- 25 Ocak 2016
- 209
- 152
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.201
Canim su anda kac cm aparattasin.ve egzersize başlarken ilk neyle basliyorsunEvet zorlanıyorum diye yarım santim artiriyorm bazen bir santim,ama çok acı yanma oluyor sokmaya calsrken..olmuyor yani anlamadm neden ilerleyemiyorm ben
Canim demekki en son aparatı halletmeden bir kalinina geçiyorum.aparatina kalinlastirmadan once elindekini rahatca almaya çalış.bir kere alip aaaa bunuda aldim diyip hemen kalinina geçme,iyce alisana kadar onu çalış.Evet zorlanıyorum diye yarım santim artiriyorm bazen bir santim,ama çok acı yanma oluyor sokmaya calsrken..olmuyor yani anlamadm neden ilerleyemiyorm ben
Evet gerçekten isteyince hicbirseye gerek kalmıyor,istek olunca yeterince islanma oluyor zaten.ne ikinma,ne nefes egzersizi ne uyuşturucular hicbirine gerek kalmiyor.Bende yasadim bu sorunu 20 gunluk balayim bile berbat gecti bu yuzden ustelik ben vucut olarak cok narinimde agda bile yapamayan tiplerdenim bikini bolgesine...
6 ay boyunca esimle iliskiye giremedim bu sorun yuzunden inan cok fazlada para doktum, internetten arastirdim devlet psikilogunun iyi gelmeyecegni dusunerek ozel hatta ozellere gittim. Eczaneye yatirim yaptim resmen, iliskiye girebilmek amaciyla almadigim ilac kullanmadigim krem kalmadi doktorlarin tavsiyesi serce paemaktan baslayarak parmagin 1 bogumu 2 bogumu sonra diger parmak vs bunlari hic yapamiyordum Hatt esim bana resmen bir duvar gibi asla yapamayacagiz biz bu isi dedi. Bendee evet ben galiba bunu yenemeyecegim istersen ayrilabiliriz dedim. Esim normalde anlayisli degildir korkuyorsun korkma kendini rahat birak desede guvenemedim. Cunku bir kac kez zorladik ve yirtilma oldu vajinam ve makatim arasindaki bolgede. 20 gun hic denememe karari verdi doktor 2 ilac kullandim cok sizliyordu surdukce. Yani anlatamam sana okadar zor zamanlar yasadimki bu konuyla ilgili. Artik ruyalarima girmeye baslamisti. Esim benim yatagimda baskasiyla yatiyordu ben yakaliyordum ve bana seninle yatamiyorum napiyim diyordu hep ruyalarimda... birde benimde esiminde en buyuk hatasi ailelerimize soylemek oldu her kafadan bir ses cikmasi dahada beter ediyor insani. . . Sonra uzun zaman denemedik esimle. Inan ne kremler ne ilaclar nede tedaviler hicbirine yanit vermedim. Birgun oyle bir ruya gordumki, onun etkisiyle esimin is cikis saatine dogru cok guzel bir sofra kurdum ne alkol ve ilac hicbirsey almadim. Guzel bir kiyafetle ben yanastim esime. Ben istedim. Ve gercekten istemekle oluyormus. Inan onceki kasilmalarim bir anda gecti sanki hatta esim bir anda kendini kaybetti noldu dedigmde hissetmednmi dedi bana. Inan hissetmedim bile ne aci ne birsey. Okadar cok guldumki kendime bumuymus dedim sonra birkac defasinda zorlandim tekrar ama tamamen beyin beynin ne kadar rahatsa okdar rahat yeniceksin. Ben simdi guluyorum o hallerime :) 6 ay iskence etmisim adama..
Katiliyorim bencede o aparatlari sokmak isi dahada zorlastiriyor. Bu bir aci durumu degil bu bir zevk rahatlama olarak dusunuceksiniz. O aparatlari sokmaya calisirkenki gerginligim kasintilarim can acim cok fazlaydi ben o sekilde yenemedim. Anlattigim gibi beyinde yenmek gerekiyor istemek gerekiyor. Ben hep dusunuyordum insanlar zevk almak icin yapiyorlar bunu demkki aci degil aci verse kimse yapmazki diyordum. Hatta kb bana laf sokuyordu sen iliskide boyleysen cocuk dogururken olursun diyordu. Onlari utandirmak icin falanda hic ugrasmadim zorla brlkte olmaya calismadim. Doktorumda o anda aci hissetmemek icin sevdiginiz yapmaktan hoslandgniz baska seyler dusunun hayal edin diyordu hayir oylede olmadi. Istedim ve isteyince beyinde baska hicbrsey olmaynca oldgunu anladim.Evet gerçekten isteyince hicbirseye gerek kalmıyor,istek olunca yeterince islanma oluyor zaten.ne ikinma,ne nefes egzersizi ne uyuşturucular hicbirine gerek kalmiyor.
