Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar ben vaji tam degilim sorun giris yonu zor oluyor komik gelebilir size ama penis girisi ne yonde kolay olur dik mi alta dogru mu cok cabuk kayiyor uste dogru gidiyor..en kolay pozisyonu nedir bunun yardimci olur musunuz?

Kizlar ben vaji tam degilim sorun giris yonu zor oluyor komik gelebilir size ama penis girisi ne yonde kolay olur dik mi alta dogru mu cok cabuk kayiyor uste dogru gidiyor..en kolay pozisyonu nedir bunun yardimci olur musunuz?
Ayakalarini hangi pozisyonda rahat acabiliyorsan o yonde içine rahat alırsın eger alttaysan belinin altına yastık al girişi kolaylaştırır bence

Evet canım birbirimizi en çok bizler anlayabiliriz ve yardımcı olabiliriz gidip ilk geceden sorunsuz birsekilde birlikte olmuş birine derdimizi anlatsak anlamaz ki güler geçer 2 yılım boşa geçti benim... Allahım yardımcımız olsun

Çok teşekkür ederim destekleriniz bana umut veriyor ve busefer pes etmeden üzerine gidicem inanmak ve başarmak istiyorum çok istiyorum yaaa herkess başarsın cok mutlu olalım eşlerimizi mutlu edelim İnşaallah hepimizi için dua ediyorum her gün...

Dün ikinci kez denedik. Bu sefer kan falan gelmedi. Daha ileriye gittikçe batma oluyor çok fazla. Kayganlaştırıcı da kullandık bu defa. Valla bende hazzın H si bile yok. Sırf eşim mutlu olsun diye. Ne yapıcam bilemiyorum.

Bence normal genelde basaranlar öyle hemen zevk alma olayina giremiyorlar. Bir ay bi süreden bahsediyordu birisi okuduğum önceki yazilarda. Bende de mesela gram zevk yok ama zamanla olur bence. Hatta esim soruyor hic mi zevk almiyosun diye yok diyorum nasi yaa filan diyor

Bayadir bakamadigim icin hepsini okuyamadim kizlar.@patate banada atabilirmisin o pozisyon resmini...birde kizlar uzunluk olarak kac cm icine aliyosunuz egzersizde aparati mumu vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…