- 20 Mart 2016
- 16
- 8
- 1
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.581
Arkadaşlar ben 8 cm deyim. . Size bir şey sormak istiyorum. Ben 8 cm alana kadar önce parmak ve daha ince aparatları deniyorum.. nerdeyse bir yarım saat sonra 8 cm ı alabiliyorum. Size de böyle mi oluyor yoksa mesela 1 gün önce almışsın 1 gün sonra hemen 8cm ı alabiliyor muydunuz?? Lütfen cevap verin başaran arkadaşlar ya da egzersiz de benden ileride olanlar
Ben 7cm ı rahatça sokuyorum. Zaten o yüzden 8e geçtim. Ama dün 8i 1 kez söküp tekrar sokamamistim bugün daha iyiydim. 2 parmağı da ilk kez bugün soktum 1 bogumunu.. İnşallah hevesim kırılmadan devam ederim böyle. Eşimi mutlu etmek ona bir evlat vermek istiyorum
Shaw sen yendin di mi?? Başarı hikayeni anlatır mısın?? Ben yaklaşık 10 15 gündür bu siteye takılıyorum. Yazılanları okuyorum hep ama seni görmemiştim sanki.. tavsiyelerin nelerdir??
Canım egzersiz yaparken kullandım kremi ama nerdeyse hiç işe yaramadı bilgi vereyim dedim. Galiba uyuşturmadan yapmaya mecburum. Çünkü spreyde uyuşturmadı beni kremdeAyy çok sevindim canım habwr bekliyorum senden sonucu mutlaka yaz lütfen
Çok halısınız bende öyle düşünüyorum. Haz almak çok önemli. Burdaki arkadaşların çoğu yenip hemen anne olmak istiyor. Yaşı geçmiyorsa bu bana yanlış geliyor. Önce cinselliği doya doya yaşasınlar. Rahatca eşleriyle gezip tozsunlar. Tatsız geçen balayılarını tazelesinler. Anne olurlar ilerde, nasıl olsa. Kadınlarda, erkekler gibi zevk almalı. Allah bize çeşit çeşit mutluluk vermiş. Erkekler ne bir çeşit boşalıyor! Ama bizim öylemi. Biraz açık olacak ama, klitoris olanı var, vajinal olanı var g noktalısı var, varda var orgazm çeşitleri.niçin tadını çıkartmayacakmışızki. Hem karşılıklı tatmin edici bir cinsel hayat erkeğinizide başka arayışlara sokmaz. Hayatın tadını çıkartın. Tecrübe konuşuyor, ilerde çok ararsınız gençliğinizi. Zevk almıyorlar, çünkü seksin zevk için olan kısmı en sonlara atılmış, egzersizleri bile zevk alarak yapabilirler. Bunun eziyete dönüşmesine gerek yok. Ben burda yine tavsiye ettim. Erotik romanlar okusunlar, roman adıda verdim ama tekrar etmek istemiyorum. O tarz romanlar kadınları gerçekten etkiliyor. Erkekler için görsellik neyse biz kadınlar için kelimeler, ustalıkla tarif edilmiş duygular önemli. Beyniniz cinselliği öğrenince bedeninize de gerekli sinyaller gidiyor. Yemin ederim. Egzersizlerimi çorap söküğü gibi ilerletmiştim. O yaz boyunca okuduğum bir roman serisi sayesinde. Eşlerimiz genelde bizi hazırlayacak, olaya konsantre edecek kadar tecrübeli olamıyorlar. Türkiye şartlarında böyle. Of amma uzun yazmışım.Benim arkadaşıma da öyle yaptı eşi. 6 ay çok ağrılı oldu şu an yaklaşık 2 senelik evli ve hiç zevk almıyor. Sebebi de belli bence çok yanlış ama kişiden kişiye değişir tabi bilemicem. Ben kendim için doktora gittim cinselliği görev gibi görmek istemedim. Erkekler nasıl istiyorsa bende öyle istiyim zevk alıyım istiyorum görüyorum bayanların çoğu zevk alamıyor bu bile büyük sorun normal değil.