Ama tabiki o isteği yasayabilmek icin korkumuzla yüzleşmek gerekiyor.bende ayni yollardan gectim,ayni korkulari yaşadım zaten yeneli daha 15 gun oldu.ama ben daha ikinci denememde hicbirsey kullanmadan sadece istek ve arzuyla yaptim,ve su gibi akip gitii resmen.biz zor olani yaptik o koca aparatları hic isteksiz,sehvetsiz soktuk vajinaya.inanin bu bin kat daha zor...
Bebe yağı fazla yoğun değil bende ilerletememiştim.bebantol krem denersen daha iyi olur.bide nefes al verince it.sonrada sıjıca ıkın öyle it8 buçuk cmdeyim, bebe yagi kullanyrm inceden baslyrm 8 cm e gelene kdar 5 aparatla deneme yapiyorm ama en kalin olana gelince olmuyor.. Acaba nefes kontrolü yada ıkınmayı mı yanls yapiyorm..ilerleyebilmem lazm oysaki çok dikkatli onemseyerek yapıyorm ama ilerleyemedim kac gündür hiç
Günde 3 kez yarım saat filanAslında yapıyorm ama yeterli olmuyor demekki , daha çok gitgel yapaym o zman..bir aparatla tahmini ne kadar süre calisiyosunuz
İnşallah cnm İnşallah, yüregime su serptin inşallah bende senin gibi atlatırım tez zamanda güzel haberler veririm size İnşallah....Bana da bi doktor neler demişti yok dikiş gerekir yok çok kalın zarın kanaman durmaz neler neler :) her doktoru dinleme kötü şeylere kapat kulaklarını 1 2 doktora git zaten ihtiyaç varsa yaparlar. Gerildiğin için pns olmuyor bir de 9.5 cm biraz erken canım 11 12 cm olsa daha iyi olur. Aslında mesele kendini rahat bırakman vücudunu gevşetebilmen. Az kaldı merak etme atlatacaksın
Çok ilginç ve çok üzücü yaşadıkların ama neyseki sonu çok iyi hatta mükemmel birşeylerin sanki biraz da zamanı var, bazen düşünmüyor diyilim manevi birşeylerin o an engellediğine; ama çok uzun yıllar bekleyenleri düşününcede üstüne gitmek gerek diyorum... senin adına çok sevin burada bu sorunu yaşayanlara çok güzel bir örneksin... yalnız şu çok doğru eşler karşısında istekli bayan görünce çok mutlu olup onlarda çok istekli oluyorlar...Bende yasadim bu sorunu 20 gunluk balayim bile berbat gecti bu yuzden ustelik ben vucut olarak cok narinimde agda bile yapamayan tiplerdenim bikini bolgesine...
