- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.281
cnm senin adına çok sevindim bende pek istek yok kafamda binbir düşünce ile başlıyorum 10 cm deyim aparatta senin gibi başarabilir miyim acaba...Kizlar ilk defa ön sevisme ile hiç aparat kullanmadan başardım aparatlardan kurtulmak istiyorum artık zaten ilk başta tedrgn oldum biraz ama hani diyorduya başaran arkadaşlar icimdemi oldumu diye soruyorlar mis eşlerine. Bu durumu yaşadı
M okurken hikaye gibi imkânsız gibi gelirdi ama isteyince hepsi oluyormuş tam bağımsız oldum artık aparatlar elveda.... Vajinusmus da neymisssss hepsine bbbyyyy. Bbbbyyy artık hayatımda yerin yok. Ohhhhh beeee kim tutar artık beni artık suçluluk ve eksiklik duygusundan ariniyorum kanatlarim olsada ucsammmm Allah ım sen cooook buyuksun kizlR ben 6 yıl boyunca isyan ettim kendimi kandirmisim. Çok dua edin lütfen Rabbim hepinzn yardımcısı olsun bende sizin için elimden geleni yapacağım
Canm bu 5. Yapisimiz ilk defa yapalı 2 haftayı geçti yani 2 haftadır hep aparatla yapiyodum bu gün tamamen doğal bir kadın gibi oldu
Aparatta en son kaç cm deydin...Kizlar ilk defa ön sevisme ile hiç aparat kullanmadan başardım aparatlardan kurtulmak istiyorum artık zaten ilk başta tedrgn oldum biraz ama hani diyorduya başaran arkadaşlar icimdemi oldumu diye soruyorlar mis eşlerine. Bu durumu yaşadı
M okurken hikaye gibi imkânsız gibi gelirdi ama isteyince hepsi oluyormuş tam bağımsız oldum artık aparatlar elveda.... Vajinusmus da neymisssss hepsine bbbyyyy. Bbbbyyy artık hayatımda yerin yok. Ohhhhh beeee kim tutar artık beni artık suçluluk ve eksiklik duygusundan ariniyorum kanatlarim olsada ucsammmm Allah ım sen cooook buyuksun kizlR ben 6 yıl boyunca isyan ettim kendimi kandirmisim. Çok dua edin lütfen Rabbim hepinzn yardımcısı olsun bende sizin için elimden geleni yapacağım
Ben vibrator kullandım 11cmAparatta en son kaç cm deydin...
Sizin adınıza çok sevindim.Bende de yok canm sadece hiç acı hissetmesini ilk defa aparat daha çok acitiyomus bunu anladım ön sevisme güzel geçip ıslaklık olursa vajine aciliyo kendinihazirliyo zaten aparatlarla bağımlı kalacağını sandım bende üzülüyorum 1 saat önceden yatağa grip egzersiz yapiyodum senin de zamanla olucaktir bazı arkadaşlar 2_3 ay normale donemediklerini yazmışlardı bende öyle olucam diye üzülüyor dum kendine de ki bunların hiç birine ihtiyacım yok de kendini hep gaza getir pes etme kendine güven dağa tirmandigini ve sonunda zirve de olduğunu hayal et hepinizi çok seviyorum kendimi de sevmiyordum ama cok şukur rabbime yalnız değilim dedim hep Allah ım var la havle çek surekli 2011 ve 2013 yılında günlük yazmisim buraya ne zaman güzel haberler yazicam demisim şimdi yazıyorum sukurler olsun rabbim ol diyince herşey olur kun fe yekun.....
Canım gözün aydın. Tebrik ederim. Ben egzersiz siz cesaret edemiyorum ya: ( 3 4 kez denedik hep egzersiz yaptım öncesinde.Bende dun aparat kullanmadan egzersiz yapmadan direk esimle denedim oldu. Bizim 2. Kez oluyor ilkinde egzersizden hemen sonraydi dun egzersiz yapmadim hic. Ve cok rahat oldu hem ustte denedim hem misyonerde. Gercekten buyuttugumuz kadar bisey yok bumuymus diyeceksin derlerdi ama inanmazdim gercekten bumuymus diyorum simdi. Cok sukuuuur
Canim ya bizde 2inci kez denicez sonra araya regl gircek bi sıkıntı olurmu sence alışamadigim için korkuyor insan araya zaman gircek diyeCanım gözün aydın. Tebrik ederim. Ben egzersiz siz cesaret edemiyorum ya: ( 3 4 kez denedik hep egzersiz yaptım öncesinde.
