- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.601
evde rimel boyutu yaptım, kalınlaştırmak için peçeteledim ama olmadı verim alamadım daha sert ve düzgün bişi lazım napsam bilmiyorumm, pratik çeşitli boyutlarda egzersizde hemen kullnabilmek için.
Kızlar iki parmakta kaldım. Bir boğum yapabiliyorum. Ama zorlanıyorum. Acıyor. Yardım edin ne olur.
Evet canım.Örgü eldiveni derken normal satin alip kullandigimiz eldiveni diyorsunuz herhalde demi teşekkürler tavsiyeniz icin
inşallah çok teşekkürler mum alıp bi deneme yapayım inşallah...Bende pratik olsun diye aldım bide pns şekline benziyorlar diye.evde yapmaya da cesaret edemedim zaten çok zor başladım egzersize tabuydu benim için kendim başlayamadım doktor desteği aldım zaten durumum farklıydı yani. İnternette muhakkak uygunları vardır da yapıları önemli demir falan olmasın.evde mumla falan denedin mi hiç belki daha kolay olur uygun bişey bulamazsan o şekilde bi alternatif düşünebilirsin genelde mumla yapıyorlar sen ne güzel kendin başlamışsın aparatı da halledebilirsin.
Arkadaşlar adetim yeni bitti .bugün başlıca egzersizlere yeniden spreyle 2 kez deneme yaptık esimle oldu ama ben o korkuyu paniği gecemiyorum zevk almak en son planda benim için beni öylesine kavramiski vajinusmus ayrilamiyoruz sanki kolumu bacağını alıyorlar benden ama mart ayı bitecek vajiyle beraber!!!!!!
Aslında öyle yaptım ama tekrar deneyeceğim sağolKendini gevşetemiyorsundur kasıyorsun nefesini tutuyorsundur. Tam acıdığı yerde sakın çıkarma kal orda kegel yap 4 5 tane sonra derin nefes al verirken ıkın ittir biraz yine kal acımıyosa devam et yine acı varsa aynı şekilde devam et. Benimde geçen hafta öyleydi 5 dk acıdı sonra bir baktım acı yok. Nefesini iyi kullanırsan inanki acı yok.
İnternette cetvel var cnm ordan ölç
Öylemi Can'ım çok sağlıklı ölçemedim ama neyse@teory o rimeli en bende var. En kalın yeri yani ortası 7 buçuk cm geldi.. Ama onun ucu çok ince.. pns in ucu çok ince değil. Canm eşit olan bir şeyle dene. Benden sana tavsiye.. ben 10gunden egzersiz yapan biriyim. Dokunamayan ben 8 cm e geçtim. . 10 günde yenebiliriz inşallah bakmamak önemli. Bazen usanıyorum ama yılmadan lazım canm
VemcaineHangi spreyli kullandın
Tamam öyle yapacağım canım bu iş ya bitecek ya bitecek artık yeterBen rimelden sonra allık fırçasını sardım canm. O biraz daha kalındı ve tam eşitti her yeri. Öyle bir fırçan varsa onu dene kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?