Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nasıl yendiniz acaba kendiliğinden mi oldu bana da yardım eder misiniz ben egzersiz yapmak istemiyorum

Aparatlarıda çok rahat yaptım bugün ama penis boyutu aparatı yapamadım kafayı yicem ya ne yapmam gerekio atlattım diorum olmuo yinede ...

Yardim yardimmmm su son gunlerrr aklimda fikrimde bu olayyyyy.cildircammmm.basarisizljk icimi kemiriyoooo.nasil nasilll nasilllllgececekkkk

Vajiyi yenen arkadaşlar acaba ne kadar sürede aparatı bırakıp direk penis denemesi yapabildiniz.ben halen aparatla çalışmadan geçemiyorum.birde ilk denemelerde hamile kalma ihtimalim olabilir şu an tüm belirtileri var ama adetime 2 gün var.acaba uyuşturucu krem aparatlar bebek varsa zarar verir mi ona

Ama kayganlastirici surmedim.kucuklerde surmuyodum bundaa lazim heraldee.kaslar neden kasiliyooo.nasil rahat birakiliyoooo
Sürmen gerekli daha yeni alışıyosun canın acır.bol bol bebanten krem sürebilirsin.kasmaman içinde beynini rahatlat oranın ne kadar geniş olduğunu bebeğin ordan çıktığını hayal et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…