Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bana biri deseydiki sen 11 cm genişliğinde aparatla egzersiz yapacaksın diye gülerdim :) bana kulak çubuğu bile imkansızdı odaya kilitlerdim kendimi ağlardım parmak dendiği zaman başım dönüyordu bayılacak gibi oluyordum. Tam 7 ay parmağımı vajinama bile değdirmedim.Ben bile bu duruma geldiysem herkes başarır yeterki bir anlık cesaret zaten acı yok.

Tabiki en önemlisi egzersiz yapmak.

Evet cesaret ve azim. Egzersizlere ara vermemek. Çok önemli. Vazgeçerseniz bitersiniz, bunu bilin. Bazı erkeklerin gözü kara oluyor. Bir arkadaşım vardı vajili. Eşi birkaç ay uğraştı doktora motora götürdü. Baktı olmuyor "yemişim vajinismusunu" deyip beraber oldu. Doğruluğu kişiden kişiye değişir tabi. Ama şimdi mutlular.

Selamlar kızlar.6 aylık vajiydim bu siteyi takip ederek yendim su an 9 aylık evliyim sadece siteye bi kaç haftadır giremiyorum okuyorum yazılarınızı blki yardimim olur diye tekrar yazmak istedim öncelikle bu siteyi görüp egzersize baslayan lar en geçbir iki haftaya cozer inşallah .gerçekten isteyerek korkmadan bi kaç egzersiz yaptım burdaki arkadaşların tavsiyesi ile ayın 11 inde siteye yazmaya başladım 25 inde yendim arkadaslar. Bi kaç egzersiz ile dudaklarını ayirip ordaki acilip kapanan yeri farkettim sonra tek parmak sonra iki parmağa kadar geldim dedim yapamiyodum iki parmagi eşli denedik tabi vemcaine diye bi sprey var onsekiz lira bazı eczanelerde bulunuyor onu alıp ikişer fis dışına çevresine sıktım ve parmagimla o açılıp kapanan yere gezdirdim biraz yandı ama hemen gecdi sonra eşime oturur şekilde kendim ilerledim yavaş yavas bi bakdim yarısına kadar gelmiş sonra panik oldum birakdim ertesi gün yöne aynı dedim ağzından nefes alıp burnumdan verdim deli gibii ıkindim ve tamamı oldu sonra sabretim beklettim içimde eşim de panik olma diye telkin ettti birer gün ara ile yapdik az az böyle şuan 5 haftalık hamileyim Rabbim aratmadı sukurler olsun her sıkıntının arkası ferah tabi bunları siteden öğrenip yapdim nefes önemli ikinip spryi kullanırsak uygun poz yeneriz umarım ayrıca en önemlisi çok çok dua etmek.prof resmimde ki duayı çok okudum Rabbim sana birakdim isimi dedim ya Fettah okudum kolaylastir allahım dedim hala okuyom onu her seferinde tek amacım bunları daha önce yapmisdim ama size belki bi fikir veririm diyebyazdim allah kolaylık verisn tez zamanda kurtuluş inşallah bu sıkıntıyı çeken bilir yaşayan bilir gitmedigim doktor kullanmadığımız ilaç ve krem kalmadı herkese bol sans

Spreyle yapınca ilk açılma ağrı oluyor ve geçiyor diğerlerinde alisiyor canım en azından benim öyle oldu sprey olmasaydı duymasaydim asla yapamazdim cesaret de önemli tabi

Emla krem var oda işe yarar. Önceden siteyi takip ederken kadınların onu kullandığını duyup almıştım bende. Doktoruma sorduğumda kullanabileceğimi söylemişti. Biraz pahalıydı ama.
Emla yı anestol pomad kullandım ben onu ağda da lazerde falan kullanıyorlar çok çok düşük etkili hikâye yanı bizim vajiye çözümü olmadı bide tek tüpü 25 lira paketten dört cikiyo 100 lira verdim aldım da gerisi pişmanlık

Bende bir ay oldu yeneli.uyuşturu krem kullanıyorum eşimde sprey.acaba bunlar hamile kalmaya engel olurmu

Her şey sadece uyuşturu kremle bitmiyo zaten önce kafayı ikna etmek gerekiyo.yani kararlı olmadıktan sonra istediğin kadar sür faydası olmaz.ama ben çok faydasını gördüm çünkü artık canıma tak etmişti 5 yılın birikimi.daha öncede kullanmıştım ama bu kadar istekli değildim diye başarılı olamadım.en azından canım acımadı penisi rahat aldım.şimdi yavaş yavaş azaltıyorum. Bi ara kremsiz yapayım dedim çok acı oldu yapamadım.

Bende bir ay oldu yeneli.uyuşturu krem kullanıyorum eşimde sprey.acaba bunlar hamile kalmaya engel olurmu
Bence kremlerle yaparken hamile kalmamaya çalışın derim olumsuz bir etkisi olabilir, ilaç sonuçta. Yavaş yavaş uyuşturucu kullanmayın artık. Onsuz da yapabilirsiniz.

Benim arkadaşıma da öyle yaptı eşi. 6 ay çok ağrılı oldu şu an yaklaşık 2 senelik evli ve hiç zevk almıyor. Sebebi de belli bence çok yanlış ama kişiden kişiye değişir tabi bilemicem. Ben kendim için doktora gittim cinselliği görev gibi görmek istemedim. Erkekler nasıl istiyorsa bende öyle istiyim zevk alıyım istiyorum görüyorum bayanların çoğu zevk alamıyor bu bile büyük sorun normal değil.

Spreyle yapınca ilk açılma ağrı oluyor ve geçiyor diğerlerinde alisiyor canım en azından benim öyle oldu sprey olmasaydı duymasaydim asla yapamazdim cesaret de önemli tabi

Bu konuda görüşler ikiye ayrılıyor canım. Ben hissetmek istiyorum uyuşturmak istemiyorum ki zaten bir kere denedim aylar önce canım sıkıldı nasıl olacaksa olsun dedim bana hiç iyi gelmedi baya tahriş etti dr a gittim 1 hafta ilaç kullandım. Kimi spreyden sonra bir daha yapamıyor kimi de senin gibi 1 2 kere kullanıp normale dönüyor spreysiz yapabiliyor.Yine isteyen denesin tabi ama kullanmamak en iyisi.

Canim spreyi kullandim ben hep sadece disina surdum parmagimla gezdirdim son zamanlar ha bide aşırı kaygan olmalı ben zeytinyağı surdum eşime ki spreyden etkilenmesin öylesine yendim kaydı sukrolsun

Hala da kullanıyordum sprey canım normale döndü evet ama çok dar catim zaten ister istemez hisssediyosun ileriki zamanlarda daha çok hisssetcen

Arkadaşlar ben 8 cm deyim. . Size bir şey sormak istiyorum. Ben 8 cm alana kadar önce parmak ve daha ince aparatları deniyorum.. nerdeyse bir yarım saat sonra 8 cm ı alabiliyorum. Size de böyle mi oluyor yoksa mesela 1 gün önce almışsın 1 gün sonra hemen 8cm ı alabiliyor muydunuz?? Lütfen cevap verin başaran arkadaşlar ya da egzersiz de benden ileride olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…