Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

olur olur az kalmis o zorlanma o an ki durumla alakali oluyo bazen 12cm rahat alırken bazen 10cm de bile zorlaniyosun merak etme bizde de oldu oyle seyler pes etme sakin
Yok pes etmedim etmem de insallah ya dün 8 cm i aldim bugün tekrar denicem insallah zorlanmadan alip 9 a geçerim aksam ya da yarin sen hangi posizyonla yenmiştin üst de mi ?

süper...tek kelimeyle...ağzınıza sağlık

Nasil ayarladin yönünü sırtın eşine dönük olarak tam dik mi oturdun?
Allah yardimcin olsun cnm egzersizlere tekrar baslayip istikrarli bi sekilde ilerlemeye çalışsan olmaz mi bende yaklasik 2 yıllık evliyim 20 ay oldu daha yeni bu ay basladim egzersize yirmi aydir burayi takip ediyordum sürekli ama bi türlü atağa gecemiyordum ama gectim şükürler olsun kendim yapabiliyorum artik cok şükür henüz yolun yarisındayim ama olacak inşallah Allah'in izni ile ben iliski denemesinde pns basini aliyorum ama ilerletemiyorum cok kasiliyorum sende tekrar egzersizlerine basla biran once bence

Nasil ayarladin yönünü sırtın eşine dönük olarak tam dik mi oturdun?

sırtım eşime dönük de denedim de öyle hiç olmadı canım. Yüzüm eşime dönük daha kolay oldu aparat gibi düşündüm üstte nasıl yapardım diye düşündüm o şekilde denk getirdim baktım doğru yerdeyim 2 3 saniyemi aldı zaten sonrası çok kolay kendiliğinden gitti. ama ilk 2 denemede bir türlü rahat edemedim üstte nasıl yapıcam ya nasıl olucak çok saçma falan dedim :) ama bunların hepsi panikten tabi 1 2 dk lık olay inan bana bi sırtımı dönüyorum bi yüzümü dönüyorum falan en sonunda dur ya ne panik yapıyorum dedim 2 saniyede oldu. rahat olmak lazım. ben dik oturdum ama yanlış galiba o doktorada sormadım son seansda söyleyecekti ya ben son seansa da illa gitmek istemiştim çünkü :) gidicem gerçi cuma günü aksatmıcam mutlaka öğreneceğim şeyler vardır çünkü ben dik oturdum eşim beni kendine doğru çekti hafiften böyle dur diye. o zaman daha rahattı

Hatrlıyormusun bilmiyorum ama canım sennle ilk konustgumuzda ben egzerszlere baslayamam demiştn ve ben sennle konustugumuzda egzersz yapıyordum bile ama simdi sen basarmıssın bile korkmanı gerektrecek hiç birsey kalmamıs Allah nazarlardan korusun insallah ben cok ara verdim insallah benimde olsun artık sence egzerszlere devam mı etmeliyim ve bu arada esimlede denemeye devam etsem mi ki ve bisey daha fark ettm esimle deneme yaparken sanki esimin penisi cok kalın gibi hissediyorum olmucak mıs gibi hissediyorum olur dimi normalmı bu asamalarda bu seklde düsünmek sence ufffff

Vallahi Masallah sizeinsallah bende yenerim benm gibi bu sorunu yasyan bütün kardeslerimde gözlerim doldu ya cok imrendm sevincinize
Rabbim size ve bu sorunu yaşayan herkese yardım etsin benim de neredeyse 20 ay oldu sonunda başardım önemli olan kararlılık sakın pes etmeyin. Yeri geldi ağladım ama asla bırakmadım artık yenilmeyecegim dedim hep gözyaşımı silip devam ettim egzersize. Lütfen siz de böyle olun

Ya ben su misyoneribi türlü anlayamadım ben denemeye calısıyorum esimle böyle sızı gibi bişeyhissediyorum acı degil ama yani parmagım kesildigindeki gibi bi acı degil ama o sızı beni huzursuz ediyor yönünü bulamıyorum

Benimde evleneli 18 ay oldu ve herkes bebek bebek diye beynimi yiyiyor basladılar hangi sorunla savasıcagımı sapıtıyorum bazen

bacakların tam acıkmıydı eşin bacaklarını uzanmış sen bacakların acık o şekilde mi? ben öyle de kasılıyorum alamıyorum..

