Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet sakinlik çok önemli bende aparatla yaparken sakin yaptığım için hiç aci olmuyordu ama esle aynı derecede sakinliği yakalamak zor oluyo biraz; )

Sen üstte ol canım yatıo gibi değil yarım oturur gibi olsun eşin sende onun üzerine otur elinle girişini sağla yerini ayrla sonra bi yerde takılıo zaten oradada ıkın ve elinle yavasca ittir girdiğini anlamıcaksıb bile en kolay ve rahat yöntem bu bence bu sekilde git gelide rahat yaparsın ama kayganlaştırıcı sür. Sormak istediğin birşey olursada acık ve net cvp veriirim canım bunun ne zor bi duygu olduğunu biliorum çünkü burda aramızda ayıp falan yok yuvalarımız için uğrasıoruz

Ne mutlu size . Burdan başaranları okuyup kendime üzülüyorum. Eşime de gıcık oluyorum. O tamamen boş vermiş durumda. Bana azıcık sahip çıksa bende denicem. Ama yok, halinden memnun..

Ne mutlu size . Burdan başaranları okuyup kendime üzülüyorum. Eşime de gıcık oluyorum. O tamamen boş vermiş durumda. Bana azıcık sahip çıksa bende denicem. Ama yok, halinden memnun..
Valla canim bende bu konuda eşimden destek alarak yapmadım. Oda halinden memnundu ama ben degildim. Sen erkekten çok şey bekleme yine kendin için yap. Illa birilerinin destek olması lazımsa iste biz burdayiz; ))))

Çocuğum yok.evet uzun bir süre nasıl geçti bende anlamadım. Şimdi eşimle ev arkadaşı gibi yaşıyoruz. Bu duruma düşmeyin. Egzersizleri bırakmayın.
Belki de esinize güvenmediğiniz için böyle oldu yanlış anlamayin ilk baslarda aynı durumu bende yaşadım sanki o is dahil hicbisi başaramaz gibi gelirdi tabi bende hala yenemedim ama umutluyum hiç umutsuz olmayın ins çok mutlu olursunuz

M monalazo özel değilse bir şey sormak istiyorum.. ben de yenemedim şu an egzersizlari yapmaya çalışan biriyim. Ama eşim sonuçta bir şeyler yaşamak istiyor. Sürekli sevinme olarak başlıyor ama ilerisi olmayınca mutsuzluk ve gozyasi: ( sende bu olmuyor mu? sonuçta eşinle seviştikten sonra esin ilerisini ister. Orada benim korkularım devreye giriyor o yüzden ben tedavi olmak istiyorum. Senin şikayet ettiğin konu nedir ben anlayamadığım için soruyorum. Lütfen yanlış anlama beni

Benimkine doktor çizik attı yüksek kenarlıydı diye ertesi gün egzersize başladım bi problem olmadı.çok az leke şeklinde kan geldi ertesi gün.

Eşine karalı olduğunu anlat.çünkü onlarda her defasında ümitsizliğe düştükleri için boşver ediyolar.çok şükür eşim son egzersizlerde hep yanımdaydı hatta aparatla o bile yapıyodu.

Cok saol canim cok yardimci oldun bugun aksamda dedigin sek8lde deniyecem yine tesekkurler

her iki yana iyce aç. birazda kırarak havaya kaldır

Eş destek olmadan da basariliyo sen oraya odaklanma. Kaçmak için bahane arama:)))egzersizi kendin yapinca yenemiyorsun es yapinca mi yeniyosun alakası yok bunun
Tabiki bu bi bahane değil.bir çok arkadaşımız eşinin desteği olmadan egzersizleri yapıyo.sadece kararlı olmalıyız en önemli şey bu diğerleri ikinci planda kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…