Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sakın umutsuzluğa kapılıp pes etme. Egzersize devam et. Eşinin sorunu da çözülür zamanla inşallah. Bunu başarmanın sırrı vazgeçmemek.

nasıl yendiniz anlatır mısınız,kendiniz mi yendiniz....

Arkadaşlar sakın bana gülmeyin. Ama bir tavsiyem var size. Grinin elli tonu diye erotik bir roman serisi var. Onu okuyunca benim kasılmam geçti. Saçımın teline kadar kendimi kadın hissetim. Cinselliğe ve kadın olmaya bakış açım çok değişti. Daha duyarlı oldum. Okumadıysanız tavsiye ederim. Tabi herkes etkilenmiyebilir. Ama kadınların çoğu etkilendi. Unuttukları cinselliklerini hatırladılar. Size farklı bir bakış getirir. Tavsiye ederim

Arkadaşım süleyman bey mi yardımcı oldu yenmene kendi başına mı yendin anlatır mısın banada yüksek kenarlı dedi devlet doktoru hayır dedi gerek yok çiziğe dedi.

Arkadaşım süleyman bey mi yardımcı oldu yenmene kendi başına mı yendin anlatır mısın banada yüksek kenarlı dedi devlet doktoru hayır dedi gerek yok çiziğe dedi.

arkadaşlar cem keçenin 10 adımda vajinusmus var birde vajinusmusun üstesinden gelmek var hangisini alayım tavsiye edenler hangisinden bahsediyor....

arkadaşlar cem keçenin 10 adımda vajinusmus var birde vajinusmusun üstesinden gelmek var hangisini alayım tavsiye edenler hangisinden bahsediyor....
Vajinismusun üstesinden gelmekte çok fazla tekrar var. Gereksiz gelebilir. 10 adımda vajinismus daha sadeleşmiş hali olabilir. Sonradan yazılmışsa onu alın isterseniz. Bence bakın en son hangisi yazılmışsa onu alın.

Vajinismusun üstesinden gelmek kitabımı bulup inceledim. Çok geniş izahatlar var. Kaynak kitabı gibi. İçinde boğulursunuz. On adımda vajinismus alın bence. Bende videosuda vardı. Vajinismuslu bir kadının aşama aşama egzersizleri nasıl yapacağı gösteriliyordu. İngilizceydi, ama anlaşılıyordu. Ama nerde bilmiyorum. Epey olmuştu alalı. Piyasada varmı bilmiyorum. O da bayağı yardımcı olurdu bulabilseydiniz.

Arkadaşlar serçe, işaret ve orta parmağı yaptım ama iki parmağı yapamadım. Kayıyor parmaklarım. Ne yapmalıyım. Yardım edin lütfen

Yenen arkadaşlara bir sorum olacak git gel de cok baski hissediyorum ve sonrasında da cok yanmam oldu neden olmus olabilir sizlerde de oldu mu?

Yenen arkadaşlara bir sorum olacak git gel de cok baski hissediyorum ve sonrasında da cok yanmam oldu neden olmus olabilir sizlerde de oldu mu?
Evet canim aynı durumlar bendede var.henüz 3.denemeyi yaptik inşallah zmanla azalir diye ümit ediyorum.
Bide inanilmaz bir idrar yapma hissi okuyor sanki patliycak gibi kosuyorum tuvalate

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…