Benimde evleneli 18 ay oldu ve herkes bebek bebek diye beynimi yiyiyor basladılar hangi sorunla savasıcagımı sapıtıyorum bazen

benimde 18 ay oldu ve zaman çok çabuk geçiyo bende çok sıkıldım bebek konusundan sanki biz istemiyoruz algısı oluşuyo kimseyede birşey söyleyemiyosun çok yoruldum ya ALLAH yardımcımız olsun biran önce çözelim inşallah

Bende sordum niye diye ama onun tedavi yönteminde aparatla egzersiz yokmuş canm verdiği cevap bu oldu ama Artık gitmiyorum zaten orayada

Cok normal bu hislerin bende ayni seyleri hissediyorum evet yapamam egzersiz diyordum ama yapabiliyormusum sürekli beynime olumsuz gondermeler yapan biriydim ben ve burda herkes egzersiz yaparken ben hicbisey yapmadan oylece bekliyordum ben bile basladiysam sen benden daha iyi yaparsin zaten bi ara yapiyormussun ve birakmissin araya zaman girince insanin hevesi cesareti tekrar kırılıyo simdi artik yeniden ve daha kararlı bi sekilde tekrar basla egzersizlere ve bu süreçte iliski denemesi yapma ki başarısız olursan moralin bozulmasın egzersizlerini tamamla zaten tamamladiginda kendine guvenin de gelecektir kendini hazir hissedersin insallah o zaman denersin ben suan hazir olmadigim halde ara ara deneme yapiyorum esimle çünkü esim istiyo denemeyi belki olur diye ben karsi ciksam problem cikacak o yüzden bende kabul ediyorum ama gene ayni yerde takılıp kalıyorum basarili olamiyorum tabi ki eger esin müsade ediyorsa egzersiz bitene kadar ara ver denemelere yok deneyelim derse yap denemelerini en azindan ugrastigini görsün ama sen egzersizi birakma bi yandan da kendi kendine egzersize yogunlaş yapabildikce motivasyonun da artacaktir

bacakların tam acıkmıydı eşin bacaklarını uzanmış sen bacakların acık o şekilde mi? ben öyle de kasılıyorum alamıyorum..

Canım doktor bana penis dokundurma egzersizi vermişti aslında ben onu yapıyordum doktordun gösterdiği pozisyonda diyorum ya hiç aklımda yoktu denemek birden gelişti oldu hiç hatırlamıyorumda tam olarak nasıldım ama dizlerimin üstündeydim eşimde yarı yatıyordu bacaklarını uzatmışt. Dik oturdum çünkü yanlıştı o sanırım eşim beni kendine doğru çekti hafif ona doğru eğimli oldum öyle daha rahattı

Arkadaşlar aparatsız ve parmak egzersizi olmadan yenen var mı? Sizlerin tavsiyeleriyle aparat yaptim ince mumla, deniyorum katiyen girmiyor. Aparat konusunda detaylı bilgi verebilecek olan var mi? Ozelden de ulasabilirsiniz.

Arkadaşlar aparatsız ve parmak egzersizi olmadan yenen var mı? Sizlerin tavsiyeleriyle aparat yaptim ince mumla, deniyorum katiyen girmiyor. Aparat konusunda detaylı bilgi verebilecek olan var mi? Ozelden de ulasabilirsiniz.
Canim girmemesi imkansız aslında. Sen ilk başta kulak çubuğu dene bi onun girdiğini gorunce muma geç.

Aparanıtınızı kendiniz mi yapmıştınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…