Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım misyoner pozisyonda dene ve ıkın pe...e de elinle kendin yön ver bizlerde güven problemidde var eşimize bırakınca acıyacagını düşündüğümüz için de kasıoruz sen dilatörle yapmışsan eşli denemeyide kayarsın yön verip o sırada ıkın nasıl girdiğini bile anlamayacaksın hiç acı yok çünkü rahat ve sakin ol. Bol kayganlaştırıcı sür.

Kızlar hepinize bisey soracam. Birlesme sonucu yurt olan kızlık zarının iyileşme süresi varya yani ilmihallerden okuduğum kadarıyla ilk birleşmeden sonra zar yirtilip kan gelince bi hafta kadar ikinci birlesme için beklenmesi önerilir yirtilinca yara oluşma ihtimaline karşı çünkü yaraya gelirse can yakar malum. Ilk birleşmeden sonra zar yıkılınca bekleyen varmi yoksa ertesi gunde yaptık bisey olmadi diyo musunuz.

Yurt olan değil yirtilan; )

Zarın yırtılmışsa 3 gün falan bekle canım onun üstüne denersen canın yanar zaten beklenmeside gerekio. Lekelenmen oluo mu?

egzersiz yapmıyorum sadece aparat ve parmak alabiliyorum p..n..s.de başını egzersizleri nasıl yapcağımıda bilmiyorum kegel egzersizi var ilk sayfada çıktısını da aldım ama inanın parmak diyooo zaten yapıyorum onu düzenli yapmadığım için olabilir,aparatı ve parmağı da iki kez yaptım...
şu egzersizleri biri açık açık yazabilirmi ne yapıcam aşama aşama ....

kızlık zarım da kalın değil doktor yüksek kenarlı dedi.....

Egzersiz dediğimiz zaten parmak egzersizi var aparatla yapılan egzersiz var. Nefes egzersizi burnundan al ağzından ufle. Kegel egzersizi dediğimizde küçük tuvaletini yaparken tutup bıraktığım gibi yapıp i daki kasları kullanmayi öğrenmek başka bisey yok. Aşama olarak diyorsan kegel nefes parmak aparat şeklinde ilerleyebilirsin

Teşekkür ederim nefes yapmıyorum sadece, aparatım da küçüko yüzden dilatör almayı düşünüyorum eşim de kasılıyo itemiyo orayı p n s boyutunda genişletip eşime hazırlamam gerek o çok aktif değil benden daha çok kasılıyo aslında ben korkmuyorum o bi itebilde uyuşturucusuz bile yapabiliyorum parmak ve rimel aparatını

Aparati kendinde hazirlayabilirsin. Evet penis boyunda aparatla çalışmak çok ise yariyo

Artık tam bi kadınsın canım biraz fazla beklemiş olucan ama bekle canım orada suan bi yara var ve denemende canın yanar adet bitince tam gaz devam edebilirsin
Evet kadın oldum genç kiz değilim artık 25yasindayim ama kendimi yaşlanmış gibi hissettim; )bi garip bi duygu. 6aydir bekliyordum bi 9gunde böyle bekleyelim bakalim; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…