- 7 Mart 2016
- 176
- 96
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.521
Bende araya adet girince deneme yapamiyoruz ama ilk denedigimizde yanmadan daha ziyade baskiyi hissettim ama git gel olayı olmadi henuzAynen bende öyleyim canim umarım zamanla düzelir yasayan arkadaslar fikir verirse sevinirim
Bana da yazar misinizCnm banada yazarmisin nerden aldigini
Merhaba arkadaslar. Bende 7 aylık evliyim ama vajinismus yüzünden bir türlü ilişkiye giremiyorum. Bu süre içerisinde psikolojik destek aldım ama parmak egzersizlerini yapamadığım için hiçbir yol alamadım. Çok cesaretsizim, basarabilecegime inanmıyorum. Lütfen bana yardım edin. Teşekkür ederim.
Bende 7 aylık evliyim. Asla egzersiz yapamam diyordum ağlıyordum kendimi odalara kilitliyordum. Boşuna 7 aydır kendimi üzmüşüm. Ben kendi başıma evde yapamadım egzersiz benim için çok zordu. Doktor desteğiyle 2 haftadır egzersiz yapıyorum baya da ilerledim pns boyuna yaklaştım. Bu konuda psikologlardan ziyade eğitimini almış kadın doğum uzmanları çok daha başarılı bence. Aslında bir anlık cesaretle evde kendiniz parmakla başlayabilirsiniz korkulacak hiç bişey yok bunu ben bile diyorsam herkes yapabilir.doktor şart değil tabi Her insan bir değil ama ben evde kendi başıma başaramadım doktorda çok kısa sürede yapmaya başladım ben bile inanamadım bu kadar kolay mı diye. Evde aparat hazırlayabilirsiniz kendinize sadece biraz cesaret.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Kasım ayından beri egzersizleri yapmaya çalışıyorum. Ne yazık ki o cesaret bende yok. Kadın doğum uzmanim beni psikoloğa yönlendirmisti. Keske o cesareti bende bulsam ve ilk hamleyi yapabilsem
Kızlar o kadar mutluyumki sevinçten avazım çıktığı kadar bağırıcam şimdi penisten bir kademe küçük aparatı almayı başardım rabbim şükürler olsun.
Tebrikler canim.kac cm aparatin kalinligi 11 12 civarında ise Penis boyutu zaten.hemen esli denemeye gecKızlar o kadar mutluyumki sevinçten avazım çıktığı kadar bağırıcam şimdi penisten bir kademe küçük aparatı almayı başardım rabbim şükürler olsun.
Baskı hissi normalYenen arkadaşlara bir sorum olacak git gel de cok baski hissediyorum ve sonrasında da cok yanmam oldu neden olmus olabilir sizlerde de oldu mu?
Belki yeterli kayganlaştırıcı kullanmadınız. Yanma ondan olmuş olabilir. Mantar enfeksiyonuda yanma yapabilir diye biliyorum.Birde o baskı hissi acemilikten rahatsız ediyor, o his sorununuz çözülünce zevke dönüşecek....diye düşünüyorum.Yenen arkadaşlara bir sorum olacak git gel de cok baski hissediyorum ve sonrasında da cok yanmam oldu neden olmus olabilir sizlerde de oldu mu?
Tebrikler canim.kac cm aparatin kalinligi 11 12 civarında ise Penis boyutu zaten.hemen esli denemeye gec
Kızlar ben 8 cm lik aparata geldim. Egzersizimin 10. Günü bugün. . Ama bazen azmim ve isteğim kırılıyor.. Sabah 8 cm aparatı aldım. Ama şimdi 1 kez aldım. Bir daha alamıyorum. Neden böyle oluyor? Canım çok yanıyor itemiyorum. . Bu normal mi?? Of Rabbim yardım et.. ağlamak istemiyorum
Canım galiba 11 cmTebrikler canim.kac cm aparatin kalinligi 11 12 civarında ise Penis boyutu zaten.hemen esli denemeye gec
Parmak egzersizini nasıl yapacağınızı detaylı biliyormusunuz. İçeri almadan önce parmağınızı girişin çevresinde nazikce gezdiriyorsunuz. Dairesel bir masaj yani. Ardından bir boğum kadar ittirin, asla nefesinizi tutarak yapmayın.yavaşca nefesinizi verirken parmağınızı içeri kaydırın. Mutlaka her seferinde dairesel masajı yapın, nefesinizi tutarak egzersiz yaparsanız daha çok kasar sizi.inşallah yardımcı olabildim.Merhaba arkadaslar. Bende 7 aylık evliyim ama vajinismus yüzünden bir türlü ilişkiye giremiyorum. Bu süre içerisinde psikolojik destek aldım ama parmak egzersizlerini yapamadığım için hiçbir yol alamadım. Çok cesaretsizim, basarabilecegime inanmıyorum. Lütfen bana yardım edin. Teşekkür ederim.
Parmak egzersizini nasıl yapacağınızı detaylı biliyormusunuz. İçeri almadan önce parmağınızı girişin çevresinde nazikce gezdiriyorsunuz. Dairesel bir masaj yani. Ardından bir boğum kadar ittirin, asla nefesinizi tutarak yapmayın.yavaşca nefesinizi verirken parmağınızı içeri kaydırın. Mutlaka her seferinde dairesel masajı yapın, nefesinizi tutarak egzersiz yaparsanız daha çok kasar sizi.inşallah yardımcı olabildim.
Tebrikleeeeer az kaldi son bi adim :)
Değişik kalınlıklarda mumlar satılıyor.onlardan al. Ucunu bıçak yardımı ile yuvarlak şekillendir. Etrafına kağıt havlu sar.üzerine kondom geçir. Veya, gazlı bezden rulo yaparak da aparat yapabilirsin.bende aparatların ilk boyu şeklinde rimel aparatı yaptım onu alabiliyorum ama daha kalın aparat yapmam lazım nasıl yapabilirim aparatlara baktım pahalı uygun fiyatlı nerede var arkadaşlar, kullnıp çöpe atacağım sonuçta...
Yok canım eşimle sorunlarım var. Ben yendim sayılır da deneyemedim eşli, uzaklaştık fiziksel olarak.Ya baya bilginiz de var nasil bunca zaman olmadi sizinki ben anlayamiyorum korkunuz da yoktur bence iliski korkunuz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?