6 ay boyunca esimle iliskiye giremedim bu sorun yuzunden inan cok fazlada para doktum, internetten arastirdim devlet psikilogunun iyi gelmeyecegni dusunerek ozel hatta ozellere gittim. Eczaneye yatirim yaptim resmen, iliskiye girebilmek amaciyla almadigim ilac kullanmadigim krem kalmadi doktorlarin tavsiyesi serce paemaktan baslayarak parmagin 1 bogumu 2 bogumu sonra diger parmak vs bunlari hic yapamiyordum Hatt esim bana resmen bir duvar gibi asla yapamayacagiz biz bu isi dedi. Bendee evet ben galiba bunu yenemeyecegim istersen ayrilabiliriz dedim. Esim normalde anlayisli degildir korkuyorsun korkma kendini rahat birak desede guvenemedim. Cunku bir kac kez zorladik ve yirtilma oldu vajinam ve makatim arasindaki bolgede. 20 gun hic denememe karari verdi doktor 2 ilac kullandim cok sizliyordu surdukce. Yani anlatamam sana okadar zor zamanlar yasadimki bu konuyla ilgili. Artik ruyalarima girmeye baslamisti. Esim benim yatagimda baskasiyla yatiyordu ben yakaliyordum ve bana seninle yatamiyorum napiyim diyordu hep ruyalarimda... birde benimde esiminde en buyuk hatasi ailelerimize soylemek oldu her kafadan bir ses cikmasi dahada beter ediyor insani. . . Sonra uzun zaman denemedik esimle. Inan ne kremler ne ilaclar nede tedaviler hicbirine yanit vermedim. Birgun oyle bir ruya gordumki, onun etkisiyle esimin is cikis saatine dogru cok guzel bir sofra kurdum ne alkol ve ilac hicbirsey almadim. Guzel bir kiyafetle ben yanastim esime. Ben istedim. Ve gercekten istemekle oluyormus. Inan onceki kasilmalarim bir anda gecti sanki hatta esim bir anda kendini kaybetti noldu dedigmde hissetmednmi dedi bana. Inan hissetmedim bile ne aci ne birsey. Okadar cok guldumki kendime bumuymus dedim sonra birkac defasinda zorlandim tekrar ama tamamen beyin beynin ne kadar rahatsa okdar rahat yeniceksin. Ben simdi guluyorum o hallerime :) 6 ay iskence etmisim adama..
Inan bunlari yasadigim donemde bende okdar psikolojik sorunlar yasadimki nelrr denemedim nelere para dokmedim. Ama cidden sadece beyinde bittigini, ne paranin nede o aparatlarin bunu cozmedigini anladim. Beyninde acimayacgni zevk alicagini herkesin yaptigini kendininde yapablcegni dusununce basardim . Rabbim kimseye yasatmasin 6 ay dile kolay bendede bi kv var sorma o olmssaydi belki daha kisa surebilirdi ama olsun sonucta yendim bunu ve herkesede soyluyorum internettte vajinismus profosoru, bunlara yorum yapanlar da var yok hipnoz yontemi yok bilmem ne... hepsini denemis biri olarak kesinlikle palavra oldgnu soyluyorum herkesin kendinde bitiyor sorun! Beyinde bitiyor. Simdi esimle donup o 6aya bakinca gulup geciyoruz halbuki hicbrsey yokmus diye.Çok ilginç ve çok üzücü yaşadıkların ama neyseki sonu çok iyi hatta mükemmel birşeylerin sanki biraz da zamanı var, bazen düşünmüyor diyilim manevi birşeylerin o an engellediğine; ama çok uzun yıllar bekleyenleri düşününcede üstüne gitmek gerek diyorum... senin adına çok sevin burada bu sorunu yaşayanlara çok güzel bir örneksin... yalnız şu çok doğru eşler karşısında istekli bayan görünce çok mutlu olup onlarda çok istekli oluyorlar...
Evet haklısın bende senin gibi düşünüyorum, benim bir ay sonra iki yıl olacak zaman çok çabuk geçiyo ne kadar erken kurtulunursa o kadar iyi senin adına çok sevindim aslında be çok korkmuyorum eşimin de korkuları var canını acıtacak mıyım birşey olursa diye kendini tamamen bana bırakıyo bu nedenle durum daha çok uzuyo hayırlısı ben aparatlarla orayı genişletip eşime hazırlamayı düşünüyorum, inşallah o şekilde olur ...Inan bunlari yasadigim donemde bende okdar psikolojik sorunlar yasadimki nelrr denemedim nelere para dokmedim. Ama cidden sadece beyinde bittigini, ne paranin nede o aparatlarin bunu cozmedigini anladim. Beyninde acimayacgni zevk alicagini herkesin yaptigini kendininde yapablcegni dusununce basardim . Rabbim kimseye yasatmasin 6 ay dile kolay bendede bi kv var sorma o olmssaydi belki daha kisa surebilirdi ama olsun sonucta yendim bunu ve herkesede soyluyorum internettte vajinismus profosoru, bunlara yorum yapanlar da var yok hipnoz yontemi yok bilmem ne... hepsini denemis biri olarak kesinlikle palavra oldgnu soyluyorum herkesin kendinde bitiyor sorun! Beyinde bitiyor. Simdi esimle donup o 6aya bakinca gulup geciyoruz halbuki hicbrsey yokmus diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?