Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaslar. Bende 7 aylık evliyim ama vajinismus yüzünden bir türlü ilişkiye giremiyorum. Bu süre içerisinde psikolojik destek aldım ama parmak egzersizlerini yapamadığım için hiçbir yol alamadım. Çok cesaretsizim, basarabilecegime inanmıyorum. Lütfen bana yardım edin. Teşekkür ederim.

Bende 7 aylık evliyim. Asla egzersiz yapamam diyordum ağlıyordum kendimi odalara kilitliyordum. Boşuna 7 aydır kendimi üzmüşüm. Ben kendi başıma evde yapamadım egzersiz benim için çok zordu. Doktor desteğiyle 2 haftadır egzersiz yapıyorum baya da ilerledim pns boyuna yaklaştım. Bu konuda psikologlardan ziyade eğitimini almış kadın doğum uzmanları çok daha başarılı bence. Aslında bir anlık cesaretle evde kendiniz parmakla başlayabilirsiniz korkulacak hiç bişey yok bunu ben bile diyorsam herkes yapabilir.doktor şart değil tabi Her insan bir değil ama ben evde kendi başıma başaramadım doktorda çok kısa sürede yapmaya başladım ben bile inanamadım bu kadar kolay mı diye. Evde aparat hazırlayabilirsiniz kendinize sadece biraz cesaret.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Kasım ayından beri egzersizleri yapmaya çalışıyorum. Ne yazık ki o cesaret bende yok. Kadın doğum uzmanim beni psikoloğa yönlendirmisti. Keske o cesareti bende bulsam ve ilk hamleyi yapabilsem

Her kadin dogum uzmani tedavi edemiyor bunun egitimini almis olmasi gerekiyor.ugrasmak istemiyorlar bide. Benim kadin hastaliklari doktorum yine ayni bransta ama vajinismusla ilgili egitim almis bir doktora yonlendirdi o sayede adim atabildim yoksa basaramayacaktim. Ben pns denemesi yapmistim doktora gitmeden once yariya kadar geliyordum ama kastigim icin ilerlemiyordu maalesef. Ama o kadar kolaymiski gercekten. Ben iyiki doktora gitmisim diyorum o ayri cunku ben baska turlu yapamazdim ama burdaki arkadaslarin cogu kendileri yendi aparat yaparak. Sizde biraz cesaretinizi toplasaniz yaparsiniz ben gercekten cok kotuydum asla yapamam diyordum ben bile yaptiysam o kadar eminim herkes yapar ben su an parmagi falan gectim cevresi 11 cm aparatla egzersiz yapiyorum. Parmak bile imkansiz gelirken. O yuzden inanin ve cesaret edin benimde elimden bisey gelirse yardimci olurum tabi ozelden yazarsiniz

Yenen arkadaşlara bir sorum olacak git gel de cok baski hissediyorum ve sonrasında da cok yanmam oldu neden olmus olabilir sizlerde de oldu mu?
Baskı hissi normal
Yenen arkadaşlara bir sorum olacak git gel de cok baski hissediyorum ve sonrasında da cok yanmam oldu neden olmus olabilir sizlerde de oldu mu?
Belki yeterli kayganlaştırıcı kullanmadınız. Yanma ondan olmuş olabilir. Mantar enfeksiyonuda yanma yapabilir diye biliyorum.Birde o baskı hissi acemilikten rahatsız ediyor, o his sorununuz çözülünce zevke dönüşecek....diye düşünüyorum.

Kızlar ben 8 cm lik aparata geldim. Egzersizimin 10. Günü bugün. . Ama bazen azmim ve isteğim kırılıyor.. Sabah 8 cm aparatı aldım. Ama şimdi 1 kez aldım. Bir daha alamıyorum. Neden böyle oluyor? Canım çok yanıyor itemiyorum. . Bu normal mi?? Of Rabbim yardım et.. ağlamak istemiyorum

bende aparatların ilk boyu şeklinde rimel aparatı yaptım onu alabiliyorum ama daha kalın aparat yapmam lazım nasıl yapabilirim aparatlara baktım pahalı uygun fiyatlı nerede var arkadaşlar, kullnıp çöpe atacağım sonuçta...

Parmak egzersizini nasıl yapacağınızı detaylı biliyormusunuz. İçeri almadan önce parmağınızı girişin çevresinde nazikce gezdiriyorsunuz. Dairesel bir masaj yani. Ardından bir boğum kadar ittirin, asla nefesinizi tutarak yapmayın.yavaşca nefesinizi verirken parmağınızı içeri kaydırın. Mutlaka her seferinde dairesel masajı yapın, nefesinizi tutarak egzersiz yaparsanız daha çok kasar sizi.inşallah yardımcı olabildim.

Ya baya bilginiz de var nasil bunca zaman olmadi sizinki ben anlayamiyorum korkunuz da yoktur bence iliski korkunuz var mi?

Değişik kalınlıklarda mumlar satılıyor.onlardan al. Ucunu bıçak yardımı ile yuvarlak şekillendir. Etrafına kağıt havlu sar.üzerine kondom geçir. Veya, gazlı bezden rulo yaparak da aparat yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…