- 8 Eylül 2015
- 297
- 269
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.461
süleyman eserdağ banada ameliyat demişti ve çok abartmıştı. onun yüzünden vajinismusum dahada arttı ve uzadı. çünkü kafam hep ameliyatsız olmayacağa inanıyordu. belki işinde ustadır ben bilemem ama bana ameliyat şart deyip tüm umutlarımı baştan kırdı. ameliyatsız oldu benimki. uyuşuk olduğu için çok acıdımı bilmiyorum ama sonuçta ameliyatsız oldu ve ben vajinismusu yendimsüleyman eserdağa gitmiştim sadece muayene oldum, yüksek kenarlı dedi , başka bir bayan doktora da muayene oldum yok dedi çok rahat olur dedi, egzersiz yaparken ağrılarım olmuyo çok rahat yapıyorum çok rahat rimek aparatı giriyo, sadece eşli denemede başını alabiliyorum gerisi gelmiyo eşimde yapamıyo onun da tedirginliğini hissediyorum korkuyo bir şey olacak mış gibi...
Eşim ne bulduysa yetinen birisi. İnternet başında mast. Yapsa bile yeterli, sevişmek yok onda. Öyle birşey hissetmiyor. Okşamaktan öpmekten haz almıyor, otomatik hareketleri var, asla değişmeyen.saçımı okşa diye yalvardığım oluyor. Aşağıdan yukarı karmakarışık ediyor, yoluyor. tavanı seyrederek o da.İlk denememde ben kayganlaştırıcı kremimi altıma serecek örtümü, deneme yapacağım aparatını alıp geldim, salak kocamda bir kaseyle ayçekirdeği alarak karşıma oturdu. çitlemeye başladı. Sanki maymun oynuyor. Tam bir hödük, onunla ne yapmak isteyeyimM monalazo özel değilse bir şey sormak istiyorum.. ben de yenemedim şu an egzersizlari yapmaya çalışan biriyim. Ama eşim sonuçta bir şeyler yaşamak istiyor. Sürekli sevinme olarak başlıyor ama ilerisi olmayınca mutsuzluk ve gozyasi: ( sende bu olmuyor mu? sonuçta eşinle seviştikten sonra esin ilerisini ister. Orada benim korkularım devreye giriyor o yüzden ben tedavi olmak istiyorum. Senin şikayet ettiğin konu nedir ben anlayamadığım için soruyorum. Lütfen yanlış anlama beni
süleyman eserdağ banada ameliyat demişti ve çok abartmıştı. onun yüzünden vajinismusum dahada arttı ve uzadı. çünkü kafam hep ameliyatsız olmayacağa inanıyordu. belki işinde ustadır ben bilemem ama bana ameliyat şart deyip tüm umutlarımı baştan kırdı. ameliyatsız oldu benimki. uyuşuk olduğu için çok acıdımı bilmiyorum ama sonuçta ameliyatsız oldu ve ben vajinismusu yendim
Pes etmeyin sakın yoksa uzadıkça uzuyor.Ereksiyon problemi olan erkekler cinsellikten kaçıyor bu bir gerçek
Şu son aylarda bizde bu konunun üzerine gidip denemeye çalıştıkça eşim ereksiyon problemi yaşamaya başladı e şuan resmen denemekten bile korkuyor
Buradaki diğer arkadaşlar eşleri yönünden çok şanslı
[/QUOTE]Pes etmeyin sakın yoksa uzadıkça uzuyor.
