Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yok canım ya islaklik vardı ki zaten kremlerle kayganlastirmistim ama baskı uyguladikca feci ağrılar oldu yinede bırakmadım illa olacak dedim çok zorladim ve kanat tim öyle

Yok canım ya islaklik vardı ki zaten kremlerle kayganlastirmistim ama baskı uyguladikca feci ağrılar oldu yinede bırakmadım illa olacak dedim çok zorladim ve kanat tim öyle
Sen eşli bi dene canım bence pozisyonun hangisi bilmiyorum da oturarak sanki o aparatla çalışır gbi eşli dene yine kontrol sende olsun kasilman da yoksa rahat yenersin yahu :)

İçi değil canım giriş kısmı genislemiyo kremlerle denedim olmadı anca üç parmak kalınlığı oluyor onun ötesi girmiyor. Artık o kadar kötü oldum ki evde yoktu esimde bırakmadı zaten jilet bulsam kendim centikler atarak kescektim o derece düşün artik

Allah allah ya işte o giriş kısmının genişlemesi çok mühim değil bence ornegin adetten sonra buzusuyo ya yada on sevisme uzun tutunca kendince esniyo dolayısı ile aparatla çalışabilen hele uç parmak yaparsın ya inanıyorum bi kaç adım ondesin bakamayanlar dokunamayanlar var

senini.hatan bence direk bi p.... boyutunda bi aparatla baslaman alistirarak gitsen bu sekilde olmazdi bence
Zaten ilk bir parmak iki parmak üç parmak derken kalın enjektorle yaptım en son raddede Ben p..s boyutunda aparat kullandım başta değil yani..Bakalım yarın da yap cam inşallah mujdeyle yazarim

canim o.cok meshur spreyi al onunla bi egzerisz yap bakalim nasil olacak

İnşallah öyledir ama ben artık hani bu son raddede de olmayınca anotomik yapıda sıkıntı var diye düşünüyorum. Çünkü esneyip genislemeyen zar kalın zardir ve ancak yirtilmayla genislermis belkide bu yüzden çok acı çekiyorum yirtilmadigi icin

Hic kadin dogumcuya muayene olmadin mi

canim o.cok meshur spreyi al onunla bi egzerisz yap bakalim nasil olacak
Wemcaine pump sprey mi aldım ama uyustururken yakiyo farkeden bişey olmuyor ha acı cekmissin ha da sprey yakmış aynı acıyı duyuyorum sonuçta.. yirtilsa o acıya da razıyım yani yeterki yirtilsin artik

Hic kadin dogumcuya muayene olmadin mi
Bir parmakla denedi bişey yok dedi ve operasyonda oldum iki çektik attık dedi... Fakat ben ameliyattan öncede 3 parmak alabiliyordum ameliyattan sonrada hala üç parmak alabiliyorum. Bence beni kandırdı belkide tek çektik attı bi hata yaptı bilmiyorum çünkü bu operasyonu geçirenler iki günde iyilesiyolar kanamalari olmuyor... Benim tam 1 ay boyunca kanamam durmadı..

Wemcaine pump sprey mi aldım ama uyustururken yakiyo farkeden bişey olmuyor ha acı cekmissin ha da sprey yakmış aynı acıyı duyuyorum sonuçta.. yirtilsa o acıya da razıyım yani yeterki yirtilsin artik
yakmasi 1 dk bile sürmuyo ama en azindan uyusuyo aparati rahat bi sekilde itersin. ama bi kadin dogumcuya muayene ol olmadiysan anatomik olarak bi engel var mi yok mu die ama bence yokturdur.

Uyusturuyo hissizlestriyor en azından ama yanma iki uç dakka sonra geçiyor önce bi eslli dene yirtilmazzsa kadın dogumcuya git sonra anotimik bisi varsa saten söyler cnm kafami takma anotomiye sen Dr lar diyo zaten olabiliyor yani

Uyusturuyo hissizlestriyor en azından ama yanma iki uç dakka sonra geçiyor önce bi eslli dene yirtilmazzsa kadın dogumcuya git sonra anotimik bisi varsa saten söyler cnm kafami takma anotomiye sen Dr lar diyo zaten olabiliyor yani
İnşallah canım inşallah dua edin nolur belki yarın olur yine deneyecem bakalım hayırlı haberlerle gelirim insallah

Vajinanın sanki böyle kendi kendine açıp kapatır gibi nefes alıp verir gibi yapicaksin bunu hergün tekrarla ki heryerde de yapabilirsin. Sadece bunu yaparken idrara sık çıkma istedi oluyor bilgin olsun..
Canım ben bunu en çok idrara çıkarken yapıyorum bi faydası olur mu? daha evliliğe 1 sene var

Can

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…