- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.401
Evet jel kullandim sadece baska bisey kullanmadimÇok rahat olamadım kasildim ama yok çok canim yanmadi zatın yirtildigini bile anlamadım ekstra bi aci hissetmedim yirtilinca.
Evet jel kullandim sadece baska bisey kullanmadimÇok rahat olamadım kasildim ama yok çok canim yanmadi zatın yirtildigini bile anlamadım ekstra bi aci hissetmedim yirtilinca.
Evet sakinlik çok önemli bende aparatla yaparken sakin yaptığım için hiç aci olmuyordu ama esle aynı derecede sakinliği yakalamak zor oluyo biraz; )en büyük sorun erteleme oluyor. Ben hiç egzersiz felan yapmadan bir deneme de başardık kesinlikle sizin daha kolay olur egzersiz yaptığınız için. Bende baş kısmını alıp devamını alamıyordum dediğim şekilde yapıp sonra bol bol sakin bir şekilde nefes alıp verdim. Sonra inanın anlamadım bile olup olmadığını. Hiçbir şekilde acı olmadı
Ne kullandin peki canım gleitgelen jel iyi mi senceEvet jel kullandim sadece baska bisey kullanmadim
Evet egzersiz yaparken onu kullanıyordum ama cabuk bitti o sonra ok diye bi marka varya onun kayganlastiricisini aldım. Ikiside guzelNe kullandin peki canım gleitgelen jel iyi mi sence
Sen üstte ol canım yatıo gibi değil yarım oturur gibi olsun eşin sende onun üzerine otur elinle girişini sağla yerini ayrla sonra bi yerde takılıo zaten oradada ıkın ve elinle yavasca ittir girdiğini anlamıcaksıb bile en kolay ve rahat yöntem bu bence bu sekilde git gelide rahat yaparsın ama kayganlaştırıcı sür. Sormak istediğin birşey olursada acık ve net cvp veriirim canım bunun ne zor bi duygu olduğunu biliorum çünkü burda aramızda ayıp falan yok yuvalarımız için uğrasıoruzEvet canim artik acisinida gectim uygun pozisyonde sıkıntı yasadigimdan olmuyor aksam birkeresinde ucu biraz girdi 2 3 cm gibi hissettim gercekten acima yoktu sadece sonrasinda biraz yanma oldu o bolgede ama oyle buyutulcek birsey degildi . Canim misyoner pozisyon dedigin nasil bir pozisyondur boyle bildiginiz bikac pozisyon varmidir baska
Ne mutlu size . Burdan başaranları okuyup kendime üzülüyorum. Eşime de gıcık oluyorum. O tamamen boş vermiş durumda. Bana azıcık sahip çıksa bende denicem. Ama yok, halinden memnun..en büyük sorun erteleme oluyor. Ben hiç egzersiz felan yapmadan bir deneme de başardık kesinlikle sizin daha kolay olur egzersiz yaptığınız için. Bende baş kısmını alıp devamını alamıyordum dediğim şekilde yapıp sonra bol bol sakin bir şekilde nefes alıp verdim. Sonra inanın anlamadım bile olup olmadığını. Hiçbir şekilde acı olmadı
Valla canim bende bu konuda eşimden destek alarak yapmadım. Oda halinden memnundu ama ben degildim. Sen erkekten çok şey bekleme yine kendin için yap. Illa birilerinin destek olması lazımsa iste biz burdayiz; ))))Ne mutlu size . Burdan başaranları okuyup kendime üzülüyorum. Eşime de gıcık oluyorum. O tamamen boş vermiş durumda. Bana azıcık sahip çıksa bende denicem. Ama yok, halinden memnun..
Belki de esinize güvenmediğiniz için böyle oldu yanlış anlamayin ilk baslarda aynı durumu bende yaşadım sanki o is dahil hicbisi başaramaz gibi gelirdi tabi bende hala yenemedim ama umutluyum hiç umutsuz olmayın ins çok mutlu olursunuzÇocuğum yok.evet uzun bir süre nasıl geçti bende anlamadım. Şimdi eşimle ev arkadaşı gibi yaşıyoruz. Bu duruma düşmeyin. Egzersizleri bırakmayın.
