- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.201
Evet canm tamamen strecle bol kayganlastiriciBen rimeli tamamen streçledim doğru mu yptım acaba yapanlar nasıl yapıyosunuz
Tabiki büyük bir gelişme az yolun kalmış artk daha cesaretle egzersizlerini kalinlastrdgn aparatlarla yapabilirsin sonrada pnsle denersinKızlar merhaba
Dün eşimin serçe parmağının tamamı girdi . Daha önce de kendim en son tamponla yapıyordum
Serçe parmak bir gelişme sayılır mı yoksa daha çok mu yolum var
Kalın baya ya parmağımı alıyorum ama ona cesaret edemedim yaptım duruyoEvet canm tamamen strecle bol kayganlastirici
sür ikin ve ittir
Tmam teşekkürler ☺
Aynn cnm ya off o duvara gelince ikin be yag sur tv karsisinda yapmayi deneZaten o duydugumuz yalan yanlis söylenenler sacma sapan düşünceler yüzünden bu haldeyiz malesef bende başını alıyorum ama o duvar hissi oluşan yere gelince ittiremiyorum daha fazla inşallah yeneriz hepimiz ertelememeye çalış cnm biliyorum zor ama zaman su gibi akip geciyo ve her gecen gün aleyhimize isliyo sanki erteleyince zaman kazaniyormuşuz gibi geliyo bize ama kaybediyoruz aslinda
bence bi kac gun egzersiz yapip ondan sonraz denemelisin :)BAKAR MISINIZ ??? çok mutluyummm rimeli streçleyip yaptım yarısı girdi acımadı da. Acaba eş denemesi yapınca olur mu ki. Rimelle deneyenler ne dersiniz
Valla çok mutlu oldum sanki başarmış gibi :)bence bi kac gun egzersiz yapip ondan sonraz denemelisin :)
İlk gün kanama çok olabilir. Böyle olmuyo muyduMotivasyonum çok düştü benim
Spreyle yarısını birazcık daha geçmişti ve kanama oldu. Kanamadan sonra ara vermiştik, tekrar deneme yaptık ama sadece yarısı oldu. Hemen ardından da regl oldum. Ve şuan regl kanamam çok fazla :/ stresten olabilir mi?
Basarmak icin ilk basamagi gecmissin cnm:)Valla çok mutlu oldum sanki başarmış gibi :)
Cok stres yapma canimmm... olacaktir elbetMotivasyonum çok düştü benim
Spreyle yarısını birazcık daha geçmişti ve kanama oldu. Kanamadan sonra ara vermiştik, tekrar deneme yaptık ama sadece yarısı oldu. Hemen ardından da regl oldum. Ve şuan regl kanamam çok fazla :/ stresten olabilir mi?
Aynen ya demekki oluyomuş :) keşke bu aya kadar beklemeyip söylenenleri yapsaydımBasarmak icin ilk basamagi gecmissin cnm:)
Evet canim cok dogru soyluyorsun bende evlenmeden once boyle bir hastaligin adini bile duymamistim hatta tanidiklarimdan evliligi cok olmusta cocugu olmayanlari acaba onlarda mi vajinusmus diye dusunuyorum.Bu hastalık benim başıma gelmeden önce vajinismusla alakalı birşey bilmiyor ve adını bile bilmiyordum. Şimdi kanallarda hep bununla ilgili sorular geliyo. Ne kadar çok kişi var bu konuda. Allah herkesin yardımcısı olsun
Aynen ben gibi :) ben de öyle düşünmeye başladımEvet canim cok dogru soyluyorsun bende evlenmeden once boyle bir hastaligin adini bile duymamistim hatta tanidiklarimdan evliligi cok olmusta cocugu olmayanlari acaba onlarda mi vajinusmus diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?