- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.621
Ay ne biliyim yaaa kafam ona katildi demekki yersiz bir takintiymiş
Insllah yenersem gulecegim yersiz takintilarima
Meraba baynlarrr ben yendım uc senelık evlıyım sıze mral olsn dıe yazayım dedım :) kızlar oyle parmakdı yok aparattı ugrasmıyruz bunu kafamızda buyutmuyruz sandıgınız kadar zr olsydı bu ınsanlar neden bu kadar ck yapardı dımı ben evlendım ıkı hafta byunca yapamadık benım kasılmalarım esımı ustımden atmam vs vs bunlar yuzunden ılmadı olmadı snra bırde baktımkı olmus hıc ne agrı ne acı hıcbişi yok bsuna korkmsum oyle parmakla aparatla ugrasırsanız daha cok buyutmus olursunuz bı tanıdıgımız var senelerdır yapamıyr cunku gxunde cok buyutuyr cok kafaya takmayın olayı esınıze bırakın sadece. Dusunsenıze oradan cocuk cıkıyr kocaman cocuk yanı . Gzunuzu karartın korkacak bişi yok hayatı esınızede kendınızede zından etmeyın ben bu sacma korku yuzunden evlılıgımın ıkı haftasını cok korkrak ve uzulerek gecrdm cok sacmaymıs umarım en kısa surede yenersınız bu hastalıgı
Nasıl yendiniz acaba kendiliğinden mi oldu bana da yardım eder misiniz ben egzersiz yapmak istemiyorum
Krem ve uyuşturucu krem bolca kullandınmıYenenler allah icin tavsiye lazimmmm aparat girerken canim yaniyooooo
Anestol varrKrem ve uyuşturucu krem bolca kullandınmı
Anestol ne kadar etkili bilmiyorum ama en etkili emla krem ve spreyAnestol varr
Her zaman başlarken en inceden başla.tam deliğin üstünde tut nefes al verirken it ve sıkıca ıkın öyle ittir
Sürmen gerekli daha yeni alışıyosun canın acır.bol bol bebanten krem sürebilirsin.kasmaman içinde beynini rahatlat oranın ne kadar geniş olduğunu bebeğin ordan çıktığını hayal et.Ama kayganlastirici surmedim.kucuklerde surmuyodum bundaa lazim heraldee.kaslar neden kasiliyooo.nasil rahat birakiliyoooo
Her çalışmaya başladığında en inceden başla.tabi artık çok kalın almaya başlarsan çokta inceden başlamana gerek yokBen kaldigim boydan calisiyorum ondanmi oluyorrr
Her çalışmaya başladığında en inceden başla.tabi artık çok kalın almaya başlarsan çokta inceden başlamana gerek yok
Kafandakileri çıkar öncelikli olarak.rahatla sakin ol.öncesinde duş alırsan daha iyi hissedersin kendini6 cm filan giriyo ilerisinde zorlandim bide kafam doluuu ondan olmuyo heraldee
Kafandakileri çıkar öncelikli olarak.rahatla sakin ol.öncesinde duş alırsan daha iyi hissedersin kendini
İlerisine geçemiyosan biraz daha bununla çalış.içindeyken dairesel hareketler ve kegel yap.bir kaç kere gir çık yap ondan sonra biraz kalınlaştır6 cm filan giriyo ilerisinde zorlandim bide kafam doluuu ondan olmuyo heraldee
canim sen aciyo dedigin icin aciyo.beynini o sekilde sartlandiriyosun.bende senin gibiydim.ama surekli beynine komut gonder acimiyo de ve kayganladtirici kullanYenenler allah icin tavsiye lazimmmm aparat girerken canim yaniyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?