Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hayirli kandiller Nasıl yendin

Kuzum daha parmaktayim isaret parmagimin bir bogumunu zar zor aldim bir aydir egzersize bile cesaret edemiyorum.okuyorum surekli sormustum bi kac defada bu ice cok girmesi beni kasıyo yapabilsem o kadar penisi alirim zaten bi yer var penis denemesinde,basini aliyorum sadece.mordan sonrasi girmiyo gitmiyo duvar gibi egzersizde yapamiyorum korkuyorum offf offf :'(

Ben ilk ilişkiyi epidural anestezi ile yaptımAma şimdi ikinciyi yapamıyorum, parmak egzersizi, 10 cm kadar aparatlada yapabiliyorum, ama eşle ikinci ilişkiye cesaret edemiyorum.ikinci ilişkide ağrı v.b oluyor mu?
Canım hiç acı yok ben oladar kafamda büyütmüşümkü inan hala inanmıyorum çünkü acı yok aparat yapar gibi düşün ve dene.inşallah en kısa zamanda yenersin

Yenen arkadaşlara soruyorum. Penisin son iki santimini alamiyorum D Dilek 5353 te aynı şeyi soyluyo. Acaba bu durum normal midir
Hayirli kandiller Nasıl yendin
Canım aparat yapıyordum uzun zamandır cesaret edip deneme yapmıyordum.o gece bi cesaret geldi yapabilirim dedim kendimi telkin ettim vazelin sürdüm parmakla ilişki öncesi egzersiz bile yapmadım yani eşim atta ben üstte ters yaptım ve oldu gerçekten korkulcak bişey yokmuş çok büyütmüşüm gözümde

Öncelikle kandiliniz mübarek olsun kardeşlerim.. Gecenin bu vaktinde nerden düştü aklıma bilmiyorum. "Acaba kimler var şimdi o forumda" diye merak ettim ve yıllardır açmadığım hesabıma giriş yaptım.

Ben 18 ocak 2012 de Allahın izniyle ve sadece bu forumdaki arkadaşlarımla vajinismusu yendim! Şimdi bir kızım var 3 yaşında:) hamileliğim boyunca doktorumdan vajinismus hikayemi gizledim. Çünkü ben normal doğum yapamazsam tekrar eski kabus dolu günlerime dönerim sanıyodum.

Ve bir zamanlar gece gündüz ağladığım vajinismus belasından kurtulup normal doğumla bebeğini kucağına alan bi anne oldum.

Şimdi hatırlayınca o eskileri kahroluyorum Allah kimseye yaşatmasın. Ama bi yandan da gülüyoruz eşimle yaa ne komikti hallerimiz öyle diye:) geçiyo yani acılar unutuluyo

Bu güzel mübarek gecede nerde varsa bu illet yüzünden sıkıntıda olan Rabbim hepsine yardım etsin.
Kaç kişi kaldı kimler burda neler olup bitti bilmyorum.. Ama bir gün inşallah hepiniz buraya dönüp "anne oldum" yazın ......

Senin adına çok sevindim bende 1bucuk yil sonra yendim vajiyi. Bebek istiyorum Rabbim bana da nasip etsin inşallah. S3n vajiyi yenmeyen normal doğum mu yaptın?

Canım benimde aynı. Benim de son 2 cm civarı girmiyor

canım aynen benimde öyle 2 veya 3 cm dışarda kalıyo anlamadım aparatlarda 10 cm uzunlugu vardı içeri girebiliyordu ama misyonerde 2 cm falan dışarda kalıyo üstte tam dik alabiliyorum ama misyonerde hepsi olmuyo acaba bacaklarımızı tam açamıyoruzda eşlerimiz sıkışıyo mu, ben bunu düşünüyorum kaç gündür, bacaklarımızı tam açamıyo olabiliriz siz ne dersiniz buradaki bütün yenen arkadaşlardan yorum bekliyorum.....

Bizde o sekilde dusunduk. Bacaklarimizi acamadigmzdan kaynaklanabilir

Evet kesinlikle bende oyle düşünüyorum bacak acamadigimizdan kaynaklaniyo misyoner de her ne kadar pns i alabilsemde git gel yaptiramiyorum ben zaten dedigin gibi hepsi girmiyo öyle bir iki cm disarda kaliyo çünkü bacaklarimi acamiyorum kapali tutuyorum esimdr rahat edemiyo arkadan girdigi zaman hepsi giriyo zaten bi tek o sekilde git gel yaptirabiliyorum onda da yine cok rahat degilim aşırı bi baski hissediyorum ama esim icin dayanmaya çalışıyorum insallah rahatlariz en kisa zaman da bizde isteyerek yapar hale geliriz umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…