45655022, member: 703977"]süleyman eserdağ banada ameliyat demişti ve çok abartmıştı. onun yüzünden vajinismusum dahada arttı ve uzadı. çünkü kafam hep ameliyatsız olmayacağa inanıyordu. belki işinde ustadır ben bilemem ama bana ameliyat şart deyip tüm umutlarımı baştan kırdı. ameliyatsız oldu benimki. uyuşuk olduğu için çok acıdımı bilmiyorum ama sonuçta ameliyatsız oldu ve ben
Benim durumumda olan hiç yok mu kızlar
Eşimin ereksiyon süresi çok kısa
Belki uzun olsaydı olabilir miydi bilmiyorum
Burayı yazmasam da hergün takip ediyorum
Yenen arkadaşlara baktığımda 1 saat denediklerini söyleyenler var
Eşim için bu imkansız bir süre
Nasıl olacak bu şekilde bilmiyorum
Kusura bakmayin bende sizi bizim gibi yeni evli sadece korktuğu için bu işten kaçmaya çalışan biri sanmistim o yuzden oyle soyledim; (Kaçmak için bahane değildi. Neler yaşadığımı bilmiyorsunuz. Ben üzerime düşeni yaptım, o ü
Evet,
Doktora gitti biyolojik birşey çıkmadı psikolojik dendibunun için haplar var araştırdınız mı? Yada eşiniz bir doktora gitse
Doktora gitti biyolojik birşey çıkmadı psikolojik dendi
O korku öyle bir yerleşmiş ki başarısız olma korkusu sanırım ilaçlardan da pek etki göremiyor
Kendimi resmen köşeye sıkışmış hissediyorum
Çok sağolun, inşallah başarırsınızEs desteği olmadan başaramazsın zaten. Sen kendini suçlama vajinismusum diye o zaman canm. Ben eşim istemese bu yollara girer miydim? Resmen kapkalin şeyler sokuyorum yani niye yapayım deli miyim? Buradaki herkes eşi için yapıyor bence.. umarım geç de olsa esin de seni mutlu edebilir canım. .
Ben de öyle düşünüyorum@Monaloza sanırım eşinizle aranızda sevgi de azalmış artık. Keşke bu kadar yıl evli kalmasaydınız. Yada kendiniz başaramayacağınıza inandığınızda doktora gitseydiniz. Üzücü bi durum
SeDoktora gitti biyolojik birşey çıkmadı psikolojik dendi
O korku öyle bir yerleşmiş ki başarısız olma korkusu sanırım ilaçlardan da pek etki göremiyor
Kendimi resmen köşeye sıkışmış hissediyorum
@Monaloza sanırım eşinizle aranızda sevgi de azalmış artık. Keşke bu kadar yıl evli kalmasaydınız. Yada kendiniz başaramayacağınıza inandığınızda doktora gitseydiniz. Üzücü bi durum
Aslında birbirimizi seviyoruz tenlerimiz uyuşmuyor demekki, ayrılma da ayrılamıyoruz. Öyle bir çıkmazdayız.
Aynen öyle kendinizi rehin alınmış gibi hissediyorsunuz. Belki boşansaydım kendime farklı bir yol çizerdim. Cesaret edemedimBen de öyle düşünüyorum
Çünkü benim de boşanmak konusunda kafam gidip geliyor
Eşler arasında cinsellik olmadan hele hele bu yüzden anne olamadan evli kalmak anlamsız geliyor.
Zaten bu şartlar aştında sevgi varsa bile biter aşk zaten hiç kalmaz
Evli olmayıp da evliymiş gibi yapmak çok ağır bir yük
Eşinizi seviyorsanız boşanmayı asla düşünmeyin sorununuzun üzerine gidin. Eninde sonunda başaracaksınız.Ben de öyle düşünüyorum
Çünkü benim de boşanmak konusunda kafam gidip geliyor
Eşler arasında cinsellik olmadan hele hele bu yüzden anne olamadan evli kalmak anlamsız geliyor.
Zaten bu şartlar aştında sevgi varsa bile biter aşk zaten hiç kalmaz
Evli olmayıp da evliymiş gibi yapmak çok ağır bir yük
Benim durumumda olan hiç yok mu kızlar
Eşimin ereksiyon süresi çok kısa
Belki uzun olsaydı olabilir miydi bilmiyorum
Burayı yazmasam da hergün takip ediyorum
Yenen arkadaşlara baktığımda 1 saat denediklerini söyleyenler var
Eşim için bu imkansız bir süre
Nasıl olacak bu şekilde bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?