Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Anladım cnm p n s dokundurma egzersizi nasıl oluyo dokunup bırakmak mı sadece...

Arkadaşlar az önce egzersizim bitti yaklaşık 35 dakika yaptım ilk olarak ince aparat fırçadsn yapmıştım, sonra 2. aparat olarak mumun kalın yerini yaptım, 3. de yine ayrı bir mum kalın yerine peçete ve streçledim en büyük aparatım 9 cm civarıydı ilk başta zorlandım ama ittirince giriyo inşallah devamı gelir, tabi vakit gerekli birsürü iş çıkıyo ardından duş saç, temizlik ama yılmaan bu dertten kurtulmak adına önemli, bir iki gün inşallah bu aparatları aşama aşama deneyeceğim inşallah devamı gelir, buradaki herkese çok teşekkür ederim yardımlarınızdan ötürü inşallah tez zamanda sonuçlanır, eşim doktora gidelim demeye başladı ö yüzden bende egzersizlere başldım hemen bende burada kendi yenenlerden olmak istiyorum inşallah doktora gerek kalmaz.... süleymen bey muayene olduğumda demişti egzersiz şart demişti 3 gün evde yapacaksın demişti, yani doktora gitsekte egzersiz şart heranın patentli çubuklarına da gerek kalmaz inşallah, sonuçta yine biz başarıyoruz.... herkese kolay gelsin çok teşekkürler...

Anladım cnm p n s dokundurma egzersizi nasıl oluyo dokunup bırakmak mı sadece...

Uygun pozisyonu var,Girişe kadar getiriyordum ilerletmiyordum zaten 1 kere yaptım 2. De ilişki oldu:) onu da yapabilirsin pns giriş egzersizi falanda varmış sadece ucu azcık giriyomuş alıştırmak için sanırım ben yapmadım onları da duydum ama. Tabi ilk aşama egzersiz sonra dokundurma ve diğerleri olabilir.

Doktora gitsende elinde sihirli değnek yok yine iş sana düşüyor egzersiz yapmak zorundasın tabiki canım. Keşke herkes doktora gidebilse çok daha iyi olur tabi ben çok faydasını gördüm çok memnun kaldım ki zaten ben pnsle yarıya kadar geliyordum ama asla egzersiz yapamıyordum yapmayı bırak parmağımı vajinama dokunduramıyordum deliğe doğru. Parmak aparat lafını duyunca abartmıyorum tansiyonum düşüyordu bendeki durum farklıydı ve desteğe ihtiyacım vardı. Ve bu durumdan yaklaşık 5 6 günde 10 cm aparat alacak hale geldim. Keşke herkes profesyonel yardım alsa cinsellikten korkmamayı öğrense ama herkesin imkanı bir değil. Ama doktor şart gitmezsen asla olmaz diyenlere de katılmıyorum tabi kendi başına yenen bir sürü arkadaş var herkes birbirine destek oluyor bildiğini aktarıyor burda çok güzel yardımlaşma var. Bende elimden ne geliyorsa yapmaya çalıştım gerek özelden gerek burdan çünkü ben gerçekten takıntılıydım karakter olarakta taktımmı takıyorum ben bile egzersiz yapıp bu kadar hızlı ilerlediysem siz neler yaparsınız kızlar:) gücünüzün farkına varın lütfen.

Supersiniz arkadaslar tebrik ederim.darisi bizlere olsun insallh.regl girdigi icin egzersize baslayamadim.hep bi bahane cikiyo zaten aslinda bahaneleri ben yaratiyorum insallh nisanda benimde olur

Ya egzersizde tek korkum zarimi yirtarim oluyo.oraya kadar gitmek zorundami.esim olmayabilir yanimda egzersizde surekli evde olmuyo.korkuyorum kanar bise olur sonra durum daha cok karisir diye iki aylik evliyim.zar yirtilinca aci cok oluyomu yani onu egzersiz yaparken yirtip hisseden varmi yoksa yenenler ilk yendiginiz andami yirtildi icine girince bu konuda cvp lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…