- 6 Mart 2016
- 318
- 210
- 103
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.181
Ben dün yendim 3 kez ilişkiye girdik ve benim.zalim hala yırtılmadi. Eşim zaten önemsemiyor zarı falan. Ben 12 cm aparatla çalışırken doktora gittim ve sordum hala kizlik zarın bozulmadı neden diye. Sen yavaşçalışmıyorsun sokuyorsunuz ondan dedi. Bir de biraz daha kalınlastirip olur dedi. Penis daha kalın ama hala yavaş yavaş soktuğum için belki de bozulmadı henuzYa egzersizde tek korkum zarimi yirtarim oluyo.oraya kadar gitmek zorundami.esim olmayabilir yanimda egzersizde surekli evde olmuyo.korkuyorum kanar bise olur sonra durum daha cok karisir diye iki aylik evliyim.zar yirtilinca aci cok oluyomu yani onu egzersiz yaparken yirtip hisseden varmi yoksa yenenler ilk yendiginiz andami yirtildi icine girince bu konuda cvp lutfen
Yırtılmayı filan çıkar kafandan.öyle her taraf kan leva içinde olmuyo korkmana gerek yok.genelde leke şeklinde bir iki geliyo.o kadar adet oluyoruz o lekelenmeler ne ki.bi de vajinusmuslu hastaların tek avantajı ilişki öncesinde vajinalarını egzersizle esnettikleriiçin daha kolay geçiriyolar.kanamada biraz fazla gelenlerinki kendilerini çok fazla kastıklarından oluyo.aparatla bol çalışırsan kasma probleminde ortadan kalkarYa egzersizde tek korkum zarimi yirtarim oluyo.oraya kadar gitmek zorundami.esim olmayabilir yanimda egzersizde surekli evde olmuyo.korkuyorum kanar bise olur sonra durum daha cok karisir diye iki aylik evliyim.zar yirtilinca aci cok oluyomu yani onu egzersiz yaparken yirtip hisseden varmi yoksa yenenler ilk yendiginiz andami yirtildi icine girince bu konuda cvp lutfen
Canım inan bana ben aparat ile calışırken zarım gitti bir gram acı hissetmedim ve inan bana 3toplu iyne başı kadar kan geldi hiç korkma bişeycik olmazYa egzersizde tek korkum zarimi yirtarim oluyo.oraya kadar gitmek zorundami.esim olmayabilir yanimda egzersizde surekli evde olmuyo.korkuyorum kanar bise olur sonra durum daha cok karisir diye iki aylik evliyim.zar yirtilinca aci cok oluyomu yani onu egzersiz yaparken yirtip hisseden varmi yoksa yenenler ilk yendiginiz andami yirtildi icine girince bu konuda cvp lutfen
Sen aparatını yavaş yavaş kalınlaştır.her başlaysnda inceden başla.bebantool ve uyuşturucu krem sür.besmeleyle başla allahın izniyle hiç bişey olmazYa egzersizde tek korkum zarimi yirtarim oluyo.oraya kadar gitmek zorundami.esim olmayabilir yanimda egzersizde surekli evde olmuyo.korkuyorum kanar bise olur sonra durum daha cok karisir diye iki aylik evliyim.zar yirtilinca aci cok oluyomu yani onu egzersiz yaparken yirtip hisseden varmi yoksa yenenler ilk yendiginiz andami yirtildi icine girince bu konuda cvp lutfen
Ama ağrın çok oluyosa iyi bir doktora git.çünkü zarın yüksek kenarlı veya kalın ise boşu boşuna kendine ızdırap çektirme.benimki çok ağrıyodu dokunurken bile.ama doktorlar anlamadı yüksek kenarlıymış meğer.çizik attılar rahatladım.hemen ertesi gün aparatla çalışmaya başladımYa egzersizde tek korkum zarimi yirtarim oluyo.oraya kadar gitmek zorundami.esim olmayabilir yanimda egzersizde surekli evde olmuyo.korkuyorum kanar bise olur sonra durum daha cok karisir diye iki aylik evliyim.zar yirtilinca aci cok oluyomu yani onu egzersiz yaparken yirtip hisseden varmi yoksa yenenler ilk yendiginiz andami yirtildi icine girince bu konuda cvp lutfen
Biraz önce 8 cm ile egzersiz yaptim daha sonra bebanthol krem ve uyusturucu krem sürdüm uyusmasini bekledim ve bi tik kalinlastirdim aparati ölcmedim ama sanirim 9 cm olmustur onu da aldim cok şükür ama uzunluk olarak 10 cm filan ancak giriyor daha fazla ittiremiyorum normal mi bu ? Ittirmeye çalışıyorum gitmiyo daha fazlaDoktorlarda diyo sen bu kadar yıllarca
