- 21 Nisan 2015
- 361
- 55
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.181
İnsallah cnm isallah aynn bnde ertwliypm heppppppp artk kurtulmak istoyom bizden küçükler koca için deliriyo datımın kızı resmen erkek diye ölüyo of keçileri kacırmamak elde degil bde bnm bu vajinusmus olmam dayımın karısıylada alakalı mal mal konuştu hep beynimi doldurduBen es parmağıyla denedim kendim yapamiyorum once den dokundurmuyordum bile daha dogrusu yapamicami düşünüp erteliyordum sonra geçenlerde bi gün cesaret edip denedim ve oldu cok şükür parmagini aldim evet heyecan yaptim ama düşündüğüm kadar da cok zorlanmadim bütün olay birazcik cesaret ve ertelememek 2 parmak da zarim gitti benim kanamam olunca biraktik 5 gun ara verdim ikinci denedigimde ilkinden daha cok zorlandim cok yanmam oldu fazla izin vermedim tek parmak aldim sadece belki de tam iyileşmemisti yeri bilmiyrm simdi malesef yine erteliyorum olur mu olmaz mi kaygisindan dolayi ama ilk yaptığım da daha rahattim dedigim gibi ve o dar yeri gectikten sonra bosluga düşüyor parmagi ve hissetmiyosun bile icin de mi degil mi diye inan ben şaşırmıştım cok büyütmüşüm gözümde dedim hatta zarim gittik den sonra da kanamam oldu ama acı olmadi dedigim gibi 2. Denemede zorlandim ben o da zarin yeri tam iyilesmemişti galiba araya regl im filan girdi simdi aradan 3 hafta gecti nerdeyse dedigim gibi zaman uzadikca tekrar cesaretin kırılıyor ve erteleme düşüncesi de artiyor bugunlerde tekrar deneme yapcam insallah basarili oluruz sende esinle yap denemeni ben kuvvetli bi sakinlestirici de icmistim ve sprey kullanmistim derin nefes alip ıkınarak yavaş yavaş almaya caliş Rabbim hayırlısıyla hepimize basarmayi nasip etsin inşallah
Zaten o duydugumuz yalan yanlis söylenenler sacma sapan düşünceler yüzünden bu haldeyiz malesef bende başını alıyorum ama o duvar hissi oluşan yere gelince ittiremiyorum daha fazla inşallah yeneriz hepimiz ertelememeye çalış cnm biliyorum zor ama zaman su gibi akip geciyo ve her gecen gün aleyhimize isliyo sanki erteleyince zaman kazaniyormuşuz gibi geliyo bize ama kaybediyoruz aslindaİnsallah cnm isallah aynn bnde ertwliypm heppppppp artk kurtulmak istoyom bizden küçükler koca için deliriyo datımın kızı resmen erkek diye ölüyo of keçileri kacırmamak elde degil bde bnm bu vajinusmus olmam dayımın karısıylada alakalı mal mal konuştu hep beynimi doldurdu
Canım ben gittim ve gerçekten hayatımın en doğru kararlarından biriydi. Forumda memnun olmayan bir arkadaş vardı ama sanırım o daha gitmeden olumsuz yorum yapmıştı, gidince bana kesinlikle hak vereceksin zaten.canım benim eşimde başlarda çok sabırlıydı ama biraz benim hatam yüzündende sabrı kalmadı. çok üzerime geliyorsun senin yüzünden diye başlarda onu çok suçladım sanırım şimdi tedavi olmadan doktora gitmeden yapamayız diye ısrarlı. Sen psikolog olarak kime gittin canım. Ben aslı dalan diye bir bayanı okudum buradan forumdan ama diğer tarafta da sordum gidenlerden bilgi almak istiyorum.
Canım hiç endişe etme ve inancını yitirme, zaten yarısına kadar alabilmişsin, bu bile büyük bir başarı. Kendine güven ve denemelere devam et.Hoff ya bugn deneme yapalım dedik. Spreyle yaptım. Yine yarısından öteye gitmedi. Anlamıyorum ya niye olmuyo !!
Snrasında da regl oldum zaten :/
Neden olmuyor ya !
Canım hiç endişe etme ve inancını yitirme, zaten yarısına kadar alabilmişsin, bu bile büyük bir başarı. Kendine güven ve denemelere devam et.
Canım ben gittim ve gerçekten hayatımın en doğru kararlarından biriydi. Forumda memnun olmayan bir arkadaş vardı ama sanırım o daha gitmeden olumsuz yorum yapmıştı, gidince bana kesinlikle hak vereceksin zaten.
Yaklaşık 2 ay gibi bir zamanda çözmüştük şimdi zeynepim 1 yaşına giriyor bile. Forumdaki tüm arkadaşlar umarım biran önce kurtulur bu illetten ve hayatlarına daha güzel bir şekilde devam ederler. Bu hastalığı yenmiş biri olarak benim önerim kendiniz mutlaka deneyin ve inancınızı kaybetmeyin ama çok zorlandığınız noktalarda mutlaka bir doktor yardımı alın çünkü ben artık inancımı kaybetmiş durumdaydım.
