- 14 Eylül 2015
- 562
- 337
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.381
Sende yenmişsin canım. Almışsın az yada çok. Geriside gelir inşallah.Canımm liste yapmayi iyi akil ettin önceden de liste yapmislardi yüzlerce kisinin adi vardi yenemycem sanip yenen herkes vardi o listede beni de yazmissn canimmm ama ben yarisini aldm kaydi ama tümünü alamadm deneyemedk daha
Ben yendigimi yazdığım gün sanırım sendin ben galiba hiç yenemeyecegim yazan. Hic umudun yoktu. Ama simdi yarisina kadar oldu diyosun. Bence sen bi kac deneme sonra yeneceksin ben inanıyorumCanımm liste yapmayi iyi akil ettin önceden de liste yapmislardi yüzlerce kisinin adi vardi yenemycem sanip yenen herkes vardi o listede beni de yazmissn canimmm ama ben yarisini aldm kaydi ama tümünü alamadm deneyemedk daha
beni de yenenlere yaz canımGünaydın kızlar..
Size daha önce demiştim liste yapıcam die
Simdi burda kimler var vajiyi yenen ve yenemeyen arkadaşlar olarak bi liste yapalım. Herkese yardımcı olmaya çalışalım hadi bakalım umut dolu bigün daha başlasın
Yenenler
@mutsuzum10
patate
patisga
S serapppp
Kelebek321
M morkurdela
Yenecekler
G gmszy
Zeytininpeyniri
@Evininhatunu
@Sweetdreams08
@asliaslii
Hadi bakalım hayırlısı hatirlayamadiklarim var hepsini hatirladikca yazicam
Bende yendim cnm dun ilk iliskim oldu...ve hicbisey anlamadim ama emla da kullanmistim artik bindan sonra yavas yavas azaltacam sık sık denicem
Gunaydin patate meraklandirdin bizi kiz qoremeyince :):):)
Patate sana bir sorum olacak. Ben daha once uyusturucu denedim hem esim kensininde uyustugunu soyledi hem de ben de yanma oldu diye biraktim bir daha da denemedim. Su an sadece bir kere esim parmagini soktu onun disinda ne egzersiz ne baska bi sey yaptim canim anestol surmek isimi kolaylastirir mi? Yardimci olursan cok sevinirim
canım bende git gel olayını yapamam diye korkuyordum ama içine girdikten sonra yavaş yavaş yapsın ama hepsini değil önce başını cm cm gidip gelsin sonra biraz daha ilerleterek yapsın biz bu şekilde yaptık ve acıma baskı birsey yok hatta yapmıyorsun dedim ama gayet başarılı olduk sizde öyle deneyin
Mrb bende yeniyim banada yardim edin 4 yıllık bekliom öle sprey ne kullandınız uyuşması icin vemcain eczanelerde bulamıyorum
Canim aynen rahatlatmaya calismasi lazm ama o an bosalmak istedgiyle gayri ihtiyar hizli hzli gitmek istiyor buda benim kasmama neden oluyor kavga ettk biraktk gitti uyudu aradan 2 saat gecti kalkip geldi sarldk fln o bosaldi ama icime girmeden yani o an hizli hizli gitmeye calsmasa cok rahatt olurdukPatate canım sevindim ikinciyi yapmana aslında ben çok enteresan hem bir anda farkında olmadan yendim hem git gel oldu.girdiği an baktin acı hissettin hemen dursun ama çıkarma içeride kalsin sen kafanı rahatlat bir kac saniye güzel nefes al devam et.zevk alacağım ben de kendine eşin seni rahatlatmasi lazım artık okşayarak mi olur nasıl kafan dağılırsa..ve ben üst de çok rahatım hep git gel kendn hazır hissettikce yapmaya çalış..eşin dursun öyle öyle alışırsin
Cnm bende ayni pozisyonda yaptim altima yastik koyarak...bende emla surmustum girisini zaten hic hissetmedim...ilginctir ki baya bi git gel yaptigi halde onu da hissetmedim emla tabsiye ederim canim...bi de kendimi kasmamak icin bi kas gevsetici yutmustum ama pek etkisi oldugunu sanmam...daha oncede yutmustum ama kasmistim bu sefer olmadi...emlanin cok faydasini gordum benim icin de imkansizdi gitgel yapmak...ve bizde cok krem vardi cok islakti yani hemen girmis anlamadim bile
Canim ya hissizlesmek istemiyorum esimde uyusuyor ereksiyon sorunu oluyor sadece istedigim uyusmadan yapmak ama bunu asicam yani
patate bisey sorabilirmiyim...anestol ve spreyi cok surdugunuz gun olmusmuydu gitgel...sonuncusunda az surdugun icin baski hissettin galiba...cok surduhunde rahatmiydin onu merak ettim bende ikinci deneme icin heyecanliyim da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?