Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hiç ümidim yok benim artık hiçbişey yapmak istemiyorum sonu ne de olsa gene başarısızlık olacak
Bende iki gün önceye kadar senin gibi dusunuyordum sonra dedim ki ne zamana kadar olmayacak kızım baktim burda herkes neler yaziyo yaptim yendim kurtuldum diye. Bende baslayacam dedim direk olmuyo yapamadik beş aydır denedik olmadi ama bi yolu olmalı dedim baktim herkes yöntemlerini yazmis dediklerini aynen uyguladık hiç pişman değilim direk olmuyorsa bizde yavaş yavaş ilerleriz. Ölüm hariç bu dünyada herşeyin çaresi var

Öyle kesinlikle kesin tedavisi olan bi rahatsızlık bu. Ama normal insanlar gibi evli olamamak eksik olmak eksik bırakmak çok zor geliyo artık

Canım artık eşlerin sabrı az da olsa tükeniyo acaba bugün denesek olur mu diyo ben de kıramıyorum. Bu kadar zaman bekletmişim adamı istemiyorum olmaz deyince olmuyo. O kadar yöntem bulup söyledim denemeye çalıştım ki o da bıktı yok sprey yok kas gevşetici yok yağ. O yüzden biraz sabır tükeniyo herhalde hem onda hem bende

Kızlar mrb. Bende 4.5 aylık evliyim. Burda bir çoğunuz gibi bende hala eşimle ilişkiye giremedim lütfen bana da yardım edin. Eşimle parmak egzersizi yapiyorum 2 aydır. 2 parmak aliyordum ve git gel yapıyorduk. Şimdi 3 parmağa geçtim.. bundan sonrasi için yardımınıza ihtiyacım var lütfeen yenenlerden yardım bekliyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…