- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.401
Patate kaynanan seni bir kuleye falan kapatdı sandım görünmeyince. Neyse iyiymişsin, sevindim. Ön sevişmesiz birleşme olmaz. Bir kere girdi diye otomatiğe bağlanmıyor ki bu. Yeterli istek olmadan acır da Kadınlar penis içeri girdi diye durup dururken tahrik olmaz. ÖNSEVİŞME İLE vajina kanla dolar, kukumuz şişer (erkeklerin dikleşiyor, bizimki kurbağa gibi kabarıyor), rahim kasılıp küçülür, meydanı boş bırakır ki penis rahim ağzına çarpıp acı vermesin. Gitgeller kolay olsun. Artı kayganlık olur. Vajina uzamaya, penisi içine almaya hazır hale gelir. Bunlar olmadan, jarj aletini prize takar gibi olmuyor maalesef. Yiyişin koklaşın sevdiğinizle, bundan güzel bir şey varmı?.
İlahi ya!!Yok kiz o bana yapti optu oksadi fln rahatlatti ama ben yapmadm o na hemen girsin istedim orda hata oldu onu hafif bosalma esigine getirmeliydim ki icimde oyle cok git gel yapma firsati kalmasn diye. Az kaldi ztn kuleye kapatmasina cumartesi benden haber alamazsaniz yedikule zindanlara bakinn . Beni zindana atmistir yada evlerinin arka kucuk odasinda agliyorumdur
Ilk seferde kullanim dun gece kullanmadm sprey sadece tirnagm kdr anestol surdum aslnda onu bile surmeye niyetim yoktu bi anda korktum oyle surdum spreyle esim cok uyusuyor bende artk spreyle fln ugrasmak istemiyorum acikcasi belki anestol ama git gel isi cok karisikZaten bemcain sprey kullanmiyomisiniz o da uyusturucu degilmi
anladım ole yapayım o zaman pekı bu aparatı nasıl alcaz ben cok utanırım sapık sanarlarsa ya beniCanim wemcain siparis uzerine getiriyorlar bi eczaneye soyle siparis verir o sende alirsin ilac gibi satilmiyor ben 2 kez siparis verdim yoksa getirmezler
anladım ole yapayım o zaman pekı bu aparatı nasıl alcaz ben cok utanırım sapık sanarlarsa ya beni
İlahi ya!!
duyunca bile ürktümValla aparat almadim ben burda kulak cubugu serce parmagi en son rimel :) arkdstan ogrendim rimele kagit havlu sarip istedigin kalinliga getirip strecliosun sonrada prezervatife geciriosun cnm
Ilk seferde kullanim dun gece kullanmadm sprey sadece tirnagm kdr anestol surdum aslnda onu bile surmeye niyetim yoktu bi anda korktum oyle surdum spreyle esim cok uyusuyor bende artk spreyle fln ugrasmak istemiyorum acikcasi belki anestol ama git gel isi cok karisik
duyunca bile ürktümALLAHIM SEN YARDIM ET ... sacma olcak sorum ama orda gircek yer yokki et parcası var sadece ... ( o kadar okudum ettim de bu konuda full cahil kaldım ona yanarım daha nerde ne var bilmiorum bile )
Bn de spreyle cok rhat git gel yaptm nerdeyse 10dk ama spreysiz yapamadmBende emla surdum ama esim prezervatif kullandi githel falan hic acimadi yavas yavas azaltirim degil mi nasil yapsam
benide ekle canim yenenlere :)Yenenler
@mutsuzum10
patate
@patisga
S serapppp
Yenecekler
G gmszy
Zeytininpeyniri
@Evininhatunu
@Sweetdreams08
@asliaslii
Hadi bakalım hayırlısı hatirlayamadiklarim var hepsini hatirladikca yazicam
Canım aynanın karşısına geç ve ıkın. Ikınınca açılan delik göreceksin. İnternette vajina ve çevresinin resmi onu incele. Bende ilk evlendiğimde delik yok sanıyordum. Ama delik olmasa adet olamayızduyunca bile ürktümALLAHIM SEN YARDIM ET ... sacma olcak sorum ama orda gircek yer yokki et parcası var sadece ... ( o kadar okudum ettim de bu konuda full cahil kaldım ona yanarım daha nerde ne var bilmiorum bile )
Vemcaine sprey almıştım ben ama hiç kullanmadım. Psikoloğum kullanmamı istemedi. İstersen sana gönderebilirim. Özelden mesaj atarsınCanım aynanın karşısına geç ve ıkın. Ikınınca açılan delik göreceksin. İnternette vajina ve çevresinin resmi onu incele. Bende ilk evlendiğimde delik yok sanıyordum. Ama delik olmasa adet olamayız
kizlar bende yeniden yaziyim emla ve parmak ezgersizleri sayesinde yendim ama emlayi iyice icine yedirip 10 dakika bekledim iyice uyusunca oldu ben ustteydim oldu ben benim bile olduysa herkesin olur diyenlerdenim cunku catimin dar oldugunu dusunuyodum halada oyleyim adet donemim araya girdiginde zorlaniyorum iliskide 2 3 gun ara verince daraliyo sanki... yapabilirsiniz kizlar dunyanin en kolay şeyi gibi dusunun resmen sokakta gordugumuz cogu kadin bu dunyada yasayan cogu kadin bunu yapiyo ölen yok hatta zevk aliyolar.. bence onemli olan pozisyon ben ustteyken vajinanin cok rahat acildigini dusunuyorum ve ikinarak derin derin nefes alarak.. ben ilk 4 kere bu sekilde yaptim emlayla bigun normal denedim ve hic acimadi kendi kendime şok olmustum :) tabi jeli veya yaği unutmamak lazim ben bebeyağiyle yaptim ilk sonra ultrason jeliyle suan hep ultrason jeliyle yapiyorum
Bende yenemeyenlerdenimYenenler
@mutsuzum10
patate
@patisga
S serapppp
Yenecekler
G gmszy
Zeytininpeyniri
@Evininhatunu
@Sweetdreams08
@asliaslii
Hadi bakalım hayırlısı hatirlayamadiklarim var hepsini hatirladikca yazicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?