Canım aranızda ne geçtiğini tabii ki bilmiyorum ama ben kişilik olarak ta tanıdığım için dediğine çok katılmıyorum. Ben gece yarıları ağlayarak aradığımda (ki bunu en az 4-5 kere yapmışımdır) bile hep sakin ve destekleyici şekilde konuştu. Sanırım bu durum sizin aranızdaki birşey, Gitmeden, görmeden tedaviye başlamadan bir insanı meslek için karalamak çok saçma. Gidip tanışsaydın eminim senin de fikrin değişirdi ama dediğim gibi aranızda ne geçtiğini bilmiyorum.O memnun olmayan arkadaş benim gitmeden memnun olmayan :) Bu yaşıma kadar gitmediğim hastane kalmamıştır her türlü doktorla da muhattap oldum ama o kadar çirkin mesaj yazanı asla görmedim gitmeme gerek kalmadı iyikide gitmemişim:) sadece bayan diye gitmek istemiştim daha rahat olurum diye. Hatta ilgi alanı çocuk psikolojisi ondan biraz düşünmüştüm ama olsun bi görüşeyim dedim de gitmeden bazı şeyleri görmüş oldum iyiki gitmemişim evet :) ayrıca giden bir arkadaşım çözemedi 2buçuk ay gitti. Ben asla uzun süreçlerden geçmek istemem 2 3 ay uğraşsam bende çözerim zaten 3 günde çözebilen doktorlar varken:) Kimileri tedavisiz çözemiyor evet ama tedaviyle çözen arkadaşlarda çok. Ben biraz daha kendim deneyeceğim olmazsa kısa sürede çözen doktorlardan birine tabiki başvuracağım 2 3 ay kendimi yıpratmak istemem.
İnan sen çok büyük bir kısmını çözmüşsün, ben yarısına kadar almayı bırak daha değdiği anda kendimi kasıyor ve itiyordum eşimi, Tedavide yarısına kadar yaptığımın ertesi günü çözmüştüm ben. reglin bittikten sonra tekrar önce yarısına kadar dene, bir iki gün bu şekilde yaptıktan sonra tamamını denersin.Takıldım kaldım yaa :/ bide regl oldum :/ sonrasında hepten zorlancam dimi. :/
Canım aranızda ne geçtiğini tabii ki bilmiyorum ama ben kişilik olarak ta tanıdığım için dediğine çok katılmıyorum. Ben gece yarıları ağlayarak aradığımda (ki bunu en az 4-5 kere yapmışımdır) bile hep sakin ve destekleyici şekilde konuştu. Sanırım bu durum sizin aranızdaki birşey, Gitmeden, görmeden tedaviye başlamadan bir insanı meslek için karalamak çok saçma. Gidip tanışsaydın eminim senin de fikrin değişirdi ama dediğim gibi aranızda ne geçtiğini bilmiyorum.
3 günde çözüyoruz diyen bir doktora ben de gittim. 10 dakikalık bir konuşmadan sonra kendi kadın doğum masasına yatırıp aparatlarla egzersiz yaptırmayaçalışmıştı ama bana bunlar çok itici geldi ve vazgeçtim belki o şekilde daha kısa sürede çözülebilir ama bana çok itici geliyor. Umarım sen de biran önce çözersin ve kurtulursun.
İnan sen çok büyük bir kısmını çözmüşsün, ben yarısına kadar almayı bırak daha değdiği anda kendimi kasıyor ve itiyordum eşimi, Tedavide yarısına kadar yaptığımın ertesi günü çözmüştüm ben. reglin bittikten sonra tekrar önce yarısına kadar dene, bir iki gün bu şekilde yaptıktan sonra tamamını denersin.
Canım aranızda ne geçtiğini tabii ki bilmiyorum ama ben kişilik olarak ta tanıdığım için dediğine çok katılmıyorum. Ben gece yarıları ağlayarak aradığımda (ki bunu en az 4-5 kere yapmışımdır) bile hep sakin ve destekleyici şekilde konuştu. Sanırım bu durum sizin aranızdaki birşey, Gitmeden, görmeden tedaviye başlamadan bir insanı meslek için karalamak çok saçma. Gidip tanışsaydın eminim senin de fikrin değişirdi ama dediğim gibi aranızda ne geçtiğini bilmiyorum.
3 günde çözüyoruz diyen bir doktora ben de gittim. 10 dakikalık bir konuşmadan sonra kendi kadın doğum masasına yatırıp aparatlarla egzersiz yaptırmayaçalışmıştı ama bana bunlar çok itici geldi ve vazgeçtim belki o şekilde daha kısa sürede çözülebilir ama bana çok itici geliyor. Umarım sen de biran önce çözersin ve kurtulursun.
Ben en başından beri sprey hiç kullanmadım ama kayganlaştırıcı mutlaka kullan canım.Sprey kullandınız mı?
