Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evde rimel boyutu yaptım, kalınlaştırmak için peçeteledim ama olmadı verim alamadım daha sert ve düzgün bişi lazım napsam bilmiyorumm, pratik çeşitli boyutlarda egzersizde hemen kullnabilmek için.

Bende pratik olsun diye aldım bide pns şekline benziyorlar diye.evde yapmaya da cesaret edemedim zaten çok zor başladım egzersize tabuydu benim için kendim başlayamadım doktor desteği aldım zaten durumum farklıydı yani. İnternette muhakkak uygunları vardır da yapıları önemli demir falan olmasın.evde mumla falan denedin mi hiç belki daha kolay olur uygun bişey bulamazsan o şekilde bi alternatif düşünebilirsin genelde mumla yapıyorlar sen ne güzel kendin başlamışsın aparatı da halledebilirsin.

Kızlar iki parmakta kaldım. Bir boğum yapabiliyorum. Ama zorlanıyorum. Acıyor. Yardım edin ne olur.

Kendini gevşetemiyorsundur kasıyorsun nefesini tutuyorsundur. Tam acıdığı yerde sakın çıkarma kal orda kegel yap 4 5 tane sonra derin nefes al verirken ıkın ittir biraz yine kal acımıyosa devam et yine acı varsa aynı şekilde devam et. Benimde geçen hafta öyleydi 5 dk acıdı sonra bir baktım acı yok. Nefesini iyi kullanırsan inanki acı yok.

Arkadaşlar adetim yeni bitti .bugün başlıca egzersizlere yeniden spreyle 2 kez deneme yaptık esimle oldu ama ben o korkuyu paniği gecemiyorum zevk almak en son planda benim için beni öylesine kavramiski vajinusmus ayrilamiyoruz sanki kolumu bacağını alıyorlar benden ama mart ayı bitecek vajiyle beraber!!!!!!

inşallah çok teşekkürler mum alıp bi deneme yapayım inşallah...

Canim sen direkt spreyle esli deneme yaparak mı yendin yoksa egzersiz de yapmış miydin

Söylediğin şekilde yaptım canım ama o yanma hissi bir türlü geçmedi. Dayanamadım. Bugün tekrar deneyeceğim inşallah olur. Sağol

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında öyle yaptım ama tekrar deneyeceğim sağol

Eşli denemede bazı arkadaşlar yanma hissetdiğini söyledi. Kayganlaştırıcıyı sadece vajinanın girişine sürmek yeterli olmayabilir. Bana doktorum şırıngaya benzeyen plastikten bir aparat vermişti. Onu kayganlaştırıcının ucuna takıp içinize sıkabiliyorsunuz. Çok kullanışlı bir şeydi. Çokdan bitirip attım, adını da hatırlamıyorum, ama eczaneden öğrenebilirsiniz. Araştırıp alın bence. Bana çok kolaylık sağlamıştı.

Kızlar merhaba
Uzun bir aradan ve şırıngayla Bebek denemelerinden sonra bugün tekrar egzersize başladım .
Şuan ekte gönderdiğim rimeli yaptım
Yalnız elimde cetvel yok
Elinde bu rimel olan bir arkadaş çevresini ölçüp yazabilirse çok sevinirim
Teşekkürler

Sağol cnm ölçtüm 8-9 cm geldi
Burda yenen arkadaşlar aparat çevresi 12 cm olmalı demişti
O zaman akşam biraz daha kalınlaştırıp peçeteyle öyle devam edicem
Günde 2 kez egzersiz yapsam en geç 1 haftada o boyuta ulaşırım sanırım
İnşallah

@teory o rimeli en bende var. En kalın yeri yani ortası 7 buçuk cm geldi.. Ama onun ucu çok ince.. pns in ucu çok ince değil. Canm eşit olan bir şeyle dene. Benden sana tavsiye.. ben 10gunden egzersiz yapan biriyim. Dokunamayan ben 8 cm e geçtim. . 10 günde yenebiliriz inşallah bakmamak önemli. Bazen usanıyorum ama yılmadan lazım canm

Öylemi Can'ım çok sağlıklı ölçemedim ama neyse
Dediğin doğru onu bende düşündüm Rimelin ucu ince evet
Bu akşam başka bir rimele peçete sarıp deneyeceğim uç kısmı kalın olacak şekilde
Sağol Canım

Ben rimelden sonra allık fırçasını sardım canm. O biraz daha kalındı ve tam eşitti her yeri. Öyle bir fırçan varsa onu dene kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…