Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Suan 9 yıllık evliyim bir oğlum var. Bir taneside yolda.
Ama 9 yıl önce ayni sorunu ben yaşadım eşim cok anlayışlıydi ama bir türlü olmuyor cok korkuyor kendimi inanılmaz kasiyordum.bunlari yazarken cok utanıyorum ama belki birine bir faydasi olur. 5 ay boyunca olmadı doktora gittik sonunda ve üstüne kondom geçirilmiş ince bir kalemle evde deneme yapmami istedi. Kayganlastirici sürüp denedik biraz ugrastan sonra oldu. Sonra normal sekildede oldu. Kendin daha ince bir şeyle dene bence. Allah kolaylık versin yasamayan bilmez cok zor birşey

Kızlar 2. Kez denedik. Tamam giriyor artık ama acıyor. Ve hala git gel yapmaya korkuyorum. Yenen arkadaşlar sizin de böyle mi oldu. Yardımcı olursanız sevinirim

Ön sevişmeyi uzun tutun biraz ve Kayganlastirici kullanin ve erkegin değilde kontrolün sizde olduğu pozisyonları deneyin. Kendinizi daha güvende hissedersiniz. Kadınin üstte olması gibi mesela. İlk başlarda öyle tedirginlik olur sonra düzelir. Rahatlayin biraz hersey düzeliyor.

Ben de parmak olayini benimseyemedim o yuzden aparat tercih ettim ama mecbur kalsaydim onu da yapardim sanirim. Canim benim de yeneli çok olmadi henüz bir buçuk deneme yapabildik ama özellikle yenemeyenlere yardim etmek adina burdayim hala en azindan yalnız hissetmemeleri için

ya kalınlıkğını ölçmedim de ben kolum kadar aynen umuzsuz oluyo insan boyu 18.5 ama
Hoşgeldin canım öncelikle. Kegel egzersizi yapmanı tafsiye ederim. Uyuşturucu sprey ve bol ama çok bol kayganlaştırıcı kullanarak ilk seferi aşmayı dene. (Zeytinyağı çok iyi kayganlık sağlıyormuş) Sonraki günkerde egzersiz yap. Normalde 11 -12 cm e ulaşınca aparatlar eşli denemeye geçiliyor. Sende eşininkinin kalınlığına ulaşana kadar egzersiz yap. Öyle dene. Orası kavanoz girecek kadar bile açılabilir. Vajina enine boyuna akordyon gibi esner. Önemli olan hazır ve istekli olman. Kalınlık sorun değil. Uzunlukda çok istekli olursan ama çok istekli, rahim yukarı çekilip vajina yolunu serbest bırakıyor. Hepsini kontrollü bir şekilde alabilirsin. Nüyük p.. sle üstde zorlanabilirsin. En iyi pozisyonu internetde araştır, ama tahminimce p..sin vajinaya, arkan dönükken girebileceği pozisyonlar daha uygun gibime geliyor.

Ben üstte yapamıyorum.

off yaa bu aksam deneme yapmak için hersey uygun ikimizde tatildeyiz uykusuz yorgun değiliz ama dünden küsmüstüm kendi gelene kadar bi daha hayatta teklif etmicem kendide ben tavir yapiyorum diye midir nedir gelmedi sinir oldum bi gün daha kaybettik

kalınlıktansa uzunluk dha öenmli ol zman

P
Canım inan bana mum kulak çubugundan daha kolay yaa

kalınlıktansa uzunluk dha öenmli ol zman
Evet uzunluk daha önemli. Zaten çok istekli olduğunuzda rahminizin kasıldığını hissedersiniz, ıslanmanız fazladır. O zaman rahim küçülür yukarı çekilir. P..s girebileceği alan uzar. Ama zevk için kalınlık daha önemlidir. Vajina duvarına basınç artacağından. Şimdi canımızı yakan şeyler ilerde zevke dönüşecek şeyler aslında. Eşinizi sizin yönlendirmeniz gerekecek.

Ya kızlar bu erkek milleti neden gerdekde p.. sini gösterir ki taze geline. Çaktırmadan çaktırmadan yapmayı bilmiyorlarmı. Bir bakireye nasıl davranacaklarını bilmiyorlar. Ama bakire isteriz diye tutduruyorlar. Bakireyede bakire gibi davranacaksın! Biraz kandırıkcı olmalar lazım.

ay ağzından bal damlıyo hadi inş yaa

alkışşşşşşşşşşşşşşşşş

3gundur yokum geldim 4kisinin basardigini okudum ve cok sevindim kizlar :) arada cekistirmeler dertlesmelerde olmus birbirimize her konuda destek oluyoruz :) benim egzersizlerde yalan oldu ev aldik tadilat yaptiriyoruz ev toparlama falan ne zaman bitcek yerlescem bi yandan da ramazan ne guzel hizli bi sekilde ilerliyodum pufffff

Ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…