu hissettim esim deneyince ilk girerken sıkıntı yasadim sonra bosluga düştü zarim da gitti bunlar olunca rahatladim biraz insallah iliski denemesinde de başarılı bolurum zar gittigi icin orasi acilmistir artik biraz demi inanin cesaret edip ne durumda görünüyor diye aynayla incelemedim bile
Insallah yaa :) umarim bende basardim yazarim buraya inşallah hepimiz yazalimmmmAynen Pns de de öyle olacak biraz zorlandığın kısmı geçince bir boşluk olacak ve Pns içinde mi anlamayacaksın bile ye
Yeterki o kısmı ıkınarak ve sabrederek geç..
Dualarım seninle canım artık zarın da gitti bak takacak bir şey kalmadı..
Umarım ilişki de olur ve bir an önce kurtulursun..
Yolun sonuna geldin artık
İnşallah canımInsallah yaa :) umarim bende basardim yazarim buraya inşallah hepimiz yazalimmmm
Spreyi ve zeytinyağını denedinmi kardesim ilerlemiyor derken bende yapamadim o yüzden soruyorum bende de aynı da benim panik tutuyor kaciyorum yabizde yine bir gelişme yok. yaklaşık yarısı oluyor ama ilerlemiyoooooorr acıyoooorr :\
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?