Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim ya makkatta yırtılma oldu dedinya o nasil bir his cokmu agriyordu nasil anladin yirtildigini.
Benimde orda aparat çalışırken biraz aci oluyor acaba bende fazla ittirdim zedeledimmi diyorum.eminde olamadim anlatirmisin nasıl bir aciydi

maşallah çete birarada sizin başka sorununuz yokmu sabahlara kadar aynı kişiler aynı sorun başka kimse yokmu burada yatın kocalarınızın yanına sabahın 06 00 da ne bo arıyorsunu pc nizin başında hahahahahaaaaaa

Bence senin işin gücün yok buraya girip vakit harcıyosun. Ve bizim sinirlerimizi zıplatıyosun. Senin gibi dengesiz biri zaten ne bizi anlayabilir ne de paylaşacak bişeyimiz olabilir. Buranın da böyle bi dezavantajı var işte arada bir senin gibi gereksizler gelip rahatsız ediyo bizi. Ben kendi adıma sana bi daha cevap vermiycem çünkü senin hiç bi dediğini umursamıyorum. Tekrar diyorum defolup git bizi rahatsız etme daha fazla

Ayni kisiler evet yenene kadar mücadele edip yendikten sonra da baskalarina yardimci olan kişiler yani gayet normal ayni kişiler olmasi aksi olsaydi garip olurdu bi de pis pis gülüyo ya güzelim biz vajinusmus hastasiyiz ama sen ruh hastasısın galiba ayrıldığımız nokta burasi o yüzden burdakilerle ters düşman gayet doğal...

Ayrica sürekli pc basinda olmak gerekmiyor buraya girmek icin herkesin elinde bi akıllı telefon var zaten istediği an girebilecegi tabi iki gr beynini bizi sinir etmekle meşgul ettigin için kalani bunu düşünmeye yetmiyo herhalde... sabahlara kadar ayni kisiler ayni sorun diyo ya :) e burasi sadece bu sorunun konuşulduğu bi topik girerken başlığına bakmiyosun galiba burda başka ne bekliyordun acaba

Son düzenleme:
Benimde makatta yırtılma olmuştu, evlendikten 2 buçuk ay sonra ilk iliskiye girmiştik o an oldu anlamadm ilk ne olduğunu acı vardı sürekli orda bende normal diye düşündüm ilk iliski de olur diye,sonra vajinama baktm yırtılma.olmuştu aşagi doğru, çok olmuyor zaten yarım santim kadar araştrdm perine yırtılması diye geçiyormuş olabiliyormus yani..aradan 4 ay geçti ikinci birlesme hala olmadi..egzersiz yapiyorm şu an Yengecburcu95 @Serenlik

Aslında yırtılma makatta olmuyor, vajinanin bitis yerinde asaği doğru ince bi zar var egzersiz yapanlar bilir o zar yarım santim kadar yírtılıyor asagi doğru

oldu oldu ben de yedim hahaha

Cnm makat ve vajina bolgr arasinda baglayan bir et parcasi varya esim artik bir gece cok zorlamisti ve girmedigi icin kayarak oraya gidince epey kan geldi hatta okdar cnm yandiki biz esimle oldu sandik ama kan durmadi baya acimda gecmedi hemen doktora gittik doktor resmen esimi azalardi sen kiza napmissin aynisini o sana yapsa napardin kizin etini delmissin resmen dedi esim cok utandi ama bende esimi kucuk dusurmek istemedim denerken oldu dedim sonra bana 2 merhem ve 1 ilac verdi 20 gun asla denemek falan yok dedi tuvaletimi yaparken oyle aci cekiyordumki. Uzun sure iyilesmedi ilk ilaci suruyordum oyle yaniyorduki sonra merhemleri o sekilde iyilesti. Esimle brlkte olduktam sonra o cektigim acilarin yaninda neymiski dedim kendi kendime

Anladim yok bende allaha sukur böyle degil aparat sokarken biraz batma oluyor ondan sordum. Neler yasamissin canim ya gecmis olsun.ama kurtulmussun tum sikintilarindan darısı basimiza inşallah

Parmak egzersizleri mi veriyorlar?

Ya arkadaşlar ben bu aparatları birgun cok rahat yaparken bir diger gun kesinlikle yapamiyorum. 2 3 gundur gayet rahat 11 11,5 cm yapabilirken simdi 8 cmyi bile alamadim.sizede oluyormu bu arada kesinlikle yapamama durumu

Ya arkadaşlar ben bu aparatları birgun cok rahat yaparken bir diger gun kesinlikle yapamiyorum. 2 3 gundur gayet rahat 11 11,5 cm yapabilirken simdi 8 cmyi bile alamadim.sizede oluyormu bu arada kesinlikle yapamama durumu
Canım hiç modunu düşürme. Bazen yönü şaşırabiliyo insan. Rahat olamayabiliyo. Kafa yerinde olmayabiliyo. Kendini üzmeden egzersizlere yoğunlaş. Ben aparatla yön bulamayıp bazen ucunu bile alamıyorum. Ama bi sonraki denememde hafif yönünü değişince oluyo. Daha önce yapmışsan yapmaman için bi sebep yok. Hadi Allah kolaylık versin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…