- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.341
Benim kizlik gitmis ya. Doktor soyledi ama 1 hafta deneme egzersiz yasak tekrar kaniyabilirmis. Bide ben sordum uyusturucu sprey krem kullandim diye bisey olmaz istedigin kdr kullan bebegi fln etkilemez oyle bsy yok dedi. Sagolsun cok ilgili doktorum haftaya deniycem eger yine kanarsa doktor alttan muayane edicek yani icine bisey sokucakmis . O biraz tirstirdi beni ama bakalim ksmet
Canım ya gözün aydın duymak istediğim şeyde buydu gerçekten bişey olmazmı dedi sprey için biraz içe sıksak bişey olurmuymuş ki acaba çünkü adetim bitince denemelere devam herşey çok güzel ama şu acıma durumu beni çok huzursuz ediyor
İlişkiye başlarken acımayacak acımayacak de sürekli beynine bunu ilet. Ön sevişmeyi de uzun tut kendini rahat bırak ıkın oldu da bitti :)Canım küçük bir ricam olacak. Burada en azından forumda acıdan bahsetmesek olmaz mı? Biz buraya zaten yenme amaçlı giriyoruz yardım alalım yenenlerden diye, hem de bilinçaltımı şahsen ben düzeltmeye çalışıyorum rahatlatmak için ilişki anında en azından. Ama burada da acıyla ilgili şeyler okuyunca yine her şey başa dönüyor. Belki dayanılmayacak bir şey değil ama en azından ilkini başarmak için rahatlayıp, acıyacak fikrinden uzaklaşmamız şart. Lütfen daha hassas olalım olur mu
Canım ilk önce spreyi bırakmakla başlayabilirsin işe :)canlar nasılsınız ben adet oldum 4 denememizden hamiş kalamadım yanı eee tabı o kadar kayganlaştırıcı ve sprey mahvettı benı bunları kullanmayı nasıl bırakıcam ve bu acı ne zaman bıtıcekte ben acı yerıne eşimin kendımın keyfını düşünücem merak ediyorum bü güne şükür yapamayan arkadaşlara dua edıyorum en azından benım durumuma kadar gelebılin inşallah acıda ceksek değer canlar inşallah bu akşa güzel haberler verirsiniz bizlere allaha emanet...
Canım ya gözün aydın duymak istediğim şeyde buydu gerçekten bişey olmazmı dedi sprey için biraz içe sıksak bişey olurmuymuş ki acaba çünkü adetim bitince denemelere devam herşey çok güzel ama şu acıma durumu beni çok huzursuz ediyor
Canım küçük b
Canim valla ben sordum dedim kullandim bayagi bisey olmaz dedi. Doktor benim aile doktorum gibi tum yengelerim kuzenlerim annem falan hep gidiodu o yuzden cok guveniyoruz 15 senedir falan tanisiyorlar ailemle . Bana kotu birsey onermez. Ama vajinismus tedavisi yapmiyor psikologa sevk ediyor ben 1 kere gittim biraktim oda oldu bayagi yazindi yani. Bana yardimla mi yendin dedi hayir kendim kremle spreyle uyusturdum dedim oh dedi iyi yapmissin kizlik gitmis artik bir dahaki aya bebek icin bakariz dedi nerdeyse agliycsktik o kdr mutlu olduk ")
Ah kıyamam meleğim nasıl sevindim bir bilsen rabbim ol diyor ve oluyor bende az biraz kullanayım spreyi bu arada hangi spreyden kullanıyorsun
İlişkiye başlarken acımayacak acımayacak de sürekli beynine bunu ilet. Ön sevişmeyi de uzun tut kendini rahat bırak ıkın oldu da bitti :)
Canim ben misyoner pozisyon da yendim egzersizide o sekilde yapiyordum pns i de o şekilde aldim ama git gel yaptiramiyorum o pozisyonda baktim cok kasiliyorum hareket ettiği zaman dogy pozisyonu dedikleri sekil aldim sonra arkadan yani oyle sanki biraz daha rahat bacaklarini kapatamiyorsun o şekil ama git gellere alışık olmadigim icin popoda aşırı baski hissediyorum o da normal galiba insallah alışrız gel gitlerede
Arkadaslar merhaba bende 2 yillik evliyim sizlere yasadiklarimi anlatmak istedim.1.5 yili askin bi sure vajinismusla yasadim.burda yazan arkadaslari okadar iyi anliyorum ki.insan kendini cok caresiz saniyor.ben ilk devlet hastanesinde doktora gittim anlattim durumu muayine edelim dedi o ana kadar nasil muayine edecegini bile bilmiyodum.ultrasyonla vajinal yoldan bakmak istedi baktirtamadim bile ve doktor bana vajinismussun dedi ve psikologa yonlendirdi.vajinismusla o an tanistim.daha sonrasinda ne parmak egzersizi ne aparat asla yapamazdim zaten yapamadimda.aradan gecen zaman sadece uzguntu goz yasi.2 ay once ozel bir jinekolaga gittim.bayandi doktor.anlattim durumumu bi muayine edelim dedi.o anda cok korktum.ama doktor cok iyiydi.hep konustu benle telkin etti sen istemeden bisey yapmiycm dedi.rahatladim.daha sonra aparatlarla denemeler yapti ve oraya biseyin cok rahat girebilecegini anlatti.doktordan ciktigimda sanki bu kabus bitmis gibi mutluydum.hep esli denemeler yaptik.ama hala misyonel pozisyonda yapamiyorum.onu anlamis degilim.acamiyorum bacaklarimi.yan yatip tek bacagim yukarda oyle oluyo oda tamami degil sanki.tavsiyeniz varmi arkadaslar.
Ben yine cesaretimi kaybettim galiba, yapamadik.. 10 ay oldu ve zaman cok hızlı geçiyor. Eşim cok anlayisli hatta o kadar anlayisli ki ben eziliyorum altinda. Eksik hissediyorum artık herkes nasil bu kadar kolay yapıyor ilk iliskide hamile kalanlar var. Ne zor imtihanmis Allahim yardim et bütün çekenlere..
Neden cesaretini kaybettin? Dün ne oldu sen egzersizlerini iyi yapıyordun yanlış hatırlamıyorsam dimi? Heyecanlandınmı acaba
Neden cesaretini kaybettin? Dün ne oldu sen egzersizlerini iyi yapıyordun yanlış hatırlamıyorsam dimi? Heyecanlandınmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?