Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben yapabileceğine inanıyorum artık eskisi gibi imkânsız deill bir çok kitap okudum ama enson beni gaza getiren "herşey seninle başlar " adlı bir kitap burada öğrenilmiş çaresizlik ten bahsediyor ve ertelemekten bahane üretmekten... Tıpkı bizzzzz deilmi arkadaşlar ve ben kendimi seviyorum artık evimi yuvami eşini bunların bilincine ancak varabildim .
Kitapta atatürkün hayatı kisminda,n çok etkilendim çocukluğu gençliği çektiği sıkıntılar arkadaslarinin onu satması herşeyin kötüye gitmesi hatta idam cezasına carptirilmis39 yasında bu kadar ölümsüzlük içinde hiç umutsuzluğa yapılmamış ve 42 yasında cumhurbaşkanı olmuş beni etkiledi arkadaşlar öğrendimiz o lanet çaresizlik ten vazgeçip kicimizi kaldırma vakti çoktan geldi ve geçiyor bile 5 yıl kendime eziyet ettim açıdan beslendi resmen hep keskelerle yaşardım ben pismanliklarlabiraktim bunlari o kadar terapi gordum olgunlaşmak için büyümek için hiç ise yaramadi aksine daha da suçladı kendimi olgunlaşmak için bunları yaşanan gerekiyormus vajinusmus bana çok şey öğretti rabbime yöneltmeyi şükretmeyi ve bir çok şey....kendimi çok seviyorum anne olmak istiyorum bizde herşeyin en guzeline layigiz ama bunu kendimiz istemezse olmuyor arkadaşlar 5ben 5 yıl surunmeyi seçtim şimdi emekli yorum hayataaaa....

Egzersizlerin nasıl aşırı ağrı oluyomu dokunduğunda bile.benimkide öyleydi çizik attılar.

süleyman eserdağa gitmiştim sadece muayene oldum, yüksek kenarlı dedi , başka bir bayan doktora da muayene oldum yok dedi çok rahat olur dedi, egzersiz yaparken ağrılarım olmuyo çok rahat yapıyorum çok rahat rimek aparatı giriyo, sadece eşli denemede başını alabiliyorum gerisi gelmiyo eşimde yapamıyo onun da tedirginliğini hissediyorum korkuyo bir şey olacak mış gibi...

O kadar guzel anlatmissinizki icinde oldugunuz durumu hatta durumumuzu resmen hayatimizdan caliyoruz hatta sadece kendi hayatizdan degil sevdigimiz adamin hayatindan ve hatta tum sevdiklerimuzin hayatindan caliyoruz. Sevdigimiz adamin baba olmasina engel oluyoruz torun diye bekleyen ana babalarimizin annaanne babaanne ve dede olmasini engelliyoruz cok sevdigimiz kardesimizin teyzelik duygusunu tatmasini engelliyoruz ve en onemliside hayatta sahip olunan en guzel en yasanilasi duygu olan anne oa duygusunu elimizden aliyoruz artik yeter ertelemiyelim arkadaslar ertelemeyelom ......

Be

Ben oturarak Sırtımı hafif yaslayıp biraz eğik duruyorum dizlerimi kırıp öyle yapıyordum Kolay oluyor CanıM Umarım bi an önce başarırsın

Ben yatarak yapıyordum ama pozisyonum hatalı sanırım oturarak daha kolay olur diye düşündüm bende. Öyle deneyeyim bir de. Dün penise çok yakın boyda aparat yapabildim inşallah başarırım az kaldı.

Bu yazdıklarınız çok güzel, ama cinselliğimizi yaşamak da güzel, onu neden es geçiyorsunuz. Ben vajinusmus yeneme den menapoza girdim. Anne olamadım. Ama o sıcaklığı hazzı yaşayamadığım için üzgünüm, anne olmak tabikide çok güzel,

Siz kaç yıllık evlisiniz? Hiç ilişkiye giremedinizmi??

Haklisiniz tabikide vajinusmusu sadece anne olabilmek icin yenmiyoruz tabikide cinsellikte cok onemli ben sadece bur konuya parmak basmak istedim adinizada cok uzuldum ama dediginiz gibi sadece anne olmak degil mesele

merhaba arkadaşlar salı günü doktora gittim doktor muayene etti parmak egzersizi aptı hiç zor olmadı acıda olmadı gayet rahattım kendımde egzersız yapıyorum ama eve gidince eşli denemede olmuyor allahım aklımı kaçırıcam yemin ediyorum cıldırıcam 10 ay oldu.

Egzersizde nerdesin ? Tek parmak mı yapıyorsun belki erkendir eşli deneme için bende doktora gidiyorum 2 hafta sonra eşli deneme olacak şimdi kesinlikle deneme dedi ve ben penis boyuna yakın aparat yapabiliyorum. Ama bencede biraz daha zaman lazım

tek parmaktayım canım ama aparatı düzgün yapamıyorum onuda ben beceremıyorum rimelden yaptım o oluyor ama daha fazla aparat yapamıyorum benım cesaret edebildiğim böyle uç kısmı baya ince olucak sonra onu ittire ittire giriş yapıcam ama oyle bir aparatta bende yapamadım

İki parmak denedin mi hiç? Tek parmak artık rahat oluyorsa iki parmağa geç ben öyle yaptım ilk biraz zorlandı ama 2.gün daha iyi oldu. Dün aparata geçtim bende doktor yaptı 6 boy aparat 4 boyuna kadar geldi o da şaşırdı baya ilerlemişsin rahatlatmışsın kendini dedi. 4.boyuda penise baya yakın son boyu penisten bile büyük çünkü. Bende evde hazırlanan aparatlarla yapamadım canım gözüm korktu herkes kolay dedi ama ben parmağa falan bile çok ön yargılıydım 7 ay bekledim ki zaten kendim halledemedim mecbur doktora gittim Aparatı da dr un önerdiği bi siteden aldım dokusu falan daha yumuşak bide şekli penise benziyor diye aslında ilk defa bugün kendim yapıcam orda rahat yaptım da bugün bakalım nasıl olacak:) Mum falan denesen aslında uç kısmı kalın değil biraz kendin de inceltirsin olmaz mı?

Aparatı hangi siteden aldın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…