Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim sen şuan hangi aşamadasin?

Canim sen şuan hangi aşamadasin?
9 cm deyim canm ama düzenli yapamıyorum açıkçası. İki günde bir falan anca. Bi de açıkçası eş denemesiyle ilerlemek istiyorum artık bilmiyorum bakalım olacak inş. Kendimi hazır hissediyorum aslında doktor vajinismus değilsin dedi ya. Biraz da o cesaret verdi ama doğru düzgün deneme yapamadık henüz. Sen ne durumdasın

Bende 8.5 cm deyim aynen bende düzenli yapamiyorum gunde 1 defa yapiyorum genelde bazen iki gunde bir dün mesela hic yapamadim musait degildim inşallah biran önce tamamlayip yeneriz

Bende 8.5 cm deyim aynen bende düzenli yapamiyorum gunde 1 defa yapiyorum genelde bazen iki gunde bir dün mesela hic yapamadim musait degildim inşallah biran önce tamamlayip yeneriz
Bende aynen arkadaşalar evvelsi gün başaladım yarım saat yaptım dün yapamadım bugün 35 dk yaptım 10 cm aldım 10'5 baya zorlandım ama aldım beklettim baya dar galiba giderek arttıracagım inşallahbakalım hayırlısıyla bir an önce olur inşallah bence son aşama da vivrtör et pns onu son aşamada yapsak nasıl olur acaba gerçek p ns gibi eşi ile yapamayan ben ve benim gibişer için uygun olur mu acaba kesin değil ama aklımda biraz da 10 cm üstüne çıkayım düşünecegim bakalım...

Kizlar ilk defa ön sevisme ile hiç aparat kullanmadan başardım aparatlardan kurtulmak istiyorum artık zaten ilk başta tedrgn oldum biraz ama hani diyorduya başaran arkadaşlar icimdemi oldumu diye soruyorlar mis eşlerine. Bu durumu yaşadı
M okurken hikaye gibi imkânsız gibi gelirdi ama isteyince hepsi oluyormuş tam bağımsız oldum artık aparatlar elveda.... Vajinusmus da neymisssss hepsine bbbyyyy. Bbbbyyy artık hayatımda yerin yok. Ohhhhh beeee kim tutar artık beni artık suçluluk ve eksiklik duygusundan ariniyorum kanatlarim olsada ucsammmm Allah ım sen cooook buyuksun kizlR ben 6 yıl boyunca isyan ettim kendimi kandirmisim. Çok dua edin lütfen Rabbim hepinzn yardımcısı olsun bende sizin için elimden geleni yapacağım

Canım gözün aydın adına çok sevindim. Darısı hepimizin başına. Sana bir şey sormak istiyorum. İlk kez penisi içine aldıktan sonra ne kadar süre sonra ilişki öncesi egzersizi bıraktın? Yani ne kadar egzersize devam ettin??

Canm bu 5. Yapisimiz ilk defa yapalı 2 haftayı geçti yani 2 haftadır hep aparatla yapiyodum bu gün tamamen doğal bir kadın gibi oldu

Canm bu 5. Yapisimiz ilk defa yapalı 2 haftayı geçti yani 2 haftadır hep aparatla yapiyodum bu gün tamamen doğal bir kadın gibi oldu
Benim 3 gün oldu yenelim daha. Sanki hiç rahatlayamayacakmisim gibi hissediyorum bir de şunu sormak istiyorum canım. Cinsellik olarak zevk almaya ne zaman başladın? Ben de şu an hiç yok: (

Benim 3 gün oldu yenelim daha. Sanki hiç rahatlayamayacakmisim gibi hissediyorum bir de şunu sormak istiyorum canım. Cinsellik olarak zevk almaya ne zaman başladın? Ben de şu an hiç yok: (
Bende de yok canm sadece hiç acı hissetmesini ilk defa aparat daha çok acitiyomus bunu anladım ön sevisme güzel geçip ıslaklık olursa vajine aciliyo kendinihazirliyo zaten aparatlarla bağımlı kalacağını sandım bende üzülüyorum 1 saat önceden yatağa grip egzersiz yapiyodum senin de zamanla olucaktir bazı arkadaşlar 2_3 ay normale donemediklerini yazmışlardı bende öyle olucam diye üzülüyor dum kendine de ki bunların hiç birine ihtiyacım yok de kendini hep gaza getir pes etme kendine güven dağa tirmandigini ve sonunda zirve de olduğunu hayal et hepinizi çok seviyorum kendimi de sevmiyordum ama cok şukur rabbime yalnız değilim dedim hep Allah ım var la havle çek surekli 2011 ve 2013 yılında günlük yazmisim buraya ne zaman güzel haberler yazicam demisim şimdi yazıyorum sukurler olsun rabbim ol diyince herşey olur kun fe yekun.....

tebrikler

Canim bende başardım 2inci kez deniycez insan inanmadığı icin korkuyor acaba olcakmi bu seferde die sendede oluyormuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…