- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.161
Anladım cnm p n s dokundurma egzersizi nasıl oluyo dokunup bırakmak mı sadece...Canım doktor bana penis dokundurma egzersizi vermişti aslında ben onu yapıyordum doktordun gösterdiği pozisyonda diyorum ya hiç aklımda yoktu denemek birden gelişti oldu hiç hatırlamıyorumda tam olarak nasıldım ama dizlerimin üstündeydim eşimde yarı yatıyordu bacaklarını uzatmışt. Dik oturdum çünkü yanlıştı o sanırım eşim beni kendine doğru çekti hafif ona doğru eğimli oldum öyle daha rahattı
Evet kendim yaptım burda arkadaşlardan duyduğum kadariylaAparanıtınızı kendiniz mi yapmıştınız....
bende kendim yaptım 9 cm kadar yaptım 12 ve 13 cm yapmam gerek ....Evet kendim yaptım burda arkadaşlardan duyduğum kadariyla
Anladım cnm p n s dokundurma egzersizi nasıl oluyo dokunup bırakmak mı sadece...
Arkadaşlar az önce egzersizim bitti yaklaşık 35 dakika yaptım ilk olarak ince aparat fırçadsn yapmıştım, sonra 2. aparat olarak mumun kalın yerini yaptım, 3. de yine ayrı bir mum kalın yerine peçete ve streçledim en büyük aparatım 9 cm civarıydı ilk başta zorlandım ama ittirince giriyo inşallah devamı gelir, tabi vakit gerekli birsürü iş çıkıyo ardından duş saç, temizlik ama yılmaan bu dertten kurtulmak adına önemli, bir iki gün inşallah bu aparatları aşama aşama deneyeceğim inşallah devamı gelir, buradaki herkese çok teşekkür ederim yardımlarınızdan ötürü inşallah tez zamanda sonuçlanır, eşim doktora gidelim demeye başladı ö yüzden bende egzersizlere başldım hemen bende burada kendi yenenlerden olmak istiyorum inşallah doktora gerek kalmaz.... süleymen bey muayene olduğumda demişti egzersiz şart demişti 3 gün evde yapacaksın demişti, yani doktora gitsekte egzersiz şart heranın patentli çubuklarına da gerek kalmaz inşallah, sonuçta yine biz başarıyoruz.... herkese kolay gelsin çok teşekkürler...
Tebrikler canim cok sevindim mutluluklar dilerim darısı bizlere insallah nasil yendin anlatir mısın en son kac cm aparat aldin ve hangi pozisyonda basardin nasil yendinizzz
Ne olur dua edin ben de nisan gelini olayımAyrışkan,senin için,huzurhuzur,mutsuzum
hadi sizdende güzel haberler bekliyoruz.biraz daha gayret
Banada dua edin lütfenAyrışkan,senin için,huzurhuzur,mutsuzum
hadi sizdende güzel haberler bekliyoruz.biraz daha gayret
1 ayda 13 kisi yendiyse....inseallah diger ay sayi artarMART GELİNLERİ
1-i006
2-dünyaperişanlık
3-tatliipembe
4-limonatadiyorki
5-efsunluk
6-pamukkiz12
7-umudum271
8-ebruu05
9-wolfgril
10-problemli
11-premses35
12-shaw
13-dilektuttum
Başka kaldımı arkadaşlar mart gelini.yazmadığım var ise iletiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?