Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen öyle kendinizi rehin alınmış gibi hissediyorsunuz. Belki boşansaydım kendime farklı bir yol çizerdim. Cesaret edemedim
Aynen öyle
Evli desem evli değilim evlilikle ilgili hiçbirşey yaşamıyorum
Bekarım desem bekar değilim
Ama kendimi evli gibi hissetmiyorum hiç hissetmedim imkansız yani bu şekilde
Aslında kendime em büyük kötülüğü yapıyorum

Öyle zor olur tabi . Ereksiyon sorununu doktorlar çözer de eşin doktora gitmeye ikna olurmu. Erkekler bu konuda çok çekingen oluyorlar

Öyle zor olur tabi . Ereksiyon sorununu doktorlar çözer de eşin doktora gitmeye ikna olurmu. Erkekler bu konuda çok çekingen oluyorlar
Gitti doktora birkaç kez ama psikolojik olduğu için çözüm süresi de muhtemelen uzun olur ve kesin düzelir mi bilmem
Benim Zaman aleyhime işliyor 31 yaşındayım ve çocuk istiyorum tek smacım bu o yüzden beklemeye ve belirsizliğe tahammülüm yok

Sorun sadece vajinismus olmanız sa o çözülünce sorunda çözülür. Başka sıkıntılar varsa. Hayat sizin zehir etmeyin. Tv de bir dinadamı karı koca birbirinin giysisidir demişti. Giysi size olmuyorsa zorlamaya gerek yok. Hastalıkları kasdetmedi tabi. Karşılıklı sevgi ve muhabbet yoksa, o beraberlikten ne olur.

Çözümü olan bi hastalık. Bu da bu hastalığı çekenlerin imtihanı. Sabredip azmedip başaran da var pes edip yenilende. Seçeneğimizi kendimiz belirleyeceğiz.

Psikolojikse siz egzersizleri yapıp kendinizi hazır hissettiğiniz zaman deneyin. Eşinizde uyuşturucu geciktirici kullansın. Olmayack diye onda da öyle birşey oluyo malesef

Ben artık şırıngayla bile gebelik denedim düşünün ama olmadı tabi
Zaten burda da yazmıştım o şekilde hamile kalabilir miyim diye

Hiç egzersiz yaptın mı. Burda ben dahil bir çok kişi dokunmadan korkarak başladı egzersize
Egzersiz yapmıştım eşli tek parmak zaten sonra şırıngayı yapıyordum o da parmak kalınlığındaydı şırıngayla yaparken kayganlaştırıcı vs kullanmıyordum spermler ölür diye sanki şak diye hamile kalcam ya

Tek parmak ne güzel yapmışsın neden devam etmiyosun

Tek parmak ne güzel yapmışsın neden devam etmiyosun
İşte bu eşimin sorunu yüzünden bıraktım
Ben p..boyutunda aparat yapsam bile 2 dk lık ereksiyonla Nasıl olacak ki
Buradaki arkadaşlar yavaş yavaş hatta milim milim giriş olduğunu hemen girmediğini söylüyor

Eşin gördü mü senin egzersiz yaptığını

Şırıngada da kötü hissetmişti kendini o şekilde çocuk için denedik diye
Öyle hamile kalma olasılığı çok düşük. Allah dilerse olur tabi. Ama sen yenmeye bak çok kötü durumda değilsin. İki parmak çalışmaya başla bence. Erteleme yaparsın. Bir parmağı yapmışsın onu da yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…