Canım ne güzel çok şükür darısı bize inşallah 10.5 cm deyim alırken zorlandım ama aldım beklettim 10 dk çıkarırken de zorlandım inşallah daha üstlere çıkarım vibratör deneyecegim son çare sonra bakalım hayırlısı...Bende dun aparat kullanmadan egzersiz yapmadan direk esimle denedim oldu. Bizim 2. Kez oluyor ilkinde egzersizden hemen sonraydi dun egzersiz yapmadim hic. Ve cok rahat oldu hem ustte denedim hem misyonerde. Gercekten buyuttugumuz kadar bisey yok bumuymus diyeceksin derlerdi ama inanmazdim gercekten bumuymus diyorum simdi. Cok sukuuuur
Canım gözün aydın. Tebrik ederim. Ben egzersiz siz cesaret edemiyorum ya: ( 3 4 kez denedik hep egzersiz yaptım öncesinde.
Canım ne güzel çok şükür darısı bize inşallah 10.5 cm deyim alırken zorlandım ama aldım beklettim 10 dk çıkarırken de zorlandım inşallah daha üstlere çıkarım vibratör deneyecegim son çare sonra bakalım hayırlısı...
Senin tavsiyelerin doğrultusunda öyle yapıyorum canım inceden kalına doğru 9 cm aldım iki üç kat kağıt havlu ile kalınlaştırdım sonra 10.5 oldu ama girdi o da sadece çıkarırken biraz zorlandım bakalım ne olacak sonu..Çok teşekkür ederim canım. 10.5 dan önce kaç cm deydin? Çalıştığın aparatı çok rahat alıyor duruma gelmeden kalınlaştırma, rahatladığın zaman kalınlaştır ve her egzersize başladığında inceden kalına doğru git
Senin tavsiyelerin doğrultusunda öyle yapıyorum canım inceden kalına doğru 9 cm aldım iki üç kat kağıt havlu ile kalınlaştırdım sonra 10.5 oldu ama girdi o da sadece çıkarırken biraz zorlandım bakalım ne olacak sonu..
arkadaşlar bişey sorucam size. Sabah egzersiz yaparken yönü bulamadım yine galiba biraz ağrıdı sonra kanadı biraz bi 10 damla kadar zar mı zedelenmiştir sizce yoksa gitmiş midir zar?? Öyle bi durum yaşayan var mı
Teşekkür ederim cnm. Cevabın için aşırı zorlamadım ama bi iki defa denedim. Üçüncüde yönü buldum.Benim aparatta hiç kan gelmedi aparattan çok önce eşimle denemiştik o zaman biraz gelmişti. Ama zar tamamen gitmemiş demişti doktor. 3 4 gün önce eşimle denerken kanadı yine aynı şekilde çok az ama aparatta olmadı sen zorlamış olabilirsin ondan kanamış olabilir yada zar gitmiş de olabilir.
evet cnm ilk kez kalınlaştırmıştım, kalın olanda git gel yapamadım cnm 6-8 cm yapabiliyorum...İlk kalınlaştırdığında denediğinde çıkarken zorlandıysa normaldir bide biraz kasmış olabilirsn. Git gel yapabildin mi peki?
Allahıma çok şükür bügün bu iş bitti rabbim sana şükürler olsun bir senelik kabus bitti hepinize canı gönülden dualar ediyorum allah bana destek olan herkesten razı olsun benim kızlığım daha önceki denemede bozulmuştu şimdide kan geldi çok ama doktor bana demişti kalın olduğu için kanayabilir diye endişelenicek bir durum yoktur inşallah...
evet cnm ilk kez kalınlaştırmıştım, kalın olanda git gel yapamadım cnm 6-8 cm yapabiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?