- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.221
Canimm saol güzel mesajin dualarin icin ama sanirim yanlis anladin ya da karistirdin beni cünkü esimle ilgili veya baska biseyle ilgili bi sorun yazmamistim ben bu sitedeki herkes hepimiz adina biseyler yazmistim canimmCanım üzüldüm durumuna. Ama güçlü birisin belli zaten. Hep içten ve samimisin. Rabbim yüzünü güldürsün. Eşin de inşallah bundan sonra senin kıymetini bilir. Vaji ile uğraşan herkes yener inşallah. Kendine iyi bak
Hosgeldin canimmm inan sen şuan bu işin yarisini halletmis bulunuyosun... Bu siteyi bulana kadar insan caresizce napcagini bilemeden aglayarak sızlayarak kendini berbat hissederek geciriyo günlerini... Ama bu siteyi bulduktan sonra umut doguyo ışık doguyo hayatina bi çare kapisi aralaniyo karanlik dünyana... Aslinda kendi kendine bunu yenebilecegini görüyosun... İnan senden daha kötü durumdaydık ve ilerledik insallah sen de yeniceksin egzersiz yapamam deme inan bana cok kolay bunu sana dünyanin en korkak insani söylüyo...Herkese merhaba, daha once bu forumu takip etmeye çalısıyordum ancak uzun birsüredir okuyamadım bakamadım. 2 yıllık evliyim egzersiz yapamıyorum denedım ama sonrasında üzerine düşemedim hep erteledim, son 3 aydır da annem rahatsız oncelik annem oldu ve ben iyice inancımı kaybettim. Bana da yardımcı olur musunuz neolur ben de cok isityorum kurtulmak, egzersiz yapmadan yenen arkadaslar var mı onu merak ediyorum ne yapmam lazım
Gercekten katiliyorum bütün cümlelere cocuk aslinda bi cözüm dfil tam tersi daha büyük bi sorun ....Patate çocuk olunca bu insanlar değişmeyecek. Çocuk var diye daha çok girip çıkacaklar evine. Problemli insanlar. Eşininde bu kadar sinirli olması iyi değil.Yerinde olsam çocuk için acele etmezdim. çok iyi düşün balık baştan kokar diye bir laf var. Kafanı karıştırmak, kötü bir şeye sebep olmak istemem. ama durum iyi görünmüyor. Çok çektirecekler sana. Eşin sana arka çıkıyorsa hiç sorun değil. Ama arada bocalıyor gibi. Bana bağırıyor ama beni sevdiğini hissediyorum diyorsun ya. Aşkın gözü kör olduğundan gerçekleri göremiyor olabilirsin. Onları ve eşini izle. Sonra çocukla daha çok üzülürsün canım. İyi düşün. Emin ol. O hengameyle arana mesafe koymana eşin destek olmayacaksa, çok üzüleceksin.
Ya varya resmen ben yazmis gibi hissettim bu kadar ayni olur ya ne zaman bütün şartlar olustuysa ne zaman kendimi hazir hissettiysem o zaman kesinlikle aptal bi sebepten dolayi küs oluyodukkkk ne sinir bozucuoff yaa bu aksam deneme yapmak için hersey uygun ikimizde tatildeyiz uykusuz yorgun değiliz ama dünden küsmüstüm kendi gelene kadar bi daha hayatta teklif etmicem kendide ben tavir yapiyorum diye midir nedir gelmedi sinir oldum bi gün daha kaybettik
Yok zaten o sakin hareket ediyor. Ben dur dediğimde duruyor. Ben kasıyorum galiba o yüzden acıyorBiliyorum zor ama azicik dayanmaya calissan belki alisirsin bi sure sonra. Esine söyle sakin sakin hareket etsin
Pardon patate ile mi karıştırdım acaba?Canimm saol güzel mesajin dualarin icin ama sanirim yanlis anladin ya da karistirdin beni cünkü esimle ilgili veya baska biseyle ilgili bi sorun yazmamistim ben bu sitedeki herkes hepimiz adina biseyler yazmistim canimm
Bende çok karıştırıyorum.Pardon patate ile mi karıştırdım acaba?