Egzersizlerin nasıl aşırı ağrı oluyomu dokunduğunda bile.benimkide öyleydi çizik attılar.kızlık zarım da kalın değil doktor yüksek kenarlı dedi.....
Bebantol kremKızlar kullandiginiz yada onerebilceginiz bir kayganlastirici var mı
Benimkine doktor çizik attı yüksek kenarlıydı diye ertesi gün egzersize başladım bi problem olmadı.çok az leke şeklinde kan geldi ertesi gün.Kızlar hepinize bisey soracam. Birlesme sonucu yurt olan kızlık zarının iyileşme süresi varya yani ilmihallerden okuduğum kadarıyla ilk birleşmeden sonra zar yirtilip kan gelince bi hafta kadar ikinci birlesme için beklenmesi önerilir yirtilinca yara oluşma ihtimaline karşı çünkü yaraya gelirse can yakar malum. Ilk birleşmeden sonra zar yıkılınca bekleyen varmi yoksa ertesi gunde yaptık bisey olmadi diyo musunuz.
Eşine karalı olduğunu anlat.çünkü onlarda her defasında ümitsizliğe düştükleri için boşver ediyolar.çok şükür eşim son egzersizlerde hep yanımdaydı hatta aparatla o bile yapıyodu.Ne mutlu size . Burdan başaranları okuyup kendime üzülüyorum. Eşime de gıcık oluyorum. O tamamen boş vermiş durumda. Bana azıcık sahip çıksa bende denicem. Ama yok, halinden memnun..
Cok saol canim cok yardimci oldun bugun aksamda dedigin sek8lde deniyecem yine tesekkurlerSen üstte ol canım yatıo gibi değil yarım oturur gibi olsun eşin sende onun üzerine otur elinle girişini sağla yerini ayrla sonra bi yerde takılıo zaten oradada ıkın ve elinle yavasca ittir girdiğini anlamıcaksıb bile en kolay ve rahat yöntem bu bence bu sekilde git gelide rahat yaparsın ama kayganlaştırıcı sür. Sormak istediğin birşey olursada acık ve net cvp veriirim canım bunun ne zor bi duygu olduğunu biliorum çünkü burda aramızda ayıp falan yok yuvalarımız için uğrasıoruz
her iki yana iyce aç. birazda kırarak havaya kaldırKizlar merhaba yenen arkadaslar ne olur bana yardim edin ... ben aparat egzersizlerini uzun suredir yapiyorum dilatir seti aldim ve 4.seviyeye kadar sıkıntısız alabiliyorum ama es denemesine bir turlu cesaret edemedigimden hep erteliyorum dilatorler artik mekanik birsey oldu benim icon onda sikinti yok ama gelgelelim esimin p...sinin ucunu bile icime alamiyorum . Bugun bir cesaret es denemesi yaptik ama uygun pozisyonu bulamiyoruz ben yatak ucuna geldim esim ustte icime almaya calisiyorum ama bacaklarima uygun bi yon veremedigimden esim ilerleyemiyor bacaklarimi nasil yapmam gerekiyor bu pozisyonda lutfen lutfen acil yardimlarinizi bekliyorum
Eşi destek olanlar mutlaka başarıyor. Er yada geç.Eşine karalı olduğunu anlat.çünkü onlarda her defasında ümitsizliğe düştükleri için boşver ediyolar.çok şükür eşim son egzersizlerde hep yanımdaydı hatta aparatla o bile yapıyodu.
Eş destek olmadan da basariliyo sen oraya odaklanma. Kaçmak için bahane arama:)))egzersizi kendin yapinca yenemiyorsun es yapinca mi yeniyosun alakası yok bununEşi destek olanlar mutlaka başarıyor. Er yada geç.
Tabiki bu bi bahane değil.bir çok arkadaşımız eşinin desteği olmadan egzersizleri yapıyo.sadece kararlı olmalıyız en önemli şey bu diğerleri ikinci planda kalıyoEş destek olmadan da basariliyo sen oraya odaklanma. Kaçmak için bahane arama:)))egzersizi kendin yapinca yenemiyorsun es yapinca mi yeniyosun alakası yok bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?