Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm senin adına çok sevindim bende pek istek yok kafamda binbir düşünce ile başlıyorum 10 cm deyim aparatta senin gibi başarabilir miyim acaba...

Canm bu 5. Yapisimiz ilk defa yapalı 2 haftayı geçti yani 2 haftadır hep aparatla yapiyodum bu gün tamamen doğal bir kadın gibi oldu
Aparatta en son kaç cm deydin...

Sizin adınıza çok sevindim.

Bende dun aparat kullanmadan egzersiz yapmadan direk esimle denedim oldu. Bizim 2. Kez oluyor ilkinde egzersizden hemen sonraydi dun egzersiz yapmadim hic. Ve cok rahat oldu hem ustte denedim hem misyonerde. Gercekten buyuttugumuz kadar bisey yok bumuymus diyeceksin derlerdi ama inanmazdim gercekten bumuymus diyorum simdi. Cok sukuuuur

Canım gözün aydın. Tebrik ederim. Ben egzersiz siz cesaret edemiyorum ya: ( 3 4 kez denedik hep egzersiz yaptım öncesinde.

Kızlarr........ ben başardım.artık sorunsuz bir şekilde oluyor.gerçekten bu muymuş.korkmayın deneyin inanın.bir iş olarak görmekten vazgecin... keyfini cıkarın diyorum.darısı sizlere olsun inşalla

Canım ne güzel çok şükür darısı bize inşallah 10.5 cm deyim alırken zorlandım ama aldım beklettim 10 dk çıkarırken de zorlandım inşallah daha üstlere çıkarım vibratör deneyecegim son çare sonra bakalım hayırlısı...

Canım gözün aydın. Tebrik ederim. Ben egzersiz siz cesaret edemiyorum ya: ( 3 4 kez denedik hep egzersiz yaptım öncesinde.

Egzersiz yapmadan dene bir de bende bir farkı olmadı canım. Görev dimi görmemek lazım akışına bırakmak lazım sanki hiç sorun yaşamamışım gibi başladık dün herşey normalmiş gibi ve gerçekten sorun olmadı kolay oldu. Cinsellik korkulacak birşey değilmiş bi gözümüzde çok büyütmüşüz

Çok teşekkür ederim canım. 10.5 dan önce kaç cm deydin? Çalıştığın aparatı çok rahat alıyor duruma gelmeden kalınlaştırma, rahatladığın zaman kalınlaştır ve her egzersize başladığında inceden kalına doğru git

Senin tavsiyelerin doğrultusunda öyle yapıyorum canım inceden kalına doğru 9 cm aldım iki üç kat kağıt havlu ile kalınlaştırdım sonra 10.5 oldu ama girdi o da sadece çıkarırken biraz zorlandım bakalım ne olacak sonu..

arkadaşlar bişey sorucam size. Sabah egzersiz yaparken yönü bulamadım yine galiba biraz ağrıdı sonra kanadı biraz bi 10 damla kadar zar mı zedelenmiştir sizce yoksa gitmiş midir zar?? Öyle bi durum yaşayan var mı

İlk kalınlaştırdığında denediğinde çıkarken zorlandıysa normaldir bide biraz kasmış olabilirsn. Git gel yapabildin mi peki?

Benim aparatta hiç kan gelmedi aparattan çok önce eşimle denemiştik o zaman biraz gelmişti. Ama zar tamamen gitmemiş demişti doktor. 3 4 gün önce eşimle denerken kanadı yine aynı şekilde çok az ama aparatta olmadı sen zorlamış olabilirsin ondan kanamış olabilir yada zar gitmiş de olabilir.

Allahıma çok şükür bügün bu iş bitti rabbim sana şükürler olsun bir senelik kabus bitti hepinize canı gönülden dualar ediyorum allah bana destek olan herkesten razı olsun benim kızlığım daha önceki denemede bozulmuştu şimdide kan geldi çok ama doktor bana demişti kalın olduğu için kanayabilir diye endişelenicek bir durum yoktur inşallah...

Teşekkür ederim cnm. Cevabın için aşırı zorlamadım ama bi iki defa denedim. Üçüncüde yönü buldum.

Tebrik ederim canımmm çok sevindim senin adına kolay oldu dimi? Benim de zarım kalın ama bende çok önceki denemede açık renk gelmişti aparatta bişey gelmedi 3 4 gün önce eşimle denerken yine çok az geldi açık renk. Normaldir korkulacak bişey yoktur merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…