Canm bende 2. Ayin sonunda yendim ama benim zarim bayagi zor yirtildi ve yara olusmustu sen sansliymissjn bu konuda egzersizi bence rahatlikla yapabilirsin bende oraya dokunamyrdum bile ama sonra kendimi cesaretlendirerek makyaj fircalarimin arkasini strecledim ve denedim ikinmayi ihmal etme sende daha kalina gecebilirsin bence bugün esimle 4. Yapicaz ilk tam birlesmemizden sonra hala sknti yasiyorum ve öncesinde kesinlikle egzersiz yapiyrm önce kendim emin oluyrm birsey gircegine sonra esimle iliski yasyrm yanma hafif aci baski vs oluyor eminim bunlarda yakinda gecicek ben kayganlastirici kullanyrm sadece sende mum, rimel ya da makyaj fircalarinin arkalarini kullanabilirsin strecleyip bol kayganlastirici sürerek sen zor olani atlatmissin pns le kendinden emin olarak.bir kere yasadin mi sen istesende istemesende kassanda kasmasanda giriyor yaniBende buraya basari öyküsü yazip insanlar rahatlatmayi o kdar istiyirm ki ama once kendimin bu problemi asmasi lazim..ben evleneli 4 ayi yeni geçti. Bende bu sorunla karsi karsiyaym ama bende şöyle bir sans var evliliigimin 2, ayında ilk birleşme gerçekleşti. Sonra daha yapamamdm tekrar.2 hafta önce kadar doktora gittim o da pek rahatlatmdi beni korkularii tatmin etmedi yani.randevu sureleru cok uzun 10 gunde bir randevj veriyor. Daha gitmek istemyrm.kendim evde yenmek istiyorum bu hastaligi.doktor daha bize parmak egzersizi vermemişti. Ama böyle bir egzersizden bahsetmisti.ben asla yapamayacgmi syledim esime.esim de olayi biraz yanlis anlams cinsel bolgeme rahatlamam icin egzersiz yaparken ansizin parmagini soktu kendince öyle asacagimi düşünerek delii yaa ☺ neyseki hic acimadi.demem o ki benim.birlesmem gerceklesti bi kez.bi kez de esim parmagini soktu.simdi egseriszzle yenmek istyrm bunu. Ama oraya biseyin girebilecegini hâlâ aklima inandiramyrm benim problemim bu.dün bebe yagi ile kulak çöpünü sokmayi denesdm.herkes parmak sokuyo benim kürdan gibi bisey o kdar vahin durum yani ☺birinciyi zar zor soktum sonra büyük bir is basarms gibi sevinerek iki kulak çöpü soktum sonra yattm ☺ bugün de 3 tane sokmaya calscam .ben bayaa yavaştan aliyorm durumu kendimi motive ederek ilerlemek istyrm .ama sorun su ki ben kalin bisey sokamam oraua asla.nasil giriyo acimiyo mu gerçekten.yoksa cok.aci ki oluyor bana bi akil verin masl kalin biseh girebikir ki oraya
Burdaki herkes öyle sen diyorsun ki canm acidi benmde cok acidi hatta kani görünce bayilmisim yani burda herkes seninle ayni senden farkli kimse yok fazlasi var eksigi yok ben bayildm cok canm acidi yapamam diyrdum ama yaptim emin ol sende yapicaksn esim kac kere sinirlendi yine olucak ve sen me aci ne sizi hicbirsey anlamycaksn ama egzersize ufaktanda olsa baslamissin sakin birakmaEvet birinci gerçekleşti ama o ansizim gelisem birseydi hersey 10 dakika içersinde olup bitti ve biz herhangi bir kayganlastrici falan kullanmadk bende yeteri kdar hazir durumda degildm cok canim acidi şiddetli bi aci yasadm.benim sorunlarimdan biri de şu ki cesaretsizm.burda o kdar güzel şeyler okuyorm ki herkes nasl azmetmis.ben olmasi için degil de sanki olmamasi icin ugrasiyo gibiyim.o pns vajinama girmesin diye ugrasiyo gibiyim . hic deneme ugrasma falan yapmyrm cesaretm yok çünkü büyük korku kaplıyor bir anda.birazck pns i sokmak icin ugrassam olmuştu belki de.diyorm kendi kedndime canim cok mu kiymetli kiyamiyor muyum kendime acaba :)
Canım hiç endişe etme ve inancını yitirme, zaten yarısına kadar alabilmişsin, bu bile büyük bir başarı. Kendine güven ve denemelere devam et.
canım bnde ucuncuyu denedim kanama olmadi ona sevindm.ama tkiliorm bi kere gryo sonra takilior cikrnca ne zmn aliscak..yapan yenen arkadaslar nasil aşıyor nsil aliscak hala dar genslemio.Takıldım kaldım yaa :/ bide regl oldum :/ sonrasında hepten zorlancam dimi. :/
Canm delik genislemez herzaman eski halini alir o egzersizin tek amaci olabilcegine inanaman ve ordaki kaslari güclendirmek icin yapilir ordan bebek ciktigindada tekrar eski halini aliyor pns boyutunda aparat vs girmesj beynine oranin acilabilcegi yeterince esneyebilcegi komutunu vermek icin yokaa tek parmak bile alip sonra iliski yasayan varPeki egzersiz yapinca o delik geniinanau ayni mi kaliyor,onu merak ediyorm gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?