Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar 2 parmaktan sonra bugün ilk defa p.. denemesi yaptım ama hüsranyatak ucunda denedim p..I tutup itemiyorum tam pozisyonu ayarlayamadik bi türlü üste geçtim yine ucu bile girmedi bana ne önerirsiniz pozisyon olarak cok moralim bozuldu

Ayni dert ve kaygu bendede var canim.okul,is kariyer derken 30unda evlendim.bide bir olay cikti basima oldum 32.o kadar korkuyorumki bunu yenince bide bide bebek icin ugrarsirsam ya olmassa,ya gec kalirsak diye icim icimi yiyor.
Allaha hep dua ediyorum beni bununla cezalandirmasin diye.sonra birden icim rahatliyor annem beni 45sinde dogurdu,ablam 42 yasinda hiç planlamadigi halde halime kaldi,iki amca kizim 35inden sonra evlendigi halde ilk yil hemen cocuklari oldu.
Allah isterse 20 olmaz,ama 39 bile bir gecede olur yeterki umudumuzu kaybetmeyelim canim.dua edelim

aynen öyle canım umutsuzluk yok ne gelirse Allahtan gelir baş göz üstüne ama ben dualarla olacağına inanıyorum. Rabbim uğraştırmasın canım

Önce vajinanizi iyice sulandırın esinizle yakınlaşıp boşaldiktan sonra o sıra vajinan zaten genişlemiş oluyor ondan sonra uzan esin üste gelsin dirseklerini yanlara koysun sen penisi al yavaş yavaş kendin sokmaya calis baktın kendini rahat hissediyorsun eşine söylersin sen hazır oldukça o yavaş yavaş iktirsin ... ama vajinan iyice sulansin

Ayrıca moralini yüksek tut kendine güven eşine şöyle sana olumlu şeyler söylesin seni motive etsin aynı şekilde sende kendini motive et azimli ol ne olursa olsun yapacam de ınsaallah olur haberini bekliyorum canım bende hala iki parmaktayim 2 boğum kadar yapabildim en son sen hepsini mi aldın parmağının?

Evet 2 parmağın tamamını alıyorum. Eşim üstumdeyken p.. i itemedim .sonuçta giriş biraz bekleyip yavaş yavaş itmem gerekiyor Sönme oluyor. Üste çıkıyorum yerini kestiremiyorum. Acaba çömelir vaziyette mi egzersiz yapsam diyorum bi kere denedim yapamadım o şekilde.

Vajinismus derdi bitecek sonra hamile kalamama sıkıntısı başlayacak tıpkı bende olduğu gibi tek kelimeyle kafada bitiyor her şey ve sonrası ıkınarak almak kızlar Allah yardımcınız olsun

Benim gibi egzersiz yapamayan ne yapcagini bilmeyen var mı kimseye soyleyemiyorum bebek istiyorum polikistik over hastasiyim olcak mı onu bile bilmiyorum 29 yaşındayım daha ne kadar beklicem psikolojim alt üst oldu

Bence yatak ucu ve altına yastık al en iyisi ama sen nasıl rahat hissediyorsan o şekilde yap . Bu arada 2 parmağı hangi pozisyonda ve nasıl iterek hepsini aldın?

Y
Bence yatak ucu ve altına yastık al en iyisi ama sen nasıl rahat hissediyorsan o şekilde yap . Bu arada 2 parmağı hangi pozisyonda ve nasıl iterek hepsini aldın?
Tatak ucu denedim ama olmadı canım bakalım yarın tekrar deneyeceğim. İşaret parmağimi orta parmagimin üzerine koydum ameliyat eldiveni nin tek parmağına geçirdim .parmağimı küs yaptım yani canım. Benim eksiğim gevşemedim hiç istek olmadan denedim o yüzden fazla kastım sanırım.

Benim gibi egzersiz yapamayan ne yapcagini bilmeyen var mı kimseye soyleyemiyorum bebek istiyorum polikistik over hastasiyim olcak mı onu bile bilmiyorum 29 yaşındayım daha ne kadar beklicem psikolojim alt üst oldu
En başta gevşemek ve ön Sevişmeyi uzun tutmak lazım. Ben egzersiz yapıyorum ama gevşemeden rahatlamadan yine olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…