- 6 Mart 2016
- 318
- 210
- 103
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.621
Bende senin gibi düşünüyorum. Artık o yatağa kardeş kardeş yatmak için girmek istemiyorum.. Bir de egzersiz den sonra ben de kasiklarimda değişik bir his ağrı gibi bir şey hissetmeye başladım. Aparat kalınlasiyor oldu.. Var mı siz de böyle bir şey??
İnternette cetvel var cnm ordan ölç
Telefonunun boyutunu yazıyosun ona göre cetvel çıkıyoO nasıl oluyor canım
Tamam öyle yapacağım canım bu iş ya bitecek ya bitecek artık yeter
Telefonunun boyutunu yazıyosun ona göre cetvel çıkıyo
BöyleO nasıl oluyor canım
Bendede oldu canim agri.evet aparat kalinlasinca oluyor agri.hatta ilk gun kalin aparat çalışınca egilirken bile agro olmustu.sanki icinde kalmis gibi bir histe vardi ama bir kac denemde azalıyorBende senin gibi düşünüyorum. Artık o yatağa kardeş kardeş yatmak için girmek istemiyorum.. Bir de egzersiz den sonra ben de kasiklarimda değişik bir his ağrı gibi bir şey hissetmeye başladım. Aparat kalınlasiyor oldu.. Var mı siz de böyle bir şey??
Bnde seninle ayni seyi yasadim ama yapicagim sirada kndimi sikip nefesimi tutuyodum istemsiz sekilde o zamn canim cok aciyordu kndimi rahatlatip derin nefes aldim nefesimi birakirken ittim bide yaparken belimi hafif yukari kaldirinca daha rahat girdi
Eşli denemede bazı arkadaşlar yanma hissetdiğini söyledi. Kayganlaştırıcıyı sadece vajinanın girişine sürmek yeterli olmayabilir. Bana doktorum şırıngaya benzeyen plastikten bir aparat vermişti. Onu kayganlaştırıcının ucuna takıp içinize sıkabiliyorsunuz. Çok kullanışlı bir şeydi. Çokdan bitirip attım, adını da hatırlamıyorum, ama eczaneden öğrenebilirsiniz. Araştırıp alın bence. Bana çok kolaylık sağlamıştı.
Efsunluk çok teşekkür ederim.. 2 gündür bu ağrı var baya korkmaya başlamıştım. Otururken ya da eğilirken ağrıyor. Umarım alıştıkça geçer.Bendede oldu canim agri.evet aparat kalinlasinca oluyor agri.hatta ilk gun kalin aparat çalışınca egilirken bile agro olmustu.sanki icinde kalmis gibi bir histe vardi ama bir kac denemde azalıyor
Aynı şekildeydi bendede Canım,inan tuvalete bile zor oturmuştum.sonra sıcak bir duş aldım ve kas gevşetici içtim geçti.birde egzersiz yapıcaz diye üşütüyoruz, ben geceleri yapıyordum çoğu Zaman ve üşüyordum tabi.oda Ağrı yapıyor kasıklarda Can'ım.ama başka bir sıkıntı olduğunu sanmam Zaman'la düzelecek insallahEfsunluk çok teşekkür ederim.. 2 gündür bu ağrı var baya korkmaya başlamıştım. Otururken ya da eğilirken ağrıyor. Umarım alıştıkça geçer.
Evet hatta bugünki egzersizden sonra hafif adet ağrıdı gibi ağrı oldu kasıklarımdaBende senin gibi düşünüyorum. Artık o yatağa kardeş kardeş yatmak için girmek istemiyorum.. Bir de egzersiz den sonra ben de kasiklarimda değişik bir his ağrı gibi bir şey hissetmeye başladım. Aparat kalınlasiyor oldu.. Var mı siz de böyle bir şey??
Benn oyle bir hazırlık yapiyrmki egzersiz öncesi elektrik li battaniyeyi aciyorum yatagimi iyice isitiyrm ondan sonra egzersizleri yapyrmEvet hatta bugünki egzersizden sonra hafif adet ağrıdı gibi ağrı oldu kasıklarımda
Ben bugun egzersiz yaparken şunu denedim tamamen egzersiz yaptığımı kendime unutturup bir deniz kenarında olduğumu ılık ılık esen rüzgarın Su sesini düşündüm inanın aparat sorunsuz girdi yanı tek sıkıntı kendimizi kasmamız terabi gibi yapmakta fayda var telefondan rahatlatıcı müzik falan açmak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?