Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Niyeyse hepsini alabilirmisim gibi geliyo bana kayip gittigini gördm ya korkularim gitti sanki insallah herkes yenicek bundan adim kadar eminim sadece kendimize güvenelim korkulariniza hapsetmeyelim kendimizi kizlar bunca zaman hep kendi ağlarimizi örüp kendi kendimizi kapatmadik mi hayata... Sadece pskolojik olarak kendimizi güclü hissetmemiz lazim

Ve yenenlere beni de ekleyin
Geçen sene zari yendim bir ay once heryeri yendim dağları tepeleri astim çok şükr hastalık ne uzun geliyor artık bitse diye gün sayar oldum ay şaka gibi
Darısı sizlere ınşallah yenmeyen kalmayacak bu site sayesinde üç ay da zar i yendim bunu bir hafta da yapan da var.haydi her gün motive edin oda niza dua niz okuyun ufle yin bismillah deyin kararlı olun .çok şükür site ve kararlık sayesinde bir kızım oldu ve artık zevk alıyorum bu işten

Canımm liste yapmayi iyi akil ettin önceden de liste yapmislardi yüzlerce kisinin adi vardi yenemycem sanip yenen herkes vardi o listede beni de yazmissn canimmm ama ben yarisini aldm kaydi ama tümünü alamadm deneyemedk daha
Sende yenmişsin canım. Almışsın az yada çok. Geriside gelir inşallah.

Canımm liste yapmayi iyi akil ettin önceden de liste yapmislardi yüzlerce kisinin adi vardi yenemycem sanip yenen herkes vardi o listede beni de yazmissn canimmm ama ben yarisini aldm kaydi ama tümünü alamadm deneyemedk daha
Ben yendigimi yazdığım gün sanırım sendin ben galiba hiç yenemeyecegim yazan. Hic umudun yoktu. Ama simdi yarisina kadar oldu diyosun. Bence sen bi kac deneme sonra yeneceksin ben inanıyorum

B
Bende yendim cnm dun ilk iliskim oldu...ve hicbisey anlamadim ama emla da kullanmistim artik bindan sonra yavas yavas azaltacam sık sık denicem

İnşallah bayrama kadar yensem bari ... parmak egzersizi imkansız gbi herkes öle yazmis başta ama gerçekten öle ben daha parmak nereye gidecek onu bile bilmiyorum

Beni de ekleyebilirsiniz. Ama ben kendi kendime yapamadım malum doktora gittim 3000lira verdim aynı gün içinde her şey tamamdı eşimle birlikte olabildik. Doktorumdan Allah razı olsun 3 yıl bekledim bunun için.. Şimdi sadece alışmaya çalışıyorum. Ama **zevk**haz** yok. Oda olur elbet deyip sabrediyorumm

Kizlar ben 1 ay once doktora gitmeye basladim dilatorlerle egzersiz yaptim. 3.aparattan sonra kendime guvenim geldi doktorumdan izin almadan iliskiye girdim evet gitdi girerken bisey hissetmedim ama snra icimdeyken cok aci hissettim emla da surmustum aslinda....snra tamamen depresyona girdim resmen en basa dondum gunlerce agladim egzersiz yapsam da asla yenemem sandim...sonra 4.seansa gittim 4.aparati yapmaya basladim bikacgun calistim...dun gece once kas gevsetici yuttum sonra yarim kutu emla surdum snra 4.aparatimi bi iki kere aokup cikardim snra esimi cagirdim ben uatteyken yapamadim hatta tam vazgeciyodum yarin deneriz demistim ki esim deneyelim ddi iyiki de demis ben yatagin kenarina gectim popomun altina iki yastik koydum..bacaklarimi esimin beline doladim...ne girme hissettim ne gitgel hissettim emla bu kadar uyusturuyomuydu arkadaslar veya ben mi cok rahattim resmen 4-5 dk gitgel oldu sadece icimde oldugunu hissettim aci falan hissetmedim zevk de yoktu tabi...ama korktugum sey gecmisti artik...bu aksam belki 2.yi deneriz ama yine de heycanliyim acaba emladan dolayi mi hic acimadi ama oncekindede surmustum emla...bilemiyorum kafam cok karisik tecrubeliler bana da destek verin lutfen cok geceler aglayarak kalktigim yatakta dun mutluluktan agladim...suan yine azcik korkuyorum bu kadar rahat olur mu diye

Canim egzersiz gercekten sart yani hic bisey sokamayan icin sart ben ilk vajiliyken esimin parmagini almstm kendi parmagimi almstm cok rahat kremsiz spreysi hatta burdan bi arkds agir vajili olsan dokundurtmazsin demisti eger icine bisey sokamiyorsaniz once kulak cubugundan yavas yavas baslayin anestol surup sonra aparatlari arttirin

Kiz yavas yavasi kabul etmiyor ki oyle bosalamam diyo o an akli bunun bi hastalik oldugunu korktuguni idrak edemiyor hizli hizli bosalmak istiyor

Mrb bende yeniyim banada yardim edin 4 yıllık bekliom öle sprey ne kullandınız uyuşması icin vemcain eczanelerde bulamıyorum

Canim wemcain siparis uzerine getiriyorlar bi eczaneye soyle siparis verir o sende alirsin ilac gibi satilmiyor ben 2 kez siparis verdim yoksa getirmezler

Canim aynen rahatlatmaya calismasi lazm ama o an bosalmak istedgiyle gayri ihtiyar hizli hzli gitmek istiyor buda benim kasmama neden oluyor kavga ettk biraktk gitti uyudu aradan 2 saat gecti kalkip geldi sarldk fln o bosaldi ama icime girmeden yani o an hizli hizli gitmeye calsmasa cok rahatt olurduk

Canim ya hissizlesmek istemiyorum esimde uyusuyor ereksiyon sorunu oluyor sadece istedigim uyusmadan yapmak ama bunu asicam yani

patate bisey sorabilirmiyim...anestol ve spreyi cok surdugunuz gun olmusmuydu gitgel...sonuncusunda az surdugun icin baski hissettin galiba...cok surduhunde rahatmiydin onu merak ettim bende ikinci deneme icin heyecanliyim da

Cok surdugunde de o baskiyi hissediosun ilk denemede yasadim yani o baski icinde oldugu icin olusuyor o an isteksiz kastigin icin kasmasan ztn uyusukken hic bisiy hissetmezsin kasmadgm anlarda hissetmedm ama kastgmda o baski cok fenaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…