- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.361
Canım misyoner pozisyonda dene ve ıkın pe...e de elinle kendin yön ver bizlerde güven problemidde var eşimize bırakınca acıyacagını düşündüğümüz için de kasıoruz sen dilatörle yapmışsan eşli denemeyide kayarsın yön verip o sırada ıkın nasıl girdiğini bile anlamayacaksın hiç acı yok çünkü rahat ve sakin ol. Bol kayganlaştırıcı sür.Canim oncelikle cok tesekkur ederim yardimin icin aparatlari yapali uzun zaman oldu ama es denemesinde beceremeyip aparatida es denemesinide biraktim uzun sure evet tam ucundayim yenmek uzereyim ama uygun pozisyonu bulamadigimdan yapamiyorum simdide . Aparati normal oturur ppzisyonda elime alip yapiyorum ama esim uzerimdeyken bacaklarimi iki yana aciyorum ama oyle bir pozisyonki esimin iceri girmesine ayaklarim mani oluyor bacaklar cakisiyor gibi bisey yani havaya kaldirdim olmadi yanlara actim ondada olmadi daha fazla acmam lazim oda olmuyor bacaklatimi en sonuna kadar aciyorum yeterli olmuyor .... offf ya buraya kadar gelip burda takilmak cok fena dedigin gibi sandalye koyayim iki yanima sen koltuktayken bacaklatin tam olarak nasildi canim pozisyon olarak
Yurt olan değil yirtilan; )Kızlar hepinize bisey soracam. Birlesme sonucu yurt olan kızlık zarının iyileşme süresi varya yani ilmihallerden okuduğum kadarıyla ilk birleşmeden sonra zar yirtilip kan gelince bi hafta kadar ikinci birlesme için beklenmesi önerilir yirtilinca yara oluşma ihtimaline karşı çünkü yaraya gelirse can yakar malum. Ilk birleşmeden sonra zar yıkılınca bekleyen varmi yoksa ertesi gunde yaptık bisey olmadi diyo musunuz.
Zarın yırtılmışsa 3 gün falan bekle canım onun üstüne denersen canın yanar zaten beklenmeside gerekio. Lekelenmen oluo mu?Kızlar hepinize bisey soracam. Birlesme sonucu yurt olan kızlık zarının iyileşme süresi varya yani ilmihallerden okuduğum kadarıyla ilk birleşmeden sonra zar yirtilip kan gelince bi hafta kadar ikinci birlesme için beklenmesi önerilir yirtilinca yara oluşma ihtimaline karşı çünkü yaraya gelirse can yakar malum. Ilk birleşmeden sonra zar yıkılınca bekleyen varmi yoksa ertesi gunde yaptık bisey olmadi diyo musunuz.
Evet çok az bi leke vardı sabah kalktığımda da. Zaten üç gün sonra regl olacam ozmn 9gun falan toplamda beklemiş olacam; )Zarın yırtılmışsa 3 gün falan bekle canım onun üstüne denersen canın yanar zaten beklenmeside gerekio. Lekelenmen oluo mu?
Arkadaşlar olmamasının 3 nedeni olabilir bu nedeni bulun ve çözmeye çalışın.
1-ya kendini çok kasıyon
2-ya kızlık zarında bir anormallik var
3-egzersizleri günde 2-3 kez yapıp uyuşturucu krem kullanmıyon
yoksa inanınki çok kolaymış diceksiniz.yeterli kararlı olun.
egzersiz yapmıyorum sadece aparat ve parmak alabiliyorum p..n..s.de başını egzersizleri nasıl yapcağımıda bilmiyorum kegel egzersizi var ilk sayfada çıktısını da aldım ama inanın parmak diyooo zaten yapıyorum onu düzenli yapmadığım için olabilir,aparatı ve parmağı da iki kez yaptım...
şu egzersizleri biri açık açık yazabilirmi ne yapıcam aşama aşama ....
Egzersiz dediğimiz zaten parmak egzersizi var aparatla yapılan egzersiz var. Nefes egzersizi burnundan al ağzından ufle. Kegel egzersizi dediğimizde küçük tuvaletini yaparken tutup bıraktığım gibi yapıp i daki kasları kullanmayi öğrenmek başka bisey yok. Aşama olarak diyorsan kegel nefes parmak aparat şeklinde ilerleyebilirsinegzersiz yapmıyorum sadece aparat ve parmak alabiliyorum p..n..s.de başını egzersizleri nasıl yapcağımıda bilmiyorum kegel egzersizi var ilk sayfada çıktısını da aldım ama inanın parmak diyooo zaten yapıyorum onu düzenli yapmadığım için olabilir,aparatı ve parmağı da iki kez yaptım...
şu egzersizleri biri açık açık yazabilirmi ne yapıcam aşama aşama ....
Bende mart gelini oldum dun gece zarim da yirtildiMART GELİNLERİ
1-i006
2-dünyaperişanlık
3-tatliipembe
4-limonatadiyorki
5-efsunluk
6-pamukkiz12
7-umudum271
Tebrikler canımmmBende mart gelini oldum dun gece zarim da yirtildi
Bende mart gelini oldum dun gece zarim da yirtildi
Ben artık buradan çok gebe kalmak isteyenler sayfasinda takilmaya başladım:) heralde bebek olursa hamilelikde neler yapilmali sonrada bebek bakımı filan derken ömrümü burada geciricem :)artık gelsin bebişler :) liste daha da artar inşallah.
Teşekkür ederim nefes yapmıyorum sadece, aparatım da küçüko yüzden dilatör almayı düşünüyorum eşim de kasılıyo itemiyo orayı p n s boyutunda genişletip eşime hazırlamam gerek o çok aktif değil benden daha çok kasılıyo aslında ben korkmuyorum o bi itebilde uyuşturucusuz bile yapabiliyorum parmak ve rimel aparatınıEgzersiz dediğimiz zaten parmak egzersizi var aparatla yapılan egzersiz var. Nefes egzersizi burnundan al ağzından ufle. Kegel egzersizi dediğimizde küçük tuvaletini yaparken tutup bıraktığım gibi yapıp i daki kasları kullanmayi öğrenmek başka bisey yok. Aşama olarak diyorsan kegel nefes parmak aparat şeklinde ilerleyebilirsin
aynen öyle oluyo :) inşallah en kısa zamanda hamile kalırız. Yazarız buraya :)Ben artık buradan çok gebe kalmak isteyenler sayfasinda takilmaya başladım:) heralde bebek olursa hamilelikde neler yapilmali sonrada bebek bakımı filan derken ömrümü burada geciricem :)
Tsk ederim ama kasılma problemini atlatmış degilim; )Tebrikler canımmm
Aparati kendinde hazirlayabilirsin. Evet penis boyunda aparatla çalışmak çok ise yariyoTeşekkür ederim nefes yapmıyorum sadece, aparatım da küçüko yüzden dilatör almayı düşünüyorum eşim de kasılıyo itemiyo orayı p n s boyutunda genişletip eşime hazırlamam gerek o çok aktif değil benden daha çok kasılıyo aslında ben korkmuyorum o bi itebilde uyuşturucusuz bile yapabiliyorum parmak ve rimel aparatını
Artık tam bi kadınsın canımEvet çok az bi leke vardı sabah kalktığımda da. Zaten üç gün sonra regl olacam ozmn 9gun falan toplamda beklemiş olacam; )
Evet kadın oldum genç kiz değilim artık 25yasindayim ama kendimi yaşlanmış gibi hissettim; )bi garip bi duygu. 6aydir bekliyordum bi 9gunde böyle bekleyelim bakalim; )Artık tam bi kadınsın canımbiraz fazla beklemiş olucan ama bekle canım orada suan bi yara var ve denemende canın yanar adet bitince tam gaz devam edebilirsin
Ne durumdasın canım ne kadar ilerleme kaydettinBende bugün regl oldum bitince tekrar devam etcem insallah egzersize araya zaman girecegi icin tekrar cesaretim kırılmaz umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?