- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.481
Aynen öyleAynen öyle kendinizi rehin alınmış gibi hissediyorsunuz. Belki boşansaydım kendime farklı bir yol çizerdim. Cesaret edemedim
"Cesaret" kelimesi evet herşey burda işteAynen öyle kendinizi rehin alınmış gibi hissediyorsunuz. Belki boşansaydım kendime farklı bir yol çizerdim. Cesaret edemedim
Arafta gibiAynen öyle
Evli desem evli değilim evlilikle ilgili hiçbirşey yaşamıyorum
Bekarım desem bekar değilim
Ama kendimi evli gibi hissetmiyorum hiç hissetmedim imkansız yani bu şekilde
Aslında kendime em büyük kötülüğü yapıyorum
Gitti doktora birkaç kez ama psikolojik olduğu için çözüm süresi de muhtemelen uzun olur ve kesin düzelir mi bilmemÖyle zor olur tabi . Ereksiyon sorununu doktorlar çözer de eşin doktora gitmeye ikna olurmu. Erkekler bu konuda çok çekingen oluyorlar
Sorun sadece vajinismus olmanız sa o çözülünce sorunda çözülür. Başka sıkıntılar varsa. Hayat sizin zehir etmeyin. Tv de bir dinadamı karı koca birbirinin giysisidir demişti. Giysi size olmuyorsa zorlamaya gerek yok. Hastalıkları kasdetmedi tabi. Karşılıklı sevgi ve muhabbet yoksa, o beraberlikten ne olur.Arafta gibi
Çözümü olan bi hastalık. Bu da bu hastalığı çekenlerin imtihanı. Sabredip azmedip başaran da var pes edip yenilende. Seçeneğimizi kendimiz belirleyeceğiz.Ben de öyle düşünüyorum
Çünkü benim de boşanmak konusunda kafam gidip geliyor
Eşler arasında cinsellik olmadan hele hele bu yüzden anne olamadan evli kalmak anlamsız geliyor.
Zaten bu şartlar aştında sevgi varsa bile biter aşk zaten hiç kalmaz
Evli olmayıp da evliymiş gibi yapmak çok ağır bir yük
Gitti doktora birkaç kez ama psikolojik olduğu için çözüm süresi de muhtemelen uzun olur ve kesin düzelir mi bilmem
Benim Zaman aleyhime işliyor 31 yaşındayım ve çocuk istiyorum tek smacım bu o yüzden beklemeye ve
Daha gençsiniz, öyle panik yapacak yaşta değilsiniz ki. Eşinizle birbirimizi seviyorsanız denemeye devam edin. Biraz rahat olun. Sizin telâşınız eşinizin sorununu daha büyütür.Karşılıklı anlayışa ihtiyacınız var.
Psikolojikse siz egzersizleri yapıp kendinizi hazır hissettiğiniz zaman deneyin. Eşinizde uyuşturucu geciktirici kullansın. Olmayack diye onda da öyle birşey oluyo malesefGitti doktora birkaç kez ama psikolojik olduğu için çözüm süresi de muhtemelen uzun olur ve kesin düzelir mi bilmem
Benim Zaman aleyhime işliyor 31 yaşındayım ve çocuk istiyorum tek smacım bu o yüzden beklemeye ve belirsizliğe tahammülüm yok
Çok güzel ifade etmişsin."Cesaret" kelimesi evet herşey burda işte
"C" harfini atın geriye sadece "esaret" kalıyor= benim durumum
Hiç egzersiz yaptın mı. Burda ben dahil bir çok kişi dokunmadan korkarak başladı egzersizeBen artık şırıngayla bile gebelik denedim düşünün ama olmadı tabi
Zaten burda da yazmıştım o şekilde hamile kalabilir miyim diye
Egzersiz yapmıştım eşli tek parmak zaten sonra şırıngayı yapıyordum o da parmak kalınlığındaydı şırıngayla yaparken kayganlaştırıcı vs kullanmıyordum spermler ölür diye sanki şak diye hamile kalcam yaHiç egzersiz yaptın mı. Burda ben dahil bir çok kişi dokunmadan korkarak başladı egzersize
Tek parmak ne güzel yapmışsın neden devam etmiyosunEgzersiz yapmıştım eşli tek parmak zaten sonra şırıngayı yapıyordum o da parmak kalınlığındaydı şırıngayla yaparken kayganlaştırıcı vs kullanmıyordum spermler ölür diye sanki şak diye hamile kalcam ya
İşte bu eşimin sorunu yüzünden bıraktımTek parmak ne güzel yapmışsın neden devam etmiyosun
Eşin gördü mü senin egzersiz yaptığınıİşte bu eşimin sorunu yüzünden bıraktım
Ben p..boyutunda aparat yapsam bile 2 dk lık ereksiyonla Nasıl olacak ki
Buradaki arkadaşlar yavaş yavaş hatta milim milim giriş olduğunu hemen girmediğini söylüyor
Evet hep gördü zaten parmağı da onunla yapmıştıkEşin gördü mü senin egzersiz yaptığını
Öyle hamile kalma olasılığı çok düşük. Allah dilerse olur tabi. Ama sen yenmeye bak çok kötü durumda değilsin. İki parmak çalışmaya başla bence. Erteleme yaparsın. Bir parmağı yapmışsın onu da yaparsınŞırıngada da kötü hissetmişti kendini o şekilde çocuk için denedik diye
canim mesajlarinin birazini okudum.vajinusmuslu bayanlarin eslerindr ereksiyon sorunu zaman zaman oluyo.sen duzelince emin ol esinde duzelecek.hatta sasiracaksin .esininki psikolojik olduguna eminim.Şırıngada da kötü hissetmişti kendini o şekilde çocuk için denedik diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?