- 15 Şubat 2016
- 102
- 39
- 28
- 40
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.641
tatlim inanki zamanla acimadigini goreceksin.sadece sabirli ol aglayip kendini harap etme..burdaki cogu kisi Allahin izniyle yendi.sende yeneceksin inşallahKeske keske acimasaaa
Canım kastığın için canım acıyo güçlü ıkın be it aparatıYenenler allah icin tavsiye lazimmmm aparat girerken canim yaniyooooo
Nasil kasmiycam onu bilmiyomkiCanım kastığın için canım acıyo güçlü ıkın be it aparatı
tatlim inanki zamanla acimadigini goreceksin.sadece sabirli ol aglayip kendini harap etme..burdaki cogu kisi Allahin izniyle yendi.sende yeneceksin inşallah
Canm sen uyuşturucu kullan bence bende pens boyu aparatı rahat yaptım bir kez sonra ondan öncesini bile yazamadim çünkü çok istekliyim bu ay bitsin diye beynim istemiyo ama bitmesini kapandı sanki orası bende gittim sprey aldım o kadar güzel uyusturuyoki herşey girer yanı 2 gün önce bende senin gibiydimHer sey unutuluyomu bitincee.evlilik hayat normale donuyomuuuu
Merhaba kızlar ben 6 aylık evliyim vajinusmus sorunum var izmir de doktora gittik kalın deyip aldılar kızlık zarın ama yine olmadı geçen hafta istanbul day dım doktora anlattım alttan muayene istemedim EmLa krem ve jel verdi daha almadım yardimci olur musunuz bir de o acı hissi nasıl oluyo yanma batma gibi değil mi
Yine olmadı ben yapamıycam galiba hiç bi zaman
Bilmiyorum ama yapamadığıma göre kendi adıma söyliyim en azından kesin bi eksiğim varOyle soyleme bizde yapicaz inşallah yapanlardan ne eksigimiz var
egzersiz başına oturdugun zaman en az yarım saat ugrasiyomusun girmesi için. Çünkü ilk seferde hop diye girmiyo her denemede ilk başında bende zorlanıyorum yarım saat sonunda artık daha rahat yapabiliyorum bide kayganlastirici şart oraya kuru kuru bisey soksak herkesin ki yanar. Sadece uyuşturucu kullanmak belki o sırada aci vermez ama sonra uyuşturucu etkisi gidince orayi acitir çünkü kuru kuru yaparsan tahriş olma riski çok yuksekBilmiyorum ama yapamadığıma göre kendi adıma söyliyim en azından kesin bi eksiğim var
Parmak egzersizi yapıyorum orta parmakta aldım hiç zorlanmıyorum. Ama denemeye gelince ucunu bile alamıyorum sıfır hiç ilerleme yokegzersiz başına oturdugun zaman en az yarım saat ugrasiyomusun girmesi için. Çünkü ilk seferde hop diye girmiyo her denemede ilk başında bende zorlanıyorum yarım saat sonunda artık daha rahat yapabiliyorum bide kayganlastirici şart oraya kuru kuru bisey soksak herkesin ki yanar. Sadece uyuşturucu kullanmak belki o sırada aci vermez ama sonra uyuşturucu etkisi gidince orayi acitir çünkü kuru kuru yaparsan tahriş olma riski çok yuksek
Evet aynen öyle. Eş denemesinde ne kadar ıkınsam zorlasam sakinleşsemde ucunu bile alamıyorumEşle olan denemeyi mi diyorsun
Parmaktan daha geniş aparatlarla yavaş yavaş calis. Ben salı günü adresine basladim o gün sadece parmak calistim dün kaleme havlu kağıt sarıp parmaktan daha kalin hale getirdim bugün iki kat daha havlu kağıt sardim üstünü strecleyip london geçiriyorum tabi. Ve yavaş yavaş alisiyo bizim derdimiz bu zaten bi anda alamıyoruz o yuzden kademe kademe ilerlemek lazım bi kac gune kalmaz yaptığım aparat penis boyuna ulaşacak ve böyle daha rahat ve sakin calisiyosun. Bi anda yapabilseydik zaten burda olmazdık su an o yuzden sende kademe kademe ilerle çok uzun surmuyo en fazla bi haftada penis boyutuna ulaşır aparati zatenEvet aynen öyle. Eş denemesinde ne kadar ıkınsam zorlasam sakinleşsemde ucunu bile alamıyorum
Canim cok güzel anlattin halimizi,evet biz bir anda bişeyler yapabilecek durumda olmadiginiz icin zaten adim adim milim milim ilerliyoruz.Parmaktan daha geniş aparatlarla yavaş yavaş calis. Ben salı günü adresine basladim o gün sadece parmak calistim dün kaleme havlu kağıt sarıp parmaktan daha kalin hale getirdim bugün iki kat daha havlu kağıt sardim üstünü strecleyip london geçiriyorum tabi. Ve yavaş yavaş alisiyo bizim derdimiz bu zaten bi anda alamıyoruz o yuzden kademe kademe ilerlemek lazım bi kac gune kalmaz yaptığım aparat penis boyuna ulaşacak ve böyle daha rahat ve sakin calisiyosun. Bi anda yapabilseydik zaten burda olmazdık su an o yuzden sende kademe kademe ilerle çok uzun surmuyo en fazla bi haftada penis boyutuna ulaşır aparati zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?