Hipotroit isteksizlik yapar demişsin. Doktora gitdin mi. İlaç kullanmalısın demek ki. Birde biz kadınlar her zaman hazır olmayız zaten. Her kadının isteksiz olduğu dönemler vardır. İnişler çıkışlar olur. Devamlı olursa sorun var demektir. 8 gün önce iyiymişsin işte. Üzülme. Biraz aşk romanı falan oku. Beyinde başlıyor herşey.kizlar bu aksam benim adetim bitti sanki hersey basa sariyomus gibi oluyo zevk yok hemen girivermedi agladim neden boyle oldu bilmiyorum konsantrasyonum cok eksik adapte olamiyorum cinsel isteksizlik var yeterli islaklik mumkun degil olmuyo on sevisme 1 2 saat bile surse ben adapte olamiyorum cok uzuluyorum en son 8 gun once yapmistik hersey guzeldi olmustu bugun tamam girdi yine ama hemen degil ugrastim zevk deseniz kesinlikle gram yok hipotroid var cinsel isteksizlik yaparmis cinsel isteksizlik var bende bunu anladim ve dikkat daginikligiesimi cok seviyorum anlayissiz sinirli falan degil beni mutlu etmeye calisiyo hep bende onu mutlu etmek istiyorum ama care yok niye ya bugun cok tuhaf bi gun oldu hersey ne guzel oluyo diyodum neden boyle olduki ya
Üzüldüm canım sana da. Benim annemde çok çekmiştir. Bizde de sorun babanemdi. Kendinizi ezdirmeyin, karakteri bozuk insanlar sizi iyi niyetli gördülermi eziyorlar. Dişinizi gösterin. Ne kötülük edin nede kendinize kötülük etmelerine izin verin. Bu dünyada başedemediğinizi de allaha havale edin.@patafe senin yasadiklarini ben babamda gördüm biz cocukken babam çok sinirliydi. Ayrı sehirlerde olmamıza ragmen babannem babami bi tlfla anneme karşı kiskirtiyordu. Annem cok sessiz sakin akıllı ve onurlu bi kadındır. Asla babam sinirliyken cvp vermezdi. Babam konuşur konuşur karşılığını alamadığında Hırsından annemi doverdi. Ama annem ne kendi ailesine ne başkasına bu olup biteni anlatırdı biz korkuyoruz die bizi de sakinlestirirdi. Garip annem cok haksiz yere babannem ve halalarım yüzünden dayak yemistir. Bi kere bile babanneme hizmette saygida kusur etmemistir. Ben buyudukce hircinlastim anneme hep derdim ki o sana neler yapiyor sen nie ona iyi davraniyorsun . Annem derdi ki bu dunyanin oteki tarafi da var. babannemi 15 yıl once kaybettik ve babaannem olmeden once tek korktugu sey annemin helallik vermemesiydi. Annemden helallik istedi. Annemden bu dünyada bi hakkım varsa helal olsun ama öteki dünyada iki elim yakanda olacak dedi. Babannem ölene kadar hergün annemin yüzüne bakıp ağladı. Babannem ölünce babamında siniri geçti simdi şeker gibi bi adam aksilik falan kalmadı anneme deli gibi asık annemsiz bakkala gitmez. Ama annemin gençliği gitti bazen laf açılır o sessiz sedasız annem herşeyi yüzüne vurur babam ağzını açıp bi söz söylemez. Hep derki ben bilmiyor muydum babamın evine gitmeyi. Istersem giderdim babamda seve seve kapısını acardi ama ben çocuklarımın da senin gibi olmasından korkup onlara hissettirmeden büyüttüm der gerçekten öyle oldu ben annemin ağladığını hic gormedim biriyle dertlestigini hic gormedim anneanneme dedeme (nur içinde yatsın melek gibi adamdı dedem) hic belli etmedi. Simdi aklıma geliyor simdi kafamda canlanıyor o anlar annem demkki geceleri ağlıyordu demekki ne kadar yalnızlık çekmiş demek ki ne acılara katlanmış ben mi yapamıcam ben mi üstesinden gelemicem bunları düşündükçe hep annemin sözü geliyor eger biri bana kötülük ederse gözümden yaş akıtırsa öteki dünya var diyorum. Iyi ki de var başka tesellim olmazdi rabbim iyi ki yapılan zulumlerin karşılığını verecek. Babam olsa esimde olsa yaşattıklarının karşılığını almalı.
Aynen öyle sabır çok önemli ben sabırlı bi insanım sonuna kadar beklerim sonunu gormedigim yerde biter benim için herşey. Güçlüyüm çabuk pes etmem kendimi de kimseye ezdirmem. Kimseye kötülük etmedim cok şükür kötülük de görmedim. Ama illa ki olumsuzluklar oluyor hayatta onemli olan onların üstesinden cesitli yollarla basacikabilmek. Bir de rabbim en büyük destekçim ne dilersem ne istersem en basiti kocamla birlikte olamk için bile kocamdan değil rabbimden isterim derimki onun içine benim sıcaklığımı ver benim sevgimi ver ki o da bana sevgiyle yaklaşsın. Hayat felsefem bu :)Üzüldüm canım sana da. Benim annemde çok çekmiştir. Bizde de sorun babanemdi. Kendinizi ezdirmeyin, karakteri bozuk insanlar sizi iyi niyetli gördülermi eziyorlar. Dişinizi gösterin. Ne kötülük edin nede kendinize kötülük etmelerine izin verin. Bu dünyada başedemediğinizi de allaha havale edin.
yağ bebe yağı olsunzytinyağı kokar
Ben ymeekte kullandığımız aycicek yaginı kullanıyorum hep en dogal olandan yanayım bebe yağının icinde belki vajinayı etkileyecek bişi vardır bilemiyoruz :) ztn en fazla yarım saat içinde duşa giriyorsun ne kokmasi
Hayatım kuzartmıycan onunlayağ bebe yağı olsunzytinyağı kokar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?