Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dün hiçbir şey yapamadık biz. eşim işten biraz geeç geldi. çok da yorgundu. yemek yer yemez hemen uyuyuverdi. uff kurtulsak artık ya :\

Za
Hanimlar hissettgimiz acı kizlik zarindan kaynaklanmiyor yani zari aldirinca bu sorun çözülmez. Vajenin icindeki ve onu cevreleyen kaslarin sıkıca kenetlenmesinden kasilmasindan aci hissediyoruz. Zardan korkmayin.
zar duruyor zaten alistim ona dar bi yer pens grmior oda kaslardan ama olck olmk zrunda..pes etmk yok

Öğretmenm canm

ay bu vajinismus genelde öğretmenlerde oluyormuş, öğretmen hastalığı diye de biliniyırmuş, öyle okumuştum bi yerde :)
henüz öğretmen değilim ama umarım öğretmen olacağıma bir işarettir bu :) :) :) ayy Allahım inşallahhh :)

:)insallah yenmiş bir ogretmen olursun canım ki zaten başardın gbi sen

Merhaba kızlar 2 senelik evliyim ve bu dertten kurtulamiyorum. 2 ayrı doktora gittim 2 side ciddiye bile almadı bu durumu hatta kizlik zarim kalın mi yırtıldimi onu bile anlamadilar. Binbir güçlükle sadece Penis başını alabiliyorum devamı gelmiyo esimde ilerlemedigini söylüyor anestol ve kayganlastirici kullanıyorum ama o iğrenç acıyı yine de hissediyorum. Bütün enerjim tükendi artık

canım sprey denedin mi? sprey kullanan arkadaşlar çok memnun.

Öğretmen demeyelim de kendini geliştiren büyük şehir de yaşamış üni mezunlarında falan oluyor işte. :) naptik hata mı ettik kız üni okumakla :):):)

Öğretmen demeyelim de kendini geliştiren büyük şehir de yaşamış üni mezunlarında falan oluyor işte. :) naptik hata mı ettik kız üni okumakla :):):)

yok canım bi yerde okumuştum da öğretmen hastalığı diye :)
bence de yaa hata mı ettik ne :) psikolojimiz bozuldu be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…