- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.201
Ben de parmak olayini benimseyemedim o yuzden aparat tercih ettim ama mecbur kalsaydim onu da yapardim sanirim. Canim benim de yeneli çok olmadi henüz bir buçuk deneme yapabildik ama özellikle yenemeyenlere yardim etmek adina burdayim hala en azindan yalnız hissetmemeleri içinKulak çubuğu ile yapabilrim de parmak olayına cesaretim yok mum falan nasıl olacak Allahım yardım etsin inşallah. Tabiki burdan size yazarım yenene kadar takibi bırakmıcam hatta yensem de burdaki arkadaslara yardımcı olucam söz verdim kendime...
Aci mi gercekten yoksa baski mi hissediyorsun. Git gel yaparken ben de tedirgin oluyorum ama kac kere git gel yapti acimadiKızlar 2. Kez denedik. Tamam giriyor artık ama acıyor. Ve hala git gel yapmaya korkuyorum. Yenen arkadaşlar sizin de böyle mi oldu. Yardımcı olursanız sevinirim
Kiz nebiliuim.bende abla deyince bisey demek istemedim sanirim ben sana abla dicem :):):)kız sen benden küçükmüssün ilahi deli
Hoşgeldin canım öncelikle. Kegel egzersizi yapmanı tafsiye ederim. Uyuşturucu sprey ve bol ama çok bol kayganlaştırıcı kullanarak ilk seferi aşmayı dene. (Zeytinyağı çok iyi kayganlık sağlıyormuş) Sonraki günkerde egzersiz yap. Normalde 11 -12 cm e ulaşınca aparatlar eşli denemeye geçiliyor. Sende eşininkinin kalınlığına ulaşana kadar egzersiz yap. Öyle dene. Orası kavanoz girecek kadar bile açılabilir. Vajina enine boyuna akordyon gibi esner. Önemli olan hazır ve istekli olman. Kalınlık sorun değil. Uzunlukda çok istekli olursan ama çok istekli, rahim yukarı çekilip vajina yolunu serbest bırakıyor. Hepsini kontrollü bir şekilde alabilirsin. Nüyük p.. sle üstde zorlanabilirsin. En iyi pozisyonu internetde araştır, ama tahminimce p..sin vajinaya, arkan dönükken girebileceği pozisyonlar daha uygun gibime geliyor.ya kalınlıkğını ölçmedim de ben kolum kadar aynen umuzsuz oluyo insan boyu 18.5 ama
Ben üstte yapamıyorum.Ön sevişmeyi uzun tutun biraz ve Kayganlastirici kullanin ve erkegin değilde kontrolün sizde olduğu pozisyonları deneyin. Kendinizi daha güvende hissedersiniz. Kadınin üstte olması gibi mesela. İlk başlarda öyle tedirginlik olur sonra düzelir. Rahatlayin biraz hersey düzeliyor.
Acı hissediyorum. Daha git gel yapmadıkAci mi gercekten yoksa baski mi hissediyorsun. Git gel yaparken ben de tedirgin oluyorum ama kac kere git gel yapti acimadi
kalınlıktansa uzunluk dha öenmli ol zmanHoşgeldin canım öncelikle. Kegel egzersizi yapmanı tafsiye ederim. Uyuşturucu sprey ve bol ama çok bol kayganlaştırıcı kullanarak ilk seferi aşmayı dene. (Zeytinyağı çok iyi kayganlık sağlıyormuş) Sonraki günkerde egzersiz yap. Normalde 11 -12 cm e ulaşınca aparatlar eşli denemeye geçiliyor. Sende eşininkinin kalınlığına ulaşana kadar egzersiz yap. Öyle dene. Orası kavanoz girecek kadar bile açılabilir. Vajina enine boyuna akordyon gibi esner. Önemli olan hazır ve istekli olman. Kalınlık sorun değil. Uzunlukda çok istekli olursan ama çok istekli, rahim yukarı çekilip vajina yolunu serbest bırakıyor. Hepsini kontrollü bir şekilde alabilirsin. Nüyük p.. sle üstde zorlanabilirsin. En iyi pozisyonu internetde araştır, ama tahminimce p..sin vajinaya, arkan dönükken girebileceği pozisyonlar daha uygun gibime geliyor.
Canım inan bana mum kulak çubugundan daha kolay yaaKulak çubuğu ile yapabilrim de parmak olayına cesaretim yok mum falan nasıl olacak Allahım yardım etsin inşallah. Tabiki burdan size yazarım yenene kadar takibi bırakmıcam hatta yensem de burdaki arkadaslara yardımcı olucam söz verdim kendime...
Biliyorum zor ama azicik dayanmaya calissan belki alisirsin bi sure sonra. Esine söyle sakin sakin hareket etsinAcı hissediyorum. Daha git gel yapmadık
Evet uzunluk daha önemli. Zaten çok istekli olduğunuzda rahminizin kasıldığını hissedersiniz, ıslanmanız fazladır. O zaman rahim küçülür yukarı çekilir. P..s girebileceği alan uzar. Ama zevk için kalınlık daha önemlidir. Vajina duvarına basınç artacağından. Şimdi canımızı yakan şeyler ilerde zevke dönüşecek şeyler aslında. Eşinizi sizin yönlendirmeniz gerekecek.kalınlıktansa uzunluk dha öenmli ol zman
ay ağzından bal damlıyo hadi inş yaaEvet uzunluk daha önemli. Zaten çok istekli olduğunuzda rahminizin kasıldığını hissedersiniz, ıslanmanız fazladır. O zaman rahim küçülür yukarı çekilir. P..s girebileceği alan uzar. Ama zevk için kalınlık daha önemlidir. Vajina duvarına basınç artacağından. Şimdi canımızı yakan şeyler ilerde zevke dönüşecek şeyler aslında. Eşinizi sizin yönlendirmeniz gerekecek.
alkışşşşşşşşşşşşşşşşşYa kızlar bu erkek milleti neden gerdekde p.. sini gösterir ki taze geline. Çaktırmadan çaktırmadan yapmayı bilmiyorlarmı. Bir bakireye nasıl davranacaklarını bilmiyorlar. Ama bakire isteriz diye tutduruyorlar. Bakireyede bakire gibi davranacaksın! Biraz kandırıkcı olmalar lazım.
Benim yöntemim de denemeden önce mutlaka ama mutlaka egzersiz yapin benim eksigim o ve yag sürmemekmis.. Ben üstte ve bol yag sürerek bugün en iyi denemeyi yaptim insallah devami da gelir..... Bol bol yag sürmek cok önemli ama acaba altta da denesem mi panik yaparim diye korkuyorum[/QUOTe
Ne yağı zeytin yağı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?