Çok halısınız bende öyle düşünüyorum. Haz almak çok önemli. Burdaki arkadaşların çoğu yenip hemen anne olmak istiyor. Yaşı geçmiyorsa bu bana yanlış geliyor. Önce cinselliği doya doya yaşasınlar. Rahatca eşleriyle gezip tozsunlar. Tatsız geçen balayılarını tazelesinler. Anne olurlar ilerde, nasıl olsa. Kadınlarda, erkekler gibi zevk almalı. Allah bize çeşit çeşit mutluluk vermiş. Erkekler ne bir çeşit boşalıyor! Ama bizim öylemi. Biraz açık olacak ama, klitoris olanı var, vajinal olanı var g noktalısı var, varda var orgazm çeşitleri.niçin tadını çıkartmayacakmışızki. Hem karşılıklı tatmin edici bir cinsel hayat erkeğinizide başka arayışlara sokmaz. Hayatın tadını çıkartın. Tecrübe konuşuyor, ilerde çok ararsınız gençliğinizi. Zevk almıyorlar, çünkü seksin zevk için olan kısmı en sonlara atılmış, egzersizleri bile zevk alarak yapabilirler. Bunun eziyete dönüşmesine gerek yok. Ben burda yine tavsiye ettim. Erotik romanlar okusunlar, roman adıda verdim ama tekrar etmek istemiyorum. O tarz romanlar kadınları gerçekten etkiliyor. Erkekler için görsellik neyse biz kadınlar için kelimeler, ustalıkla tarif edilmiş duygular önemli. Beyniniz cinselliği öğrenince bedeninize de gerekli sinyaller gidiyor. Yemin ederim. Egzersizlerimi çorap söküğü gibi ilerletmiştim. O yaz boyunca okuduğum bir roman serisi sayesinde. Eşlerimiz genelde bizi hazırlayacak, olaya konsantre edecek kadar tecrübeli olamıyorlar. Türkiye şartlarında böyle. Of amma uzun yazmışım.
Alışana kadar böyle gidecek sanırım :) bende de dedigin gibi yanma oluyordu çok rahatsız etmiyor ama yine de tedirgin oluyodum. Bi arkadaşin tavsiyesiyle anestol kullandım daha rahat oldu canım :)Yenen arkadaşlara bir sorum olacak git gel de cok baski hissediyorum ve sonrasında da cok yanmam oldu neden olmus olabilir sizlerde de oldu mu?
Spreysiz hiç yapamadın mı?? Neyi hissediyosun anlamadım
Hangi spreyli kullandınYenince spreyi birakmadim beş altı defa falan kullandım yendikten sonra.sonrasadece kayganlastirici kullandım.arkads bende hissettmek istiyorum dedi de aciya odaklanmayinca kafada hiç kalmayınca korku o zmn zevk aşaması geliyor cnm.ben site ile tanisdigimda spreyden bahsediyorlardı kızlar bende aldim ve kullandım bide bu nu deneyim diye dusunmustum doktora gidecek dermanim kalmamıştı yavaş yavas spreyle zeytinyağı azimle gün gün ilerledim esimle spreyi sıktin oldu bitti olmuyor maalesef en azından benim için böyle oldu umarım herkes de yener ve burada çare ariyan fikir edinmek isteyen diğer arkadaşlara destek olmaya çalışır Rabbim kolaylık versin
Uzun ama doğru yazmışsın:) kesinlikle katılıyorum sana önce kendi bedenimizi tanımalıyız,cinselliği görev gibi değil isteyerek yaşamalıyız. Ben böyle yaşamak istiyorum umarım başarırım. Türkiyedeki kadınların %80 i zevk almıyor çünkü cinselliği yaşamayı bilmiyor. Bu bile çok kötü. Zaten bizim vaji olmamızın sebebi de bu zihniyet başka bişey değil. Toplum baskısı ve felaket senaryoları. Hep görev olarak yaşadıkları için cinsellik kötü.
arkadaşlar aparatları araştırıyorum en uygun 45 dolara var daha uygun bulan varmı nerde nasıl bilgi verebilir misiniz.....
Canım o kadar para vermene gerek yok ben evde kendim yaptım 10 gün bile sürmedi yenmemarkadaşlar aparatları araştırıyorum en uygun 45 dolara var daha uygun bulan varmı nerde nasıl bilgi verebilir misiniz.....
Canım o kadar para vermene gerek yok ben evde kendim yaptım 10 gün bile sürmedi yenmem
Valla sen bilirsin ama fuzuli bence tabi hangisiyle rahat edeceksen onunla yap :)evde rimel boyutu yaptım, kalınlaştırmak için peçeteledim ama olmadı verim alamadım daha sert ve düzgün bişi lazım napsam bilmiyorumm, pratik çeşitli boyutlarda egzersizde hemen kullnabilmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?