- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.301
İnşallah cnm...Alıştıkca kalında da yaparsın canım
Tebrik ederim canımmm çok sevindim senin adına kolay oldu dimi? Benim de zarım kalın ama bende çok önceki denemede açık renk gelmişti aparatta bişey gelmedi 3 4 gün önce eşimle denerken yine çok az geldi açık renk. Normaldir korkulacak bişey yoktur merak etme.
Gözün aydin canim mutluluklar dilerim darısı bizlere...Allahıma çok şükür bügün bu iş bitti rabbim sana şükürler olsun bir senelik kabus bitti hepinize canı gönülden dualar ediyorum allah bana destek olan herkesten razı olsun benim kızlığım daha önceki denemede bozulmuştu şimdide kan geldi çok ama doktor bana demişti kalın olduğu için kanayabilir diye endişelenicek bir durum yoktur inşallah...
Canım benim aşırı kanamam oldu bakalım nir sonrakinde nasıl olucak seninde esnek olabilir yapıdan yapıya değişiyor tatlım ya benimki kalın kızlık zarı yapısına sahip olduğu için böyle kiminin daha farklı bir iki damla kanar geçer seninkinin yapısıda esnekdir belki o yüzden kanamıyordur sen ilişkine bak canım bu durumu tamamen aşmaya bak gerisi geçer gider...
canım kızlık zarı sert olabilir sorun etmeyinCanım biz cok hızlı git gel de yapıyoruz ama benimde kanamam olmadı cok umursama ya
tabiki canım olabilir sertte olabilir esnekteKızlar ben bu illeti yenene kadar 3 ayrı kadın dogumcuya gittim. Hepsi de bana kizlik zarinin sert kenarlı olduğunu işte kalın mi öyle bir şey dediler. Kizlik zarın da çok masum değil falan demişti hatta doktor. Bunla alakalı olabilir mi?
Gözün aydin canim mutluluklar dilerim darısı bizlere...
Nasil yendin sen aşamalarindan bahseder misin egzersiz yapiyordun sende bildigim kadariyla en son kac cm aldin ve hangi pozisyonda yendinAllah razı olsun canım inşallah inşallah en yakın zamanda sizlerde yenersiniz.
Reglim biraz azalmış kulak çubugunu bi deniyim dedim ilk defaa...çömeldim elimle biraz açim dedim..kesinlikle cubugun pamugu bile girdiremedim.ayaklarim titremeye midem bulanmaya başladi tansiyonum düştü sanki..bacaklarim ayaklarim hala buz gibi oturdum ağliyorumkulak cubugunu bile alamadim ben vahim vaka, Allahim sonumu hayret diyorum, artik.iki aylik evliyim ve esim bu sorun devam edicek yillarca yapamayan varmiş sen bunu yaptrmicaksin ayrilalim baştan diyo yıkık bi durumdayim.Allah yardim etsin herkese..
Nasil yendin sen aşamalarindan bahseder misin egzersiz yapiyordun sende bildigim kadariyla en son kac cm aldin ve hangi pozisyonda yendin
tebrikler çok sevindimAllah razı olsun canım inşallah inşallah en yakın zamanda sizlerde yenersiniz.
CANLAR PENİSİN TAMAMINI ALAMASAMDA YARISINI ALIYORUM HATTA BİRAZ DAHA FAZLASINI HEMEN BEBEK İSTİYORUM DÜN İLİŞKİ ESNASINDA O MALUM AN OLDU PEKİ HAMILE KALIRMIYIM SPERMLER OLDUĞU GİBİ DIŞARI CIKTI EE NASIL OLUCAK PEKİ BÖYLE
aynısı benimde oldu cnm benimde yarısından fazlası giriyor geçen ay denedik hemde ovalosyon günümde ama malesef olmadıbu şekilde hamile kalınabiliyormuş ben baya araştırdım ama tutmadı bende bakalım hayırlısı
BENIMDE 5 İLE 10 NİSAN ARASI OVALASYON BAKALIM HAYIRLISI CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?