- 11 Nisan 2016
- 40
- 56
- 3
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.241
Recetesiz alinabiliyomu birde sadece femolub mu kullandin baska uyusturucu sprey ya da kas gevsetici aldin mıama femolub u deneyin ya yabana atmayın yorumumu deneyenler lütfen doktorum yazmıştı 1 ,2 ay içinde olur olmassa psikolog kartı vermişti gidersin diye ,dediği sürede oldu
Ayakalarini hangi pozisyonda rahat acabiliyorsan o yonde içine rahat alırsın eger alttaysan belinin altına yastık al girişi kolaylaştırır benceKizlar ben vaji tam degilim sorun giris yonu zor oluyor komik gelebilir size ama penis girisi ne yonde kolay olur dik mi alta dogru mu cok cabuk kayiyor uste dogru gidiyor..en kolay pozisyonu nedir bunun yardimci olur musunuz?
Evet canım birbirimizi en çok bizler anlayabiliriz ve yardımcı olabiliriz gidip ilk geceden sorunsuz birsekilde birlikte olmuş birine derdimizi anlatsak anlamaz ki güler geçerBen de parmak olayini benimseyemedim o yuzden aparat tercih ettim ama mecbur kalsaydim onu da yapardim sanirim. Canim benim de yeneli çok olmadi henüz bir buçuk deneme yapabildik ama özellikle yenemeyenlere yardim etmek adina burdayim hala en azindan yalnız hissetmemeleri için
Canım pasta mumu mu yoksa parmak kalınlığında olan mumlardan mı denemeliyim?P
Canım inan bana mum kulak çubugundan daha kolay yaa
Çok teşekkür ederim destekleriniz bana umut veriyor ve busefer pes etmeden üzerine gidicem inanmak ve başarmak istiyorum çok istiyorum yaaa herkess başarsın cok mutlu olalım eşlerimizi mutlu edelim İnşaallah hepimizi için dua ediyorum her gün...Hosgeldin canimmm inan sen şuan bu işin yarisini halletmis bulunuyosun... Bu siteyi bulana kadar insan caresizce napcagini bilemeden aglayarak sızlayarak kendini berbat hissederek geciriyo günlerini... Ama bu siteyi bulduktan sonra umut doguyo ışık doguyo hayatina bi çare kapisi aralaniyo karanlik dünyana... Aslinda kendi kendine bunu yenebilecegini görüyosun... İnan senden daha kötü durumdaydık ve ilerledik insallah sen de yeniceksin egzersiz yapamam deme inan bana cok kolay bunu sana dünyanin en korkak insani söylüyo...
Denedim onlari kayiyor anlamiyorum ki ben de :) napcami bilemedimAyakalarini hangi pozisyonda rahat acabiliyorsan o yonde içine rahat alırsın eger alttaysan belinin altına yastık al girişi kolaylaştırır bence
Bence normal genelde basaranlar öyle hemen zevk alma olayina giremiyorlar. Bir ay bi süreden bahsediyordu birisi okuduğum önceki yazilarda. Bende de mesela gram zevk yok ama zamanla olur bence. Hatta esim soruyor hic mi zevk almiyosun diye yok diyorum nasi yaa filan diyorDün ikinci kez denedik. Bu sefer kan falan gelmedi. Daha ileriye gittikçe batma oluyor çok fazla. Kayganlaştırıcı da kullandık bu defa. Valla bende hazzın H si bile yok. Sırf eşim mutlu olsun diye. Ne yapıcam bilemiyorum.
Evet canım patate ile karistirdin isimlerimiz cok benziyo:))Pardon patate ile mi karıştırdım acaba?
Yenen tum arkadaslari tebrik ederim bu arada
Çok mantıklı değil canım ama denemekten zarar çıkmaz. Uyanık yapmaya çalıştığında yine kasılacaksın.arkadaşlar kocam uykuda soksam diyo mantıklı mıdır
Bizde uyutulup denemek istedik ama satmıyolarmış onu :) ben parmak eğzersizi ile yendim. İnşallah en kısa zamanda burdaki herkes yenerbencede yani onu uyruken de alamam hemncecik uyarınırm gibi off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?