Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen canım benim ilkindede çok kanamıştı şimdide öyle en sonunda bitti artık şükür yendim ama bu psikolojik savaşla çok uğraştım cok zor bı durumu yaşayan herkesin allah Yardımcısı olsun

ikihayat D DygBlue benim hala kanama olmadı. Çok hızlı git gel yapamıyoruz ondan olabilir mi acaba??

Canım benim aşırı kanamam oldu bakalım nir sonrakinde nasıl olucak seninde esnek olabilir yapıdan yapıya değişiyor tatlım ya benimki kalın kızlık zarı yapısına sahip olduğu için böyle kiminin daha farklı bir iki damla kanar geçer seninkinin yapısıda esnekdir belki o yüzden kanamıyordur sen ilişkine bak canım bu durumu tamamen aşmaya bak gerisi geçer gider...

Gözün aydin canim mutluluklar dilerim darısı bizlere...

Aşırısı da çok normal değil canım pns girerken çok zorladımı?

Kızlar ben bu illeti yenene kadar 3 ayrı kadın dogumcuya gittim. Hepsi de bana kizlik zarinin sert kenarlı olduğunu işte kalın mi öyle bir şey dediler. Kizlik zarın da çok masum değil falan demişti hatta doktor. Bunla alakalı olabilir mi?

Can'ım uzulmeyesın bak benımde 4 ay oldu tık yok allah bi kolaylık verir inşallah bizlere dua et bol bol

Nasil yendin sen aşamalarindan bahseder misin egzersiz yapiyordun sende bildigim kadariyla en son kac cm aldin ve hangi pozisyonda yendin

En önemlisi ne biliyomusun rahat olmak stres korku bizi bu hale getirdi ben rahat olmaya çalıştım yapabildiğim kadar sonra sprey kullandım bir miktar sürdüm biraz uyuştu sonra kolay ilerleyebilmesi için prezervatif kullandık birde durex marka aloevera özlü kayganlaştırıcı sürekli aparatlarla çalıştım bir ay boyunca hep oraya birşey girebilme fikrini kafama soktum gerisi geldi

CANLAR PENİSİN TAMAMINI ALAMASAMDA YARISINI ALIYORUM HATTA BİRAZ DAHA FAZLASINI HEMEN BEBEK İSTİYORUM DÜN İLİŞKİ ESNASINDA O MALUM AN OLDU PEKİ HAMILE KALIRMIYIM SPERMLER OLDUĞU GİBİ DIŞARI CIKTI EE NASIL OLUCAK PEKİ BÖYLE

aynısı benimde oldu cnm benimde yarısından fazlası giriyor geçen ay denedik hemde ovalosyon günümde ama malesef olmadı bu şekilde hamile kalınabiliyormuş ben baya araştırdım ama tutmadı bende bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…