- 25 Ocak 2016
- 389
- 241
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.661
Hiç ümidim yok benim artık hiçbişey yapmak istemiyorum sonu ne de olsa gene başarısızlık olacakIlk başta bende diyordum millet aparat yapıyormuş evde nasıl yapıyormuş o neymiş ben yapamam falan diyordum ama yapiliyomus hemde çok rahat yapılıyormuş bendce sende gecikmeden bugün basla
Nedemek yapamıcam senin biz yapanlardan ne eksiğin var böyle olumsuz düşünme kendini motive et ve eksersiz basına gec canım azmin elinden bişey kurtulamazYine olmadı ben yapamıycam galiba hiç bi zaman
Bende iki gün önceye kadar senin gibi dusunuyordum sonra dedim ki ne zamana kadar olmayacak kızım baktim burda herkes neler yaziyo yaptim yendim kurtuldum diye. Bende baslayacam dedim direk olmuyo yapamadik beş aydır denedik olmadi ama bi yolu olmalı dedim baktim herkes yöntemlerini yazmis dediklerini aynen uyguladık hiç pişman değilim direk olmuyorsa bizde yavaş yavaş ilerleriz. Ölüm hariç bu dünyada herşeyin çaresi varHiç ümidim yok benim artık hiçbişey yapmak istemiyorum sonu ne de olsa gene başarısızlık olacak
Bilmiyorum egzersiz bile yapacak takatim yok şu andaNedemek yapamıcam senin biz yapanlardan ne eksiğin var böyle olumsuz düşünme kendini motive et ve eksersiz basına gec canım azmin elinden bişey kurtulamaz
Öyle kesinlikle kesin tedavisi olan bi rahatsızlık bu. Ama normal insanlar gibi evli olamamak eksik olmak eksik bırakmak çok zor geliyo artıkBende iki gün önceye kadar senin gibi dusunuyordum sonra dedim ki ne zamana kadar olmayacak kızım baktim burda herkes neler yaziyo yaptim yendim kurtuldum diye. Bende baslayacam dedim direk olmuyo yapamadik beş aydır denedik olmadi ama bi yolu olmalı dedim baktim herkes yöntemlerini yazmis dediklerini aynen uyguladık hiç pişman değilim direk olmuyorsa bizde yavaş yavaş ilerleriz. Ölüm hariç bu dünyada herşeyin çaresi var
Canım artık eşlerin sabrı az da olsa tükeniyo acaba bugün denesek olur mu diyo ben de kıramıyorum. Bu kadar zaman bekletmişim adamı istemiyorum olmaz deyince olmuyo. O kadar yöntem bulup söyledim denemeye çalıştım ki o da bıktı yok sprey yok kas gevşetici yok yağ. O yüzden biraz sabır tükeniyo herhalde hem onda hem bendeCanim cok güzel anlattin halimizi,evet biz bir anda bişeyler yapabilecek durumda olmadiginiz icin zaten adim adim milim milim ilerliyoruz.
S Sweetdreams08 hemen penise geçme canim,once aparatlarin boyutlarini artirarak kendine olan guvenini kazan.böyle umutsuz olursan zaten yapamassin,once kendin inan yapacagina.
Ben artik anladimki bu isin en buyuk ilaci kendine inanmak ve yapacagim korkmuyorum demek.
Mesela egzersizi keyifsiz yaptigim zaman orta parmağı bile alamiyorum ama istekli ve güvenli yaptigim zaman penis boyutunda aparati cok rahat aliyorum.
Yani hersey bize bagli pozitif ol ve kendini motive et
Öyle kesinlikle kesin tedavisi olan bi rahatsızlık bu. Ama normal insanlar gibi evli olamamak eksik olmak eksik bırakmak çok zor geliyo artık[/QUOTE
Tamam teşekkür ederim verdiğiniz moraller ve destek içinZor geliyorsa kolaylaştırmak senin elinde bak çaresi var anlatıyoruz kolaylıkla ilerliyoruz bu şekilde sende dene pişman olmazsin
Rica ederizTamam teşekkür ederim verdiğiniz moraller ve destek için
tatlim sanki hic vajinusmus hastası degilmisim gibi oluyo..hersey normale dönüyor. biz esimle birbirimizi yiyoduk.insallah sende yenip goreceksinHer sey unutuluyomu bitincee.evlilik hayat normale donuyomuuuu
tatlim bu hastaligin en buyuk dusmani umitsizlik.yapicam ben bunu yenicem de kendi kendine kaba tabirle gaz ver...Yine olmadı ben yapamıycam galiba hiç bi zaman
Hep öyle diyodum şimdiye kadar ama eşli denemede hiç bi yol katedemedimtatlim bu hastaligin en buyuk dusmani umitsizlik.yapicam ben bunu yenicem de kendi kendine kaba tabirle gaz ver...
çok teşekkür ederim darısı sana olsunayy canim benim masallah.bi kulube gireyim kizlar napiyo diycektimki hamile oldugunu yazmissin.cok sevindim canimmm..
Bende subatta yendim nin şükür ama nereye yazıcamı bilemedimYenen arkadaşlar ekleyebilir
2-cinkosimalŞUBAT GELİNLERİ
1-gul_22116
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?