Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

süleyman eserdağ banada ameliyat demişti ve çok abartmıştı. onun yüzünden vajinismusum dahada arttı ve uzadı. çünkü kafam hep ameliyatsız olmayacağa inanıyordu. belki işinde ustadır ben bilemem ama bana ameliyat şart deyip tüm umutlarımı baştan kırdı. ameliyatsız oldu benimki. uyuşuk olduğu için çok acıdımı bilmiyorum ama sonuçta ameliyatsız oldu ve ben vajinismusu yendim

Eşim ne bulduysa yetinen birisi. İnternet başında mast. Yapsa bile yeterli, sevişmek yok onda. Öyle birşey hissetmiyor. Okşamaktan öpmekten haz almıyor, otomatik hareketleri var, asla değişmeyen.saçımı okşa diye yalvardığım oluyor. Aşağıdan yukarı karmakarışık ediyor, yoluyor. tavanı seyrederek o da.İlk denememde ben kayganlaştırıcı kremimi altıma serecek örtümü, deneme yapacağım aparatını alıp geldim, salak kocamda bir kaseyle ayçekirdeği alarak karşıma oturdu. çitlemeye başladı. Sanki maymun oynuyor. Tam bir hödük, onunla ne yapmak isteyeyim

Pes etmeyin sakın yoksa uzadıkça uzuyor.
45655022, member: 703977"]süleyman eserdağ banada ameliyat demişti ve çok abartmıştı. onun yüzünden vajinismusum dahada arttı ve uzadı. çünkü kafam hep ameliyatsız olmayacağa inanıyordu. belki işinde ustadır ben bilemem ama bana ameliyat şart deyip tüm umutlarımı baştan kırdı. ameliyatsız oldu benimki. uyuşuk olduğu için çok acıdımı bilmiyorum ama sonuçta ameliyatsız oldu ve ben[/QUOTE]

Es desteği olmadan başaramazsın zaten. Sen kendini suçlama vajinismusum diye o zaman canm. Ben eşim istemese bu yollara girer miydim? Resmen kapkalin şeyler sokuyorum yani niye yapayım deli miyim? Buradaki herkes eşi için yapıyor bence.. umarım geç de olsa esin de seni mutlu edebilir canım. .

[/QUOTE]
Yukarda nasıl becerdim gönderiler karışmış

Benim durumumda olan hiç yok mu kızlar
Eşimin ereksiyon süresi çok kısa
Belki uzun olsaydı olabilir miydi bilmiyorum
Burayı yazmasam da hergün takip ediyorum
Yenen arkadaşlara baktığımda 1 saat denediklerini söyleyenler var
Eşim için bu imkansız bir süre
Nasıl olacak bu şekilde bilmiyorum

bunun için haplar var araştırdınız mı? Yada eşiniz bir doktora gitse

Erkeklerde bizim gibi etkileniyor bu çok normal. Haplar var ama bi araştırın yan etkileri baş ağrısı falan olabiliyor

Parmak egzersizi yaparken veya aparatla öylece tutuyorsanız, ya da çok yavaş ittiriyorsanız daha çok acıyor vajina kabul etmek istemiyor bu da size rahatsızlık verir inanın bana. vajina onu dışarı atmaya çalışıyor çünkü. Denemeleri yaparken parmağınızı içeri dikkatlice aldıktan sonra hareketsiz hiç tutmayın, ileri geri küçük ancak hızlı hareketler yapın. O zaman hiçbirşey anlamıyorsunuz. Ben bunu farkettiğimde şaşırmıştım. Deneyin lütfen, o şekilde acımıyor. Bir sonraki aşama için cesaretiniz artıyor. Sonra parmağınız içinizdeyken; vajinanın yanlarına,üstüne basınç uygulayın, bastırın yani. Birşey olmadığını görünce moraliniz daha iyi olacak.Sonra oralarda bir yerde g noktasıda var onu bulabilirseniz. Gerçekten çok motive edici oluyor. Vajinanın doğasında hareket var. Öyle zannetdğiniz kadar nazlı bir yer değil. Kulağa tuhaf gelecek biliyorum ama,siz nazlı davranınca o daha nazlanıyor. Seri ve hareketli olun, korkmayın, gerçekten o zaman acımıyor. Ama sakın kayganlaştırıcı unutmayın.

Çok sağolun, inşallah başarırsınız

@Monaloza sanırım eşinizle aranızda sevgi de azalmış artık. Keşke bu kadar yıl evli kalmasaydınız. Yada kendiniz başaramayacağınıza inandığınızda doktora gitseydiniz. Üzücü bi durum

M monalazo sanırım eşinizle aranızdasevgi de azalmış artık. Keşke bu kadar yıl evli kalmasaydınız. Yada kendiniz başaramayacağınıza inandığınızdadoktora gitseydiniz. Üzücü bi durum

@Monaloza sanırım eşinizle aranızda sevgi de azalmış artık. Keşke bu kadar yıl evli kalmasaydınız. Yada kendiniz başaramayacağınıza inandığınızda doktora gitseydiniz. Üzücü bi durum
Ben de öyle düşünüyorum
Çünkü benim de boşanmak konusunda kafam gidip geliyor
Eşler arasında cinsellik olmadan hele hele bu yüzden anne olamadan evli kalmak anlamsız geliyor.
Zaten bu şartlar aştında sevgi varsa bile biter aşk zaten hiç kalmaz
Evli olmayıp da evliymiş gibi yapmak çok ağır bir yük

Se
Aslında birbirimizi seviyoruz tenlerimiz uyuşmuyor demekki, ayrılma da ayrılamıyoruz. Öyle bir çıkmazdayız.

Aynen öyle kendinizi rehin alınmış gibi hissediyorsunuz. Belki boşansaydım kendime farklı bir yol çizerdim. Cesaret edemedim

Eşinizi seviyorsanız boşanmayı asla düşünmeyin sorununuzun üzerine gidin. Eninde sonunda başaracaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…