Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar egzersiz yapmaya karar verdim hatya eşim birlikte yapalım dedi nasıl nerden baslayim kulak çubuğu parmak hangisiylw baslayim
Eşinle yapacaksan önce parmakla deneyin istersen hem yönünü daha iyi anlamis olur esin serçe parmagiyla başlayabilirsiniz sonra işaret parmağı orta parmaga sirayla gecersin insallah yaptikca esin eldiven taksin istersen eline ve tabi ki bol kayganlastirici sürsün parmağına Allah kolaylik versin

Evet canim artik acisinida gectim uygun pozisyonde sıkıntı yasadigimdan olmuyor aksam birkeresinde ucu biraz girdi 2 3 cm gibi hissettim gercekten acima yoktu sadece sonrasinda biraz yanma oldu o bolgede ama oyle buyutulcek birsey degildi . Canim misyoner pozisyon dedigin nasil bir pozisyondur boyle bildiginiz bikac pozisyon varmidir baska

Kızlar egzersiz yapmaya karar verdim hatya eşim birlikte yapalım dedi nasıl nerden baslayim kulak çubuğu parmak hangisiylw baslayim
Canim parmakla baslamani tavsiye ederim cunku bu sekilde hem oraya birsey girdigini ve acimadigini ogreniyor hemde parmaginlada icerisini kesfediyorsun kesinlikle daha etkili olacaktir . Serce parmakla basla sonra orta yada isaret parmagina gecersin daha sonra iki parmak dene ama ben iki parmagi yapamadim mesela o zamamda aparatla dene boyutunu buulterek

en büyük sorun erteleme oluyor. Ben hiç egzersiz felan yapmadan bir deneme de başardık kesinlikle sizin daha kolay olur egzersiz yaptığınız için. Bende baş kısmını alıp devamını alamıyordum dediğim şekilde yapıp sonra bol bol sakin bir şekilde nefes alıp verdim. Sonra inanın anlamadım bile olup olmadığını. Hiçbir şekilde acı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…