- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.381
Tebrik ederim canim mutluluklar dilerimBende mart gelini oldum dun gece zarim da yirtildi
Çok tsk ederim darısı sana ve herkese olsun. E gzersizin nasıl gidiyo regl den önce hangi aşamada kaldinTebrik ederim canim mutluluklar dilerim
Eşinle yapacaksan önce parmakla deneyin istersen hem yönünü daha iyi anlamis olur esin serçe parmagiyla başlayabilirsiniz sonra işaret parmağı orta parmaga sirayla gecersin insallah yaptikca esin eldiven taksin istersen eline ve tabi ki bol kayganlastirici sürsün parmağına Allah kolaylik versinKızlar egzersiz yapmaya karar verdim hatya eşim birlikte yapalım dedi nasıl nerden baslayim kulak çubuğu parmak hangisiylw baslayim
Eğer çok korkuyosan kulak cubuguyla basla sonra kalem yap sonra parmak sonra aparat ben ilk kalemle baslayip devam etmistimKızlar egzersiz yapmaya karar verdim hatya eşim birlikte yapalım dedi nasıl nerden baslayim kulak çubuğu parmak hangisiylw baslayim
Kızlar kullandiginiz yada onerebilceginiz bir kayganlastirici var mı
Kaleme 2 pecete sarmistim en son onu aliyordum ama hepsini alamiyorum 5-6 cm ancak aldim onu daÇok tsk ederim darısı sana ve herkese olsun. E gzersizin nasıl gidiyo regl den önce hangi aşamada kaldin
Kaleme 2 pecete sarmistim en son onu aliyordum ama hepsini alamiyorum 5-6 cm ancak aldim onu daÇok tsk ederim darısı sana ve herkese olsun. E gzersizin nasıl gidiyo regl den önce hangi aşamada kaldin
Ilk baslarda bes alti cm iyi aci varmi pekiKaleme 2 pecete sarmistim en son onu aliyordum ama hepsini alamiyorum 5-6 cm ancak aldim onu da
Eğer çok korkuyosan kulak cubuguyla basla sonra kalem yap sonra parmak sonra aparat ben ilk kalemle baslayip devam etmistim
Sağol canımCanim ok cileklisini kullaniyorum ben gayet guzel tavsiye ederim
Canın acidi mi canım bide jel kullandin miBende mart gelini oldum dun gece zarim da yirtildi
Evet canim artik acisinida gectim uygun pozisyonde sıkıntı yasadigimdan olmuyor aksam birkeresinde ucu biraz girdi 2 3 cm gibi hissettim gercekten acima yoktu sadece sonrasinda biraz yanma oldu o bolgede ama oyle buyutulcek birsey degildi . Canim misyoner pozisyon dedigin nasil bir pozisyondur boyle bildiginiz bikac pozisyon varmidir baskaCanım misyoner pozisyonda dene ve ıkın pe...e de elinle kendin yön ver bizlerde güven problemidde var eşimize bırakınca acıyacagını düşündüğümüz için de kasıoruz sen dilatörle yapmışsan eşli denemeyide kayarsın yön verip o sırada ıkın nasıl girdiğini bile anlamayacaksın hiç acı yok çünkü rahat ve sakin ol. Bol kayganlaştırıcı sür.
Canim parmakla baslamani tavsiye ederim cunku bu sekilde hem oraya birsey girdigini ve acimadigini ogreniyor hemde parmaginlada icerisini kesfediyorsun kesinlikle daha etkili olacaktir . Serce parmakla basla sonra orta yada isaret parmagina gecersin daha sonra iki parmak dene ama ben iki parmagi yapamadim mesela o zamamda aparatla dene boyutunu buulterekKızlar egzersiz yapmaya karar verdim hatya eşim birlikte yapalım dedi nasıl nerden baslayim kulak çubuğu parmak hangisiylw baslayim
Olur canim ben elime yada aparata kayganlasstirici surup vajinamada ustten bebe yagu dokuyodum yag gibi kaysin diye :)Bebeyagi var evde onunla da olur heralde demi banada dua edin bu akşam baslicam inşallah
Kaleme 2kat pecete sardim onu da 5-6Ne durumdasın canım ne kadar ilerleme kaydettin
Yoo acı yoktu cok şükür ama sadece tuhaf bi his vardi ittirince popomda baski oluyodu sanki bisey degiyo gibi batiyo gibi tuhaf bi his yaniIlk baslarda bes alti cm iyi aci varmi peki
en büyük sorun erteleme oluyor. Ben hiç egzersiz felan yapmadan bir deneme de başardık kesinlikle sizin daha kolay olur egzersiz yaptığınız için. Bende baş kısmını alıp devamını alamıyordum dediğim şekilde yapıp sonra bol bol sakin bir şekilde nefes alıp verdim. Sonra inanın anlamadım bile olup olmadığını. Hiçbir şekilde acı olmadıİnşallah bende meryem suresini okuyayım inşallah, bir de sizin tavsiyelerinizi dinleyeyim. Bende aynı durumdayım bugün yarın olacak diye erteliyorum egzersiz deneyemiyorum anlamadım, yapamaıyorum, parmak çok rahat alıyorum, rimel boyutunda aparatı da alıyorum, p.. n s in baş kısmını da alabiliyorum ama tam anlamıyla olmuyo ben çok rahatım eşim panikliyo itemiyo yön veriyorum ama yine olmuyo mayısta iki yıl olacak inşş biter kurturulurz vajinusmustan
Inş Allah yardimcim olsun merak etme hiç zor değil çok iyi calisirsan bi haftada penis boyutunda aparat yapmaya baslarsinBebeyagi var evde onunla da olur heralde demi banada dua edin bu akşam baslicam inşallah
Daha baslardasin baskı biraz daha kalınlasınca olmuştu bende. Ama pes etme ilerle bisey olmuyoKaleme 2kat pecete sardim onu da 5-6
Yoo acı yoktu cok şükür ama sadece tuhaf bi his vardi ittirince popomda baski oluyodu sanki bisey degiyo gibi batiyo gibi tuhaf bi his yani
Çok rahat olamadım kasildim ama yok çok canim yanmadi zatın yirtildigini bile anlamadım ekstra bi aci hissetmedim yirtilinca.Canın acidi mi canım bide jel kullandin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?