Sen aparatını yavaş yavaş kalınlaştır.her başlaysnda inceden başla.bebantool ve uyuşturucu krem sür.besmeleyle başla allahın izniyle hiç bişey olmaz
git gel ve dairesel hareketler yap canımArkadaslar aparat çalışırken,içinizde bekletiyormusunuz aparatları yoksa gitgel yapip cikartiyormusunuz.özellikle kalun apratlarda
Ayrışkan,senin için,huzurhuzur,mutsuzum
hadi sizdende güzel haberler bekliyoruz.biraz daha gayret
ben de mi boşuna uğraşıyorum benimde yüksek kenarlı dedi doktor başka doktor da çizmeye gerek yok dediAma ağrın çok oluyosa iyi bir doktora git.çünkü zarın yüksek kenarlı veya kalın ise boşu boşuna kendine ızdırap çektirme.benimki çok ağrıyodu dokunurken bile.ama doktorlar anlamadı yüksek kenarlıymış meğer.çizik attılar rahatladım.hemen ertesi gün aparatla çalışmaya başladım
Cnm çok sağol çok yardımcı oldun bana, benim kızlık bir doktor dedi ki yüksek kenarlı olmazsa ilişki çizicem dedi, devlette bir doktor gerek yok dedi, bende penisi yarıya kadar aldım dün ama eşli olmadı, gündüz egzersizde 9,5 cm aldım hiç acı falan hissetmedim ama penis olmuyo tam eşimle geriliyoruz ben biran önce olsun diye sinirleniyorum bakalım 12 cm aparatla nasıl olacak ... inşallah biter bu dert...Doktora gitsende elinde sihirli değnek yok yine iş sana düşüyor egzersiz yapmak zorundasın tabiki canım. Keşke herkes doktora gidebilse çok daha iyi olur tabi ben çok faydasını gördüm çok memnun kaldım ki zaten ben pnsle yarıya kadar geliyordum ama asla egzersiz yapamıyordum yapmayı bırak parmağımı vajinama dokunduramıyordum deliğe doğru. Parmak aparat lafını duyunca abartmıyorum tansiyonum düşüyordu bendeki durum farklıydı ve desteğe ihtiyacım vardı. Ve bu durumdan yaklaşık 5 6 günde 10 cm aparat alacak hale geldim. Keşke herkes profesyonel yardım alsa cinsellikten korkmamayı öğrense ama herkesin imkanı bir değil. Ama doktor şart gitmezsen asla olmaz diyenlere de katılmıyorum tabi kendi başına yenen bir sürü arkadaş var herkes birbirine destek oluyor bildiğini aktarıyor burda çok güzel yardımlaşma var. Bende elimden ne geliyorsa yapmaya çalıştım gerek özelden gerek burdan çünkü ben gerçekten takıntılıydım karakter olarakta taktımmı takıyorum ben bile egzersiz yapıp bu kadar hızlı ilerlediysem siz neler yaparsınız kızlar:) gücünüzün farkına varın lütfen.
İnşallah olur, en kısa zamanda....inşallahh yaa regl oldum bu hafta sadece sizi takip ediyorum yarından itibaren bende hızlandırıcam egzersiz yapmayı denicem en azından ben p..sin yarısından fazlasını alabiliyorum zaten..İnşallah bizde Nisanda yenmiş oluruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Cnm çok sağol çok yardımcı oldun bana, benim kızlık bir doktor dedi ki yüksek kenarlı olmazsa ilişki çizicem dedi, devlette bir doktor gerek yok dedi, bende penisi yarıya kadar aldım dün ama eşli olmadı, gündüz egzersizde 9,5 cm aldım hiç acı falan hissetmedim ama penis olmuyo tam eşimle geriliyoruz ben biran önce olsun diye sinirleniyorum bakalım 12 cm aparatla nasıl olacak ... inşallah biter bu dert...
Arkadaslar aparat çalışırken,içinizde bekletiyormusunuz aparatları yoksa gitgel yapip cikartiyormusunuz.özellikle kalun apratlarda
Kızlar kaç gündür uğraşıyorum günde iki saat egzersiz yapıyorum ama çok yol kat edemiyorum boyutunu büyüttüğüm zaman çok sıkıntı oluyor üstelik milim milim büyütüyorum yani.nerde hata yapiyorm anlamiyorm herkes kısa sürede baya ilerlemiş ,siz boyutunu büyüttüğünz zman ne yapiyosunuz ilk alacağınz zaman, nerde hata